Перейти до змісту

Савченко Надія і все про її діяльність.

seolutsk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 471
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

@la20 блін, успагойся, я ж тебе не гружу, не хамлю. Наспавді я набагато далі від політики ніж ти думаєш, те що я тут пишу - це погляд зі сторони на це все що терпить цей розділ. Від твоїх пальців, і твоїх заядлих опонентів. А ти мене зразу приписуєш до "чорних" чи до "білих".

@Rock  щодо скріна з фейсбука. Наші політики, які давно всім приїлись, висловлювали і не такі перли. Але це вже ніхто не сприймає, бо приїлось. А Надя не приїлась, тому стільки уваги до кожного її пука. Я б і не знав про її ідеї щодо диктатури, щодо "попросити в сепарських мам вибачення", референдуму щодо федералізації і подібного, якби не ці теми і така надмірна увага до її персони.

В далекому січні 2005 року мені довелося полежати в лікарні на сусідній койці з військовим льотчиком, на 10 років старшим за мене. Це одразу після Помаранчевої революції. Так от, ще тоді він сказав що ці всі революції ні до жодних радикальних змін в суспільстві не приведуть. Що Україну спасе тільки або такий як Сталін (тобто шлях диктатури), або такий як Моісей - поводити покоління нації 40 років по пустелі.

Щодо диктатури - більш реалістичний варіант. Ну хоча б китайський сценарій, з розстрілами.

Опубліковано

Евреи, попросите прощения у каждой немецкой матери, потерявшей своего сына, иначе мира не будет. Потому что ошибки свои нужно признавать.
(с) Н.Савченко (1943 год)

Опубліковано
46 минут назад, Ha3aP сказал:

Евреи, попросите прощения у каждой немецкой матери, потерявшей своего сына, иначе мира не будет. Потому что ошибки свои нужно признавать.
(с) Н.Савченко (1943 год)

Пєкаря в тєму!

Опубліковано
1 година тому, Vadimm сказано:

@la20 блін, успагойся, я ж тебе не гружу, не хамлю. Наспавді я набагато далі від політики ніж ти думаєш, те що я тут пишу - це погляд зі сторони на це все що терпить цей розділ. Від твоїх пальців, і твоїх заядлих опонентів. А ти мене зразу приписуєш до "чорних" чи до "білих"

З чого ти взяв що я тебе кудись там приписую? І я тобі ніби як не хамив та і не грузив.

Опубліковано

а свого часу, на всіх ресурсах (не лише на цьому) мені люто мінусували і критикували за спробу "очернити святий лик великої української мучениці н. савченко", а тепер я нарешті бачу, що у мене є однодумці. з криками "от вона в тюрмі за Україну сиділа, а ти..." рвались доказувати, що я дійсно не бачу наскільки це достойна людина, що пройшла через вогонь і воду заради Nароду і Naції. А зараз що, ні ну в деяких особливо запущених ідіотів і досі пелена на очах, але більшість починає помічати "засланого козачка". 

по-моєму, у висловах якого-небудь Корчинського більше здорового глузду і патріотизму, аніж в кожній з реплік цієї "хєроїні", хоча корч ще той кадр. 

"нам потрібна диктатура"-аби це хтось окрім неї сказав, ну я б ще віднісся адекватно, але після фрази "нам треба вибачитись перед ДНР/ЛНР і шукати з ними миру і порозуміння" це вже був треш. 

я перепрошую, це приблизно як згвалтована у задницю жертва має вибачатись перед насильником? ну тоді фраза "нас є..ут, а ми крєпчаєм" має бути на лозунгах її передвиборчої кампанії. 

Опубліковано
11 час назад, Shkoder сказал:

мені одному при погляді на неї приходить на думку троянський кінь?

Певно, ти надто обчитався Геращенко: http://www.pravda.com.ua/rus/news/2016/07/23/7115679/

Опубліковано

Скажи, крёстный, а как вычислить предателя?
- Предатель тот, кто первый из своих предложит переговоры. (с)
М. Пьюзо "Крестный отец".

Опубліковано

@ferryman вона далеко не перша, якщо я правильно зрозумів натяк.

Переговори там чуть лі не щодня, особливо коли сєпари просять перемир'я щоб забрати трупи. Або переговори стосовно полонених. Або переговори в Мінську. Не так?

