Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 година тому, igorgame сказано:

Вони там кайлом махають, цемент на горбу носять чи мішки з картоплею?! Це просто ні у які ворота не лізе...

Взагалі то ти перелічив саму низькооплачувану роботу. 

Змінено користувачем sergkots
Опубліковано (змінено)

Здавалося б що все добре - Змінити мобільного оператора і залишити старий номер можна буде з 1 травня. 

Якби не - "Нагадаємо, що впровадження послуги з перенесення номера в Україні відбувається на три роки пізніше затвердженого графіка і з запізненням на 20 років в порівнянні з іншими країнами." :(

Спойлер

Украинцам назвали очередной срок, когда в стране заработает сервисная услуга по смене операторов мобильной связи с сохранением прежнего абонентского номера. Это станет возможным уже через две недели, начиная с 1 мая.

Об этом передает "Зеркало недели" со ссылкой на официальный ответ Национальной комиссии, осуществляющей государственное регулирование в сфере связи и информатизации.

В Нацкомиссии напомнили, что в Украине с 4 февраля по 30 апреля проходит опытная эксплуатация услуги перенесения абонентских номеров мобильными операторами совместно с госпредприятием "Украинский государственный центр радиочастот".

"Следующим шагом является внедрение переноса абонентских номеров на телекоммуникационных сетях мобильной связи с 1 мая", - заявили в Нацкомиссии.

Готовность к запуску услуги также подтвердили все крупнейшие операторы мобильной связи.

Напомним, что внедрение услуги по переносу номера в Украине происходит на три года позже утвержденного графика и с опозданием на 20 лет по сравнению с другими странами.

В то же время, сейчас мобильные операторы при разворачивании 4G-сетей продолжают повышать тарифы и вынуждают абонентов платить все больше и больше. В этой ситуации, как полагают эксперты, возможность смены оператора с сохранением номера позволит пользователям показать несогласие с политикой оператора и сможет косвенно влиять на формирование тарифов и предоставление услуг.

Якщо у такому так все відбувається, то що можна казати про інші сфери жіттєдіяльності в Україні :(

Змінено користувачем ForZa
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано

Рубан І Савченко на волі.
Суд по приватбанку перенесено на 22  квітня. 
Я так розумію,що суд не вирішив ще під кого лягти,бояться лишитись без тепленьких місць.

• +1 1
  • -1 3
Опубліковано
3 годин тому, zaHARE сказано:

Рубан І Савченко на волі.
Суд по приватбанку перенесено на 22  квітня. 
Я так розумію,що суд не вирішив ще під кого лягти,бояться лишитись без тепленьких місць.

Коли я та інші писали 4 роки про те, що у нас із судами повна жопа то що ви відповідали?

Хто провалив реформу суду?

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
46 минут назад, sergkots сказал:

Коли я та інші писали 4 роки про те, що у нас із судами повна жопа то що ви відповідали?

Хто провалив реформу суду?

Хто? 

• -1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, zaHARE сказано:

Хто? 

https://uk.wikipedia.org/wiki/Судова_реформа_в_Україні

Цитувати

В травні 2014 року президентом України було обрано Петра Порошенка, в передвиборчій програмі якого реформування судової системи визначалося як одне з ключових завдань.[6] Головою Адміністрації Президента було призначено Бориса Ложкіна, екс-співвласника Українського Медіа Холдингу (УМХ). Його заступником став Олексій Філатов, партнер юридичної фірми «Василь Кисіль і Партнери», який спеціалізувався на вирішенні інвестиційних, корпоративних і банківських спорів. В 2013 році Філатов займався юридичним супроводом угоди з продажу УМХ.[7]

Головним завданням Олексія Філатова на державній службі стало забезпечення проведення судової реформи. Він виступав координатором Ради з питань судової реформи – консультативно-дорадчого органу при президенті України. До її складу увійшли міністри, голови судів, юристи, правозахисники, науковці, громадські діячі.

Завданнями Ради стали: підготовка пропозицій щодо стратегії реформування судоустрою та судочинства; налагодження взаємодії державних органів, громадянського суспільства та міжнародних організацій з питань підготовки судової реформи; моніторинг впровадження та аналіз ефективності реформи; інформування громадськості та міжнародної спільноти про хід реформи.

Дізнався щось нове для себе?

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, sergkots сказал:

https://uk.wikipedia.org/wiki/Судова_реформа_в_Україні

Дізнався щось нове для себе?

