nickel Опубліковано 7 Березня, 2017 в 14:03 #601 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 14:03 39 минут назад, zaHARE сказал: Якщо закони криві і суди продажні,то треба депутатам виправляти законодавство, а блокувати суди, маєткі суддів і вимагати від НАБУ перевірки всіх Е-декларацій судів,прокурорів і депутатів. Яке НАБУ, які е-декларації? Якщо робити по-твоєму, то ми ще досі при Януковичу б були, зате в Митному Союзі і без НАБУ і без е-декларацій..
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2017 в 14:17 #602 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 14:17 12 минуты назад, nickel сказал: Яке НАБУ, які е-декларації? Якщо робити по-твоєму, то ми ще досі при Януковичу б були, зате в Митному Союзі і без НАБУ і без е-декларацій.. Ну,то побачимо де ми будемо з "рєдутами".Вже якщо "Укроп" туди ж,то це точно суто народний рух.
nickel Опубліковано 7 Березня, 2017 в 14:20 #603 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 14:20 1 минуту назад, zaHARE сказал: Ну,то побачимо де ми будемо з "рєдутами".Вже якщо "Укроп" туди ж,то це точно суто народний рух. Якщо Петрушка тільки говорити може, то хай хоч Укроп це зробить.
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2017 в 14:24 #604 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 14:24 Ну да,Укроп тобі наробить.))
jack74 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:08 Автор #605 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:08 1 година тому, zaHARE сказано: О,нарешті хтось згадав,що в блокади виявляється є мета! Озвучте мету,будь ласка. 1. Про які суми фінансування сєпарів йде мова? 2. Які конкретно підприємства спонсорують вбивства наших воїнів і мирних жителів? 3. Скільки всього шляхів сполучення з РФією і скільки з них перекрито рєдутамі? 4. Чи перекриті всі шляхи переміщення товарів на територію РФ? 5. Чи возять в РФ метал,зерно,а звідти алкоголь,цигарки,наркотики,зброю? 6. Скільки контрабандистів затримано? 7. Чи планують блокаду "торговлі на крові" розширити на бурштинокопачів,лісопильників,підприємства Курченка, Клюєвих, Бойка, Єфрємова, Януковичів, Іванющенка, Ландика, Льовочкіна і т.д.? Чи планють блокаду "торговлі на крові" розширити на інші п-ства Ахмєтова,які спонсорують сєпаратистів і найманців- ТРК Україна,Укртелеком, Оболонь,АСКА і т.д.? ще раз: НЕ ГРАЙ ДУРНИКА! Не розпорошуй проблему лівими запитаннями, щоб знівелювати її! Не треба тут "прийомів психолога" Але відповім на твої дурні запитання. 1. Не вимагай сум, бо є сам факт і не важливо, які там суми. (та й тобі дай суми - ти почнеш до цифірок домахуватись, чеки просити...) 2. "Конретно підприємства" взагалі дурня. Є факт "торгівлі", а які саме підприємства ОФІЦІЙНО світяться - неважливо. А от "корпорацію" я тобі назву - ДТЕК. 3. Кількіість шляхів дай нам сам. Чи перекриті всі - скільки хлопці мають сил/можливостей, стільки й перекривають. 4. Це ти Пороха запитай. Харанта свого. 5. А чому про перевезення гандонів не запитуєш? І взагалі, КОГО ти це запитуєш? Мене? блокувальників? Ти МИТНИКІВ наших запитай! Може й пошлють тебе... 6. Теж дебільне запитання. Хто такі "контрабандисти"? Машиніст тепловоза? Власник вантажу? СБУшник, котрий дав дозвіл? ВР? Порох? Хто їх мав затримувати? Блокувальники? 7. По-перше, в блокувальників можеш і запитати, по-друге, дурника не ліпи! до чого тут бурштинокопачі? Ти сильно правильний/розумний?!- вперед на Полісся і блокуй бурштинокопачів! Слабо? 8. Читай відповідь на попереднє запитання
sergkots Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:09 #606 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:09 1 година тому, zaHARE сказано: Про які суми фінансування сєпарів йде мова? Які конкретно підприємства спонсорують вбивства наших воїнів і мирних жителів? Я прям так і уявляю собі: Приходять лугандоські бандюки на ахметовську шахту вугілля віджимати, а їм папери виносять: таке то підприємство сплачує вже податки в Україні. Вони такі "У блін! А ми думали, що нам будете платити. Ну до побачення тоді". Йдуть такі хмурі, розлючені - укри геть розпоясались, підприємства на нашій території податками обкладають замість нас. Чи може все було більш реалістично: була "стрєлка" на нейтральній території, була пропозиція по вугіллю, прибуток 50/50.
jack74 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:12 Автор #607 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:12 і про нашого маладца Відео з Лапіним Hide ше й та припадочна в камуфляж вирядилась!
