Перейти до змісту

Платна парковка біля Варшавки

Гість Selbeor

Рекомендовані повідомлення

В суботу припаркувався біля Варшавки напроти Пасажу, прийшов через 15 хв. на лобовому от така бумажка лежить. Часу не було виясняти що і як..Відколи там платна парковка і де ті паркомати?

WP_20161215_14_28_36_Pro.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не насторожило те, що там раптом місце було щоб припаркуватись і машини у більш-менш порядку стоять?

42 минуты назад, Selbeor сказал:

Відколи там платна парковка і де ті паркомати?

дусь біля 2 місяців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Такер сказал:

а не насторожило те, що там раптом місце було щоб припаркуватись і машини у більш-менш порядку стоять?

А при чому тут місце? Я перед тим як припаркуватись два рази об'їхав все, добре що якраз машина виїхала і я туди став. Якщо платну парковку зробили, то місця більше стало?)))) Треба щоб цивілізовано все було, а не підтикати бумажки під двірники. Я ж не проти заплатити пару гривень, якби підійшов парковщик з зафіксованим часом стоянки, виписав чек - нема проблем, а бігати шукати невідомо де паркомат ..... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Selbeor сказал:

Треба щоб цивілізовано все було, а не підтикати бумажки під двірники. Я ж не проти заплатити пару гривень, якби підійшов парковщик з зафіксованим часом стоянки, виписав чек - нема проблем, а бігати шукати невідомо де паркомат ..... 

на мою думку  цивілізація в тому і полягає щоб парковщик не ходив, а автоматизувати процедуру. людина 6 гривеників і в карман покласти може. його там не важко знайти, а час для проплати в апараті і виписуванням квитанції парковщиком буде приблизно одинаковим.

8 минут назад, Selbeor сказал:

А при чому тут місце? Я перед тим як припаркуватись два рази об'їхав 

раніше можна було по пів години кружляти щоб місце знайти.

10 минут назад, Selbeor сказал:

все, добре що якраз машина виїхала і я туди став. 

якби не гроші то машинки там набагато рідше виїжджали би

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Selbeor сказано:

А при чому тут місце? Я перед тим як припаркуватись два рази об'їхав все, добре що якраз машина виїхала і я туди став. Якщо платну парковку зробили, то місця більше стало?)))) Треба щоб цивілізовано все було, а не підтикати бумажки під двірники. Я ж не проти заплатити пару гривень, якби підійшов парковщик з зафіксованим часом стоянки, виписав чек - нема проблем, а бігати шукати невідомо де паркомат ..... 

Просто так тобі попало,зазвичай там ходять парковщики і якщо до нього підійти то все покаже і розкаже, не парся, якось побачиш їх вони у жилетках усьо розпитаєш і будеш знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Такер сказал:

на мою думку  цивілізація в тому і полягає щоб парковщик не ходив, а автоматизувати процедуру. людина 6 гривеників і в карман покласти може. його там не важко знайти, а час для проплати в апараті і виписуванням квитанції парковщиком буде приблизно одинаковим.

А на мою думку паркомат має стояти там, де паркуються авто. Може я просто його не побачив, де саме той паркомат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, Selbeor сказано:

А на мою думку паркомат має стояти там, де паркуються авто. Може я просто його не побачив, де саме той паркомат?

http://4vlada.com/volin/50484

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Selbeor там парковка виділенна синьою лінією, бачили?

5_img_8529.jpg

2_img_8525.jpg

8463_UmZO8onzmU2V_wm_w_687.jpg?147687943

8463_nPdzRlYzrP9D_wm_w_687.jpg?147687943

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Selbeor сказано:

прийшов через 15 хв

чому затерли час паркування на попередженні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Oli сказал:

чому затерли час паркування на попередженні?

там був не час, а номер авто!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це виходить, якщо я припаркувався напроти Пасажу, мені треба було топати до Каравану, оплачувати парковку, іти назад, положити чек і тоді вже йти по справах....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Selbeor сказал:

Це виходить, якщо я припаркувався напроти Пасажу, мені треба було топати до Каравану, оплачувати парковку, іти назад, положити чек і тоді вже йти по справах....

