Перейти до змісту

Націоналізація ПриватБанку

seolutsk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 633
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Там не все так просто 

Чем чревата попытка национализации "Приватбанка"?

Показати контент
Опубліковано

Все таки в пороха желізні яйця. янику зламати бєню так і не вдалось.

Дуже часто зустрічаю думку відного того що націоналізація Привата неминуча. А чому неменуча, я щось не розумію?

Опубліковано
  В 17.12.2016 в 11:28, Ha3aP сказав:

Все таки в пороха желізні яйця. янику зламати бєню так і не вдалось.

Дуже часто зустрічаю думку відного того що націоналізація Привата неминуча. А чому неменуча, я щось не розумію?

Показати  

Ну Коломойський не став воювати з порохом після відставки з поста губернатора, тоді і стала немЕнуча )

Я ще тоді казав що Коломойський приречений. Це до слова для тих людей, хто переконаний що гроші вирішують все. Вирішують не гроші а влада і воля.

Опубліковано

Не розумію злорадства і потирання рук деяких, ніби їм особисто від того краще стане. А те, що якщо станеться те, що "немЕнуче", то можливо, Приват відкинуть до рівня теперішнього пенсобанку, який хоч останнім часом щось трєпихається, але технологічно і по зручності від головного конкурента безнадійно відстав років на 5-10. А тоді на достатній час забудьте про пересилання коштів і оплати не відриваючи попи від дивану, банкомати і термінали на кожному кроці, оплату частинами під 0% і ще купу сервісів і плюшок Привата, які вже стали звичними. Не кажучи вже, що певний період буде паніка серед клієнтів і її наслідки можуть відчути навіть ті, хто не є клієнтами Привату. 

Опубліковано

@SunSeth звичайно це буде...

сьогодні всюди черги до банкоматів,  але це так напевно вихідні нагнали людей.

Опубліковано

не вихідні, а байки троюродних сестер тітчиної невістки, котрі працюють в супер-сікрєтних департаментах Привата, і їх інфа - сотка!

Опубліковано

@Deemon  на 40-му. щодня після школи проходжу повз банкомат і завжди пише що грошей нема...

чи то так знімають швидко чи просто "забили"

ну побачим що буде далі

Опубліковано
  В 17.12.2016 в 13:59, Oli сказав:

@Deemon  на 40-му. щодня після школи проходжу повз банкомат і завжди пише що грошей нема...

чи то так знімають швидко чи просто "забили"

ну побачим що буде далі

Показати  

Просто "забили". Значить на сьогоднішній день є розпорядження не робити завантаження банкоматів. Не тільки ж в Луцьку з банкоматами така халепа

Опубліковано
  В 17.12.2016 в 14:01, yu2007 сказав:

Закладемось? ;)

Показати  

я іронізую над тими хто робить турбо-надув паніки.

якщо на тижні з коломоєм домовляться і запуститься процес націоналізації - імхо обмежать обнал готівки на деякий період, оскільки дуже багато з 56% українців, клієнтів всім відомого банку, рвануться за кешом...

Опубліковано
  В 17.12.2016 в 15:07, Deemon сказав:

я іронізую над тими хто робить турбо-надув паніки.

якщо на тижні з коломоєм домовляться і запуститься процес націоналізації - імхо обмежать обнал готівки на деякий період, оскільки дуже багато з 56% українців, клієнтів всім відомого банку, рвануться за кешом...

Показати  

в якомусь інтерв'ю хтось з начальства ПБ говорив, що в них біля 80% депозитів без можливості дострокового зняття. так що все пройде більш-менш спокійно

Опубліковано

Вчора (десь біля 19) спробував зняти готівку в банкоматі на Стрілецькій - обмеження на зняття 3000 грн. і все. на день. повторні спроби, навіть із новим вставлянням картки нічого не дали.

ще й весь час вискакувала табличка "про можливий збій обладнання"

ввечері (після 22) банкомати на Винниченка (біля відділень А-банку та привату) були порожні

Опубліковано
  В 17.12.2016 в 17:50, rl72 сказав:

Вчора (десь біля 19) спробував зняти готівку в банкоматі на Стрілецькій - обмеження на зняття 3000 грн. і все. на день. повторні спроби, навіть із новим вставлянням картки нічого не дали.

ще й весь час вискакувала табличка "про можливий збій обладнання"

ввечері (після 22) банкомати на Винниченка (біля відділень А-банку та привату) були порожні

Показати  

Банкомат привата видає по 3000 за 3 год коли в ньому гроші закінчуються.  Це правило в них давно діє. Якщо в банкоматі грошей багато то видає по 20 тис за кожні 3 год. 

Опубліковано

тільки що на 40-му (біля "Салюта") без проблем зняв 4000грн (в банкоматі 200 та 500). Людей не було. Доречі в війну панікерів розстрілювали........ :) 

Опубліковано

17 чісло! Перед вихідними люди отримали аванси на роботах, у понеділок Миколая, Новий рік на носі... кожен рік у такий час черги до банкоматів!!!

Опубліковано
  В 17.12.2016 в 12:18, veter сказав:

Задню включати теж треба вміти

Показати  

Для особливо обдарованих повторю - це життєва позиція.

Крім того, мені є на кого 100 у.о. витратити.

Опубліковано

Про Приват, — блогер

Я уж молчал-молчал, но это же п**дец, дорогая редакция. Вы что, всерьез верите, что если кто-то что-то задумал против настолько крупного игрока, информация бы просочилась наружу? Нет, ну вот честно.

Давайте просто порассуждаем.

Приват – крупнейший украинский банк, на который завязано серьезная часть экономики. Любые резкие движения даже рядом с ним – тут же волнами идет по всей экономике.

Надо это государству? Нет.

Правительству, которое с таким трудом более-менее стабилизировало курс и доверие к банкам? Нет.
Самому Привату? Очень сомневаюсь.

Банкам-конкурентам? Да они больше потеряют от экономической нестабильности.

Теперь следим за пальцами.

Раскачивание ситуации вокруг Привата плохо влияет на экономику Украины.

Теперь, внимание, вопрос: кто хочет раскачать нашу экономику? Думаю, ответ очевиден.

Ну а чьими руками, я почти уверен, мы еще узнаем. И я не сильно удивлюсь, если это окажется некто, называющий себя оппозицией. Скорее, удивлюсь, если это не так.

Держите ноги в тепле, а голову на холоде и иногда проветривайте ее от мусора. Хорошего дня.

Андрей Скатерной
http://antikor.com.ua/articles/141945-p ... at__bloger

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...