Давай так. Я не фахівець. Є тут на борді юристи.Хай скажуть те,що змінилось в судочинстві це крок вперед чи назад? Реформа закінчилась чи ні? Суди вкомплектовані чи ні? Які закони у ВР щодо судів лежать і не рухаються,бо немає кворуму?

http://sudovareforma.org/chronology/na-yakomu-etapi-reforma/

• -1 4
Опубліковано
34 минуты назад, zaHARE сказал:

Давай так. Я не фахівець. Є тут на борді юристи.Хай скажуть те,що змінилось в судочинстві це крок вперед чи назад? Реформа закінчилась чи ні? Суди вкомплектовані чи ні? Які закони у ВР щодо судів лежать і не рухаються,бо немає кворуму?

http://sudovareforma.org/chronology/na-yakomu-etapi-reforma/

Цитата

Хтось знає бодай одну історію, коли хабарник виявився засудженим?

2014 рік: екс-начальник Луцького прикордонного загону погорів на хабарі. https://www.volynnews.com/…/eks-nachalnyk-lutskoho-prykord…/

2019 рік: маючи на рукахвиправдальний вирок, ще й стягнув 238 тисяч з держави.

А чому за таку "роботу" ніхто з прокурорів не сів?

• Дякую! 2
  • +1 2
Опубліковано
3 часа назад, zaHARE сказал:

Я не фахівець.

Да ну? :) Як подивитись то ти фахівець у ВСІХ питаннях, скрізь на форумі слід залишив і який... фахівець вищої проби!!! :) :) :)

• -1 1
Опубліковано (змінено)

Головне пропіаритись, а далі - як завжди...

Зниження ціни на газ з травня під загрозою, – Асоціація газового ринку

Змінено користувачем ForZa
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

"Подякуйте Ахметову": як українці втратять десятки тисяч доларів

А піпл мовчить і хаває...

Змінено користувачем igorgame
  • +1 1
Опубліковано
29 минут назад, igorgame сказал:

Роскажи піплу хто були попередні власники,в яких він купив частку.

Опубліковано (змінено)
17 минут назад, nickel сказал:

Стосовно цього не читав,не бачив обгрунтування.

Полазив щось почитати - одні коменти Геруса. Хотілося б ще отримати альтернативну точку зору.
ІМХО: в нас зараз самий жирний зелений тариф в Європі, не виключаю,що хтось хоче на тому нажитись. Але судячи з кількох статей,то бардак на тому ринку ще той. Я завжди за відкриті ,прозорі і однакові правила гри для всіх.

Змінено користувачем zaHARE
Опубліковано

а шо таке "ДОМАШНІ сонячні електростанції"? Є такий термін? Є якась чітка класифікація "домашня" і "недомашня"?

Опубліковано
3 минуты назад, jack74 сказал:

а шо таке "ДОМАШНІ сонячні електростанції"? Є такий термін? Є якась чітка класифікація "домашня" і "недомашня"?

до 50 квт - домашня

Опубліковано
1 час назад, zaHARE сказал:

ІМХО: в нас зараз самий жирний зелений тариф в Європі, не виключаю,що хтось хоче на тому нажитись.

І я навіть знаю хто  - ахметка. І йому ніхто не заважає.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, nickel сказано:

до 50 квт - домашня

тобто поки 50то ніззя, а варто доставити лише одну панель, що перескочити ті 50квт, і ти вже "неДомашній"!, вже ЗЗЯ!? А хто і чим міряє? По паспорту? Чи по реальній віддачі?

Короче, думаю, тут багато нюансів і вони заклали конкретну корупційну складову

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
3 минуты назад, jack74 сказал:

тобто поки 50то ніззя, а варто доставити лише одну панель, що перескочити ті 50квт, і ти вже "неДомашній"!, вже ЗЗЯ!? А хто і чим міряє? По паспорту? Чи по реальній віддачі?

Короче, думаю, тут багато нюансів і вони заклали конкретну корупційну складову

Доставиш панель і мусиш рейструвати фірму і т.д. Корупції немає.

Опубліковано
22 минуты назад, sergkots сказал:

Домашні до 30 кВт при технічній можливості. ФОП здається не потрібно відкривати.

Цитата

Отже, народні депутати запровадили умову отримання "зеленого" тарифу для СЕС потужністю до 50 кВт - установлення їх на дахах, фасадах будівель та інших капітальних спорудах. Умова почне діяти з 2020 року.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...