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:13 #608 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:13 1 минуту назад, jack74 сказал: ще раз: НЕ ГРАЙ ДУРНИКА! Не розпорошуй проблему лівими запитаннями, щоб знівелювати її! Не треба тут "прийомів психолога" Але відповім на твої дурні запитання. 1. Не вимагай сум, бо є сам факт і не важливо, які там суми. (та й тобі дай суми - ти почнеш до цифірок домахуватись, чеки просити...) 2. "Конретно підприємства" взагалі дурня. Є факт "торгівлі", а які саме підприємства ОФІЦІЙНО світяться - неважливо. А от "корпорацію" я тобі назву - ДТЕК. 3. Кількіість шляхів дай нам сам. Чи перекриті всі - скільки хлопці мають сил/можливостей, стільки й перекривають. 4. Це ти Пороха запитай. Харанта свого. 5. А чому про перевезення гандонів не запитуєш? І взагалі, КОГО ти це запитуєш? Мене? блокувальників? Ти МИТНИКІВ наших запитай! Може й пошлють тебе... 6. Теж дебільне запитання. Хто такі "контрабандисти"? Машиніст тепловоза? Власник вантажу? СБУшник, котрий дав дозвіл? ВР? Порох? Хто їх мав затримувати? Блокувальники? 7. По-перше, в блокувальників можеш і запитати, по-друге, дурника не ліпи! до чого тут бурштинокопачі? Ти сильно правильний/розумний?!- вперед на Полісся і блокуй бурштинокопачів! Слабо? 8. Читай відповідь на попереднє запитання Ну,тобто мети нема,чіткої інфи нема лише-"Дайош!".А хто проти,той контра. А ми з ватників стібались.
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:19 #609 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:19 5 минут назад, sergkots сказал: Я прям так і уявляю собі: Приходять лугандоські бандюки на ахметовську шахту вугілля віджимати, а їм папери виносять: таке то підприємство сплачує вже податки в Україні. Вони такі "У блін! А ми думали, що нам будете платити. Ну до побачення тоді". Йдуть такі хмурі, розлючені - укри геть розпоясались, підприємства на нашій території податками обкладають замість нас. Чи може все було більш реалістично: була "стрєлка" на нейтральній території, була пропозиція по вугіллю, прибуток 50/50. Точно,так все й було.Як ти вгадав? ЗІ: я можу за кілька днів вичислити місячну виручку любої АЗС,магазину,торгової точки. Уяви як лекго вичислити всі рухи грошей по підприємству і вичислити "дірку" в бюджеті.Але то таке,головне гарний лозунг,ярлик,а в подробиці ніхто лізти не буде.
jack74 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:26 Автор #610 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:26 12 хвилин тому, zaHARE сказано: Ну,тобто мети нема,чіткої інфи нема лише-"Дайош!".А хто проти,той контра. А ми з ватників стібались. Я думав, ти придурюєшся, а виявляється все дуже запущено.... Ну ок, для обмежених нехай звучить спрощено: "хто проти - той контра" хоча, якщо ваша ласка, поясніть нам, "ватникам" - "проти" ЧОГО? 7 хвилин тому, zaHARE сказано: я можу за кілька днів вичислити місячну виручку любої АЗС,магазину,торгової точки. Уяви як лекго вичислити всі рухи грошей по підприємству і вичислити ... як кажуть "такий розумний!, лише незрозуміло, чому в ногу не ходиш" Виручку АЗС він "ВИЧИСЛИТИ" може! Чисту? чи "чорну" вичіслітєль
sergkots Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:33 #611 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 15:33 12 хвилин тому, zaHARE сказано: я можу за кілька днів вичислити місячну виручку любої АЗС,магазину,торгової точки. Уяви як лекго вичислити всі рухи грошей по підприємству і вичислити "дірку" в бюджеті.Але то таке,головне гарний лозунг,ярлик,а в подробиці ніхто лізти не буде. Ти що дійсно вважаєш, що їх не чіпали бо вони податки платять в Україні?????????
la20 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 18:07 #612 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 18:07 Блохада в Конотопі.