дурниця виходить...або показатись на очі паркувальнику з чеком

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо я припаркувався напроти Пасажу

там  3 паркувальника, біля Каравану потім Пасаж і ще біля оптовиків(там де овочі та фрукти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так і робив, бо знаючи як в нас усе робиться і щоб не було лишніх нєрвів то да, я вертався, клав чек спереду на панель і йшов спокійно,правда раз коли поспішав і знав що буду на ринку приблизно 15 хвилин то не вертався,а повертаючись назад тицьнув чека одному у жилетці,просто так,щоб не доїпалися коли я підійду до свого авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого путнього не вийде!

Щоб робити платні стоянки - то треба щоб десь і безплатні були.

На всьому зараз хочуть заробити бабло.

Замічаю тепер по дворах ще більше скупчення авто людей які ходять на базар скупитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, Saxo сказано:

Щоб робити платні стоянки

там проблема була в самих водіях які як хотіли так і паркувалися, подивіться як тепер там всі стоять рівненько красиво

неподалеку є стоянки на БРСМ і Ювант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага і по двориках будинків)))

Буває свого корабля нема де пристроїти біля свого будинку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Saxo сказано:

ага і по двориках будинків)))

така вже культура, шкода пару грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вы ребята не с того конца заходите!!!!! Может платные ( оборудованые ) парковки (типа ТАМТАМ, сбоку БРСМа, и.т.д) имеют место на существование ( при условии что деньги идут в городской бюджет , а не в ООО ПУПКИН-ЗАЛУПКИН) - но я не об этом. В частности про эту сраную парковку. 

Была она БЕСПЛАТНАЯ длинной ~20 метров, т.к больше НИЗЗЯ - ( наверное дорожная обстановка не позволяла ). 

Теперь - когда сделали платной !!!!!!! Стоянка увеличилась и стала ~ 60 метров !!!! Ох ни буя себе, сразу дорожная обстановка УЛУЧШИЛАСЬ. А всего то понадобилось 10 литров краски , чтобы нанести синюю линию. 

Вопрос: А где парковка????? Кусок дороги отгородили краской и разрешили стоять там, где раньше было можно?

АХРЕНЕТЬ. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, DarkMonk сказал:

Была она БЕСПЛАТНАЯ длинной ~20 метров, т.к больше НИЗЗЯ - ( наверное дорожная обстановка не позволяла ). 

Теперь - когда сделали платной !!!!!!! Стоянка увеличилась и стала ~ 60 метров !!!! Ох ни буя себе, сразу дорожная обстановка УЛУЧШИЛАСЬ. А всего то понадобилось 10 литров краски , чтобы нанести синюю линию. 

Вопрос: А где парковка????? Кусок дороги отгородили краской и разрешили стоять там, где раньше было можно?

АХРЕНЕТЬ. 

Люто плюсую!!! Чоловік діло говорить! Скоро будуть платні маршрутні зупинки, а що, чого люди мають безплатно стояти на міській землі?.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@DarkMonk , дякую тобі, що виклав мої думки, не прийшлося набирати многабукв)). Ахрєнєть вони стоянку ЗРОБИЛИ! Ппц.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага і по дворикам ракушкі позносили- на черзі синя краска і платні стоянки під домом для жильців....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...і паркомати з косами стоять...))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, DarkMonk сказал:

Вы ребята не с того конца заходите!!!!! Может платные ( оборудованые ) парковки (типа ТАМТАМ, сбоку БРСМа, и.т.д) имеют место на существование ( при условии что деньги идут в городской бюджет , а не в ООО ПУПКИН-ЗАЛУПКИН) - но я не об этом. В частности про эту сраную парковку. 

АХРЕНЕТЬ. 

Як би там не було але машини зараз стоять цивілізовано. гарно подивитися і рух покращився, а значить і обстановка. я завжди оминав проїзду по к-карого і глушець крім понеділків бо там не проїхати ні парконутись. ...за дворики звісно ж прикро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Saxo сказано:

ага і по дворикам ракушкі позносили- на черзі синя краска і платні стоянки під домом для жильців....

якщо є ОСББ, то напевно легко робиться - для своїх тариф 0, для приїжджих - 6грн год.

дохід - в бюджет осбб і на оплату паркувальника

особливо актуально якщо двір великий і вдень жителі роз'їжджаються по роботах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...