Перейти до змісту

Націоналізація ПриватБанку

seolutsk

Рекомендовані повідомлення

А я вітаю націоналізацію Привата.Цей розмін всеодно потрібно було рано ,чи пізно робити.

Зате тепер кожна копійка , що обертається в Приваті ,буде служити державі.

Ну і Бєня показав іншим олігархам, що пора потрохи відходити від влади.

Кажуть до речі, що Ахмєтов уже в Бразилії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 633
  • Створено
  • Остання відповідь

Ахахахахахахаха

10 минут назад, Nokian сказал:

Зате тепер кожна копійка , що обертається в Приваті ,буде служити державі.

А держава - олігархічному клану, здогадайтеся якому. Ні, не "сім'ї".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тонет Титаник. 

Пассажиры первого класса уже в шлюпках. Остальные пока еще слушают речь капитана о том, что айсберги титаникам на пользу. ... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Nokian сказано:

Ну і Бєня показав іншим олігархам, що пора потрохи відходити від влади.

Порошенку теж? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Ha3aP сказал:

Порошенку теж? ))

З язика зняв...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минуты назад, Nokian сказал:

А я вітаю націоналізацію

Звісно, іншого шляху вже немає - рєльси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фактор Привата. Как национализация повлияет на экономику

http://biz.liga.net/all/all/stati/3565493-faktor-privata-kak-natsionalizatsiya-povliyaet-na-ekonomiku.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@vetalforever , а можна зараз в касі ощада купити валюту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, vaz75 сказано:

Звісно, іншого шляху вже немає - рєльси.

Ага, через півроку вже його продати хочуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, yu2007 сказано:

@vetalforever , а можна зараз в касі ощада купити валюту?

Нацбанк обмежень не міняв. Продаж згідно купівлі за день. 99,1% Що не купиш ніде в ощаді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або воно все завалиться...

або держава "десь" знайде ті гроші, тобто залатає ту діру і продасть банк аля порошенко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, Ha3aP сказал:

Ага, через півроку вже його продати хочуть...

Ти точно мені хотів відповісти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, vaz75 сказано:

Ти точно мені хотів відповісти?

на 2 кометаря разом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Oli сказал:

або воно все завалиться...

або держава "десь" знайде ті гроші, тобто залатає ту діру і продасть банк аля порошенко

Гонтарєва (с) ясно дала зрозуміти, що "десь" - це золотовалютий фонд. а накопичений він завдяки кредитам ззовні, Цікаво (страшно подумати), звідки диру у фонді будуть латати. якщо кредитів нам більше не дають. Задачка з одним невідомим (а чи невідоми то?).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@vaz75 там все було продуманно, за 1 день націоналізувати банк...  

зараз мабуть сидять думають як то з людей ще грошей здерти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

- Проведення видаткових операцій з рахунків та карт допускається в межах сум, що перевищують залишок на цих рахунках станом на ранок 19.12.2016р.

просто вдумайтесь як красиво послано людей нах.

Тобто ви можете оперувати тільки грошима, які вам начислились після 19 грудня. Все що було на той час заблоковано без подальших пояснень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б не залазив в війну між порошенком і коломойський, бо її просто немає. З них ніхто поки не програв і чи програє? Програти згідно правил зобовязані всі ми. Я не кажу про прямих клієнтів привата, ті самі собою. Долар за день виріс на 80 копійок. Вся гривнева маса знецінилась до 3% за один день. Це прямі втрати, найменші і найлегші. Далі що буде з банківським сектором і його здатністю обслуговувати фізичні і корпоративні платежі. ( я взагалі тут не говорю про кредити, депозити). Коли ви надали легальну послугу контрагенту, він вам її оплатив безготівковим переказом, а ви неможете цими грошами скористатись - це вже піпєць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ПриватБанк" тимчасово заморозив залишки на рахунках корпоративних клієнтів

Детальніше читайте на УНІАН: http://economics.unian.ua/finance/1687462-privatbank-timchasovo-zamoroziv-zalishki-na-rahunkah-korporativnih-klientiv.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, romaxa11 сказал:

Я б не залазив в війну між порошенком і коломойський, бо її просто немає. З них ніхто поки не програв і чи програє? Програти згідно правил зобовязані всі ми. Я не кажу про прямих клієнтів привата, ті самі собою. Долар за день виріс на 80 копійок. Вся гривнева маса знецінилась до 3% за один день. Це прямі втрати, найменші і найлегші. Далі що буде з банківським сектором і його здатністю обслуговувати фізичні і корпоративні платежі. ( я взагалі тут не говорю про кредити, депозити). Коли ви надали легальну послугу контрагенту, він вам її оплатив безготівковим переказом, а ви неможете цими грошами скористатись - це вже піпєць.

Поки платежі йдуть: з двох сформованих учора безготівкових, один сьогодні хачислений. Проплата з кредитного ліміту картки за комуналку сьогодні пройшла миттєво (правда "зі слів" Приват24)

Screenshot_2016-12-20-10-57-38.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

транзакції не йдуть по юр. особам

хто там вчора розпилявся, що все буде чудово і все піде? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, vetalforever сказано:

"ПриватБанк" тимчасово заморозив залишки на рахунках корпоративних клієнтів

Детальніше читайте на УНІАН: http://economics.unian.ua/finance/1687462-privatbank-timchasovo-zamoroziv-zalishki-na-rahunkah-korporativnih-klientiv.html

Сьогодні вранці залишки грошей на рахунках корпоративних клієнтів ПриватБанку в "Приват24 для бізнесу" було заморожено

Таким чином всі видаткові операції будуть здійснюватися тільки з використанням коштів, що надійшли на рахунок після ранку 19 грудня, повідомляє "AIN.ua".

Ці зміни стосуються всіх корпоративних клієнтів ПриватБанку, зокрема юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. У банку зазначають, що це є тимчасовим заходом, втім наразі невідомо, коли саме ці обмеження будуть зняті. 

Тож, якщо на рахунку клієнта станом на 19 грудня знаходились гроші, то зараз вони заморожені на рахунку та класифікуються як "незнижуваний залишок". Втім, якщо кошти надійшли після цього, їх можна використовувати. Операції з нарахування коштів будуть проходити у звичайному режимі.

Більше про термін цих обмежень вдасться дізнатися вже після того, як посаду керівника ПриватБанку обійме Олександр Шлапак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по радіо 24 88.7 фм сказали, що новий шеф привата не виключає об"єднання з Ощадом. Сижу холодний....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зранку пробував в банкоматі зняти готівку з корпоративної картки. не дало навіть в меншій сумі, ніж вчора надійшло

пише "збій обладнання"

а на додаток прийшло повідомлення "відмова"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, vetalforever сказано:

по радіо 24 88.7 фм сказали, що новий шеф привата не виключає об"єднання з Ощадом. Сижу холодний....

як працівник Ощаду - маєш радовацца :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене на кредитці -10 000грн, то що можна не віддавати?  :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...