MANJAK11 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 18:20 #613 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 18:20 @la20 ти ба, на ютубканал *Голос народу* зглянувся ))) То там ще багато відео є, подивись уважно
la20 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 18:29 #614 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 18:29 7 хвилин тому, MANJAK11 сказано: @la20 ти ба, на ютубканал *Голос народу* зглянувся ))) То там ще багато відео є, подивись уважно а ти перевір на омтв чи отв (тобі краще знати) часом нічого для тебе не викинули.
case_l Опубліковано 7 Березня, 2017 в 18:37 #615 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 18:37 29 хвилин тому, la20 сказано: Блохада в Конотопі. Тоді давай вже і таке відео дивитись:
romaxa11 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:06 #616 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:06 Мені сподобався один коментар сьогодні. Якщо б Петрусь хотів змін в країні, першою була б судова реформа. Це логічно - спочатку вибирають чесних суддів при моніторингу ЗМІ, журналістів, громади, а вже вони розрулюють питання з корупцією, розкраданням і т.д. Петрусь нічого змінювати не хотів. Спочатку все бралось під повний контроль: МВС, СБУ, ГПУ, ДФС, і тільки після цього щось в суді реформується, тільки то так реформується, що краще про це взагалі не світити, бо просо в ауті будете.
la20 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:22 #617 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:22 45 хвилин тому, case_l сказано: Тоді давай вже і таке відео дивитись: ну ти все знаєш. а давай ти всєзнайка повністю цю кричалку озвучиш 2010 рік. пітєр (це десь мабуть біля Львова) 2012 марш рускіх масква (мабуть десь біля Луцька) і от як воно звучить а нука давай ка у...бивай отсюда....пампарам пам патріоти расія для рускіх що ти на це, гівно, скажеш?
romaxa11 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:31 #618 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:31 Чого ахмєтов не підтримав тігіпка а висунув від пр завідома програшного допкіна на виборах де переміг петрусь? А хто був ахмєтов на момент виборів питання вже не стояло
yu2007 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:34 #619 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:34 26 minutes ago, romaxa11 said: спочатку вибирають чесних суддів ?? а де такі є?
case_l Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:45 #620 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:45 20 хвилин тому, la20 сказано: ну ти все знаєш. а давай ти всєзнайка повністю цю кричалку озвучиш 2010 рік. пітєр (це десь мабуть біля Львова) 2012 марш рускіх масква (мабуть десь біля Луцька) і от як воно звучить а нука давай ка у...бивай отсюда....пампарам пам патріоти петро русскоязьічньій , тому так для нього зрозуміліше
case_l Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:47 #621 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:47 39 хвилин тому, romaxa11 сказано: Якщо б Петрусь хотів змін в країні, першою була б судова реформа Петро - це уособлення старої олігархічної системи влади у всій своїй красі, тому для нього проводити якісь зміни - це те саме що застрелитись.
la20 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:48 #622 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:48 Щойно, case_l сказано: петро русскоязьічньій , тому так для нього зрозуміліше dibiloid режим ОN? масква для масквічєй. uebashka
la20 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:58 #623 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:58 10 хвилин тому, case_l сказано: петро русскоязьічньій , тому так для нього зрозуміліше мінусуй не мінусу всеодно отримаєш фігу. розкажи як так що чисто москальська (я спешіал фо ю дав всі слова з неї, масква для масквійе 2012 рік сталіца мордору) кричалка приплетена сюди? чи ти шлангом (читай дибільчиком) прикинувся і алєс гут
MANJAK11 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:59 #624 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 19:59 8 минут назад, la20 сказал: uebashka якщо коли небуть вияснится, хто ви в реалі, вас таки будуть п*здити, що тебе, що того старого пердуна, й не за те, що ви порохоботську позицію займаєте, а за те, що ви від безнаказанності не в міру оху*вші, й дозволяєте собі обзиватись й матюки гнути як по ділу, так і без причини, в основному
la20 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 20:02 #625 Опубліковано 7 Березня, 2017 в 20:02 Щойно, MANJAK11 сказано: якщо коли небуть вияснится, хто ви в реалі, вас таки будуть п*здити, що тебе, що того старого пердуна, й не за те, що ви порохоботську позицію займаєте, а за те, що ви від безнаказанності не в міру оху*вші, й дозволяєте собі обзиватись й матюки гнути як по ділу, так і без причини, в основному вдарся з розгону в стіну. От там біля твоєї точки, сміття валялось- то Порох насрав не забудь цього. Ти ще мені приведи з омтв відео, яке розказує про порохоботів ти не тягни мазу за інших
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.