Опубліковано
58 хвилин тому, d.u.a.l сказано:

Маша не б*ядь!?? Ну извините!

це вирвано з контексту не так зрозуміли ля.ля..ля.

а тепер ти візьми ще той пост на який це було написано де мені вказують що Вадима треба називати савченкодрочєром. і взагалі Вадим сам має вирішувати хамив я йому чи ні. ти тут взагалі не приший чомусь рукав.

і якщо ти Маша б*ядь то це вже назавжди.

Опубліковано

@la20 в тебе така манера спілкування, що навіть якщо вважати що ти мені досі не нахамив, то це тільки тимчасово. Але конкретно в наведеній вище цитаті - про "на кого дрочить" - це ти нахамив. Да, я так вирішив. Ти вже за своєю бидлячістю цього не помічаєш.

Це якщо людина яка рідко вживає алкоголь вдруг вип'є на свято - то для неї це подія, а для алкаша - буденність. Так от, для тебе хамити - то буденність, і ти це вже не сприймаєш якщось вийняткове.

Опубліковано

Надію Савченко намагались закидати яйцями

im578x383-%D1%81%D0%B0%D0%B2%D1%87%D0%B5

фото: dumskaya.net
24 ЛИПНЯ, 2016, 15:12

В Одесі невідомі намагалися закидати яйцями народного депутата Надію Савченко

Про це повідомляє "Думская".

У неділю Савченко виступала на Думській площі біля будівлі мерії, де уже кілька місяців триває акція протесту проти мера міста Геннадія Труханова.

im578xAny-%D1%81%D0%B0%D0%B2%D1%87%D0%B5

Савченко відповідала на запитання людей з імпровізованої сцени і в цей момент невідомі почали кидати в неї курячі яйця. Проте у депутатку їм не вдалося влучити.

Нападників затримала поліція. Встановлюються особи і мотиви закидання депутатку яйцями.

im578xAny-%D1%81%D0%B0%D0%B2%D1%87%D0%B5

Опубліковано
1 година тому, Vadimm сказано:

@la20 в тебе така манера спілкування, що навіть якщо вважати що ти мені досі не нахамив, то це тільки тимчасово. Але конкретно в наведеній вище цитаті - про "на кого дрочить" - це ти нахамив. Да, я так вирішив. Ти вже за своєю бидлячістю цього не помічаєш.

Це якщо людина яка рідко вживає алкоголь вдруг вип'є на свято - то для неї це подія, а для алкаша - буденність. Так от, для тебе хамити - то буденність, і ти це вже не сприймаєш якщось вийняткове.

Як написав, така і відповідь була. якщо ти думаєш що я так багато про тебе думаю і щось там маю тобі написати то ти занадто великої думки про себе. а як спілкуватись я сам буду обирати. життя надто коротке щоб кожному догоджати і не збирають уті-путі з тобою. написав про савченкодрочера то так і напиши собі в профілі і не давай порад кому що писати і називати.

Опубліковано

Я зрозумів. Це спільна операція порошенка і медвечука по остаточній нейтралізації Йулі як політика )))

багато-ходів-очка

Рядові пороходроти просто не в курсі ;) 

Опубліковано

ну раз пішла така п"янка...

Ростов-це Україна

Показати прихований контент  

Народный депутат Украины Надежда Савченко, которая два года незаконно удерживалась в российском СИЗО, во время своего визита в Одессу назвала российский Ростов-на-Дону украинским городом. Об этом сообщает ONLINE.UA со ссылкой на видео в YouTube. "Я благодарна вам за те письма, которые вы мне писали в тюрьму, это очень поддерживало, особенно ваш одесский юмор. Когда получаешь такие письма, всегда стает на душе веселее и всегда понимаешь, что необходимо помнить, как мне в тюрьме говорили: "Одесса — мама, Ростов — папа". Так вот, необходимо помнить, что не Одесса — это Россия, а Ростов — это Украина", — завила Савченко.

Hide  
Опубліковано

На початку відео Надія каже "...так само, як треба визволяти наш Донбас і наш Крим...".

Це їй так Медвечук нашепотів? Порохоботи, ви не в курсі?

Опубліковано
Цитувати
Sergiy Taran
13 ч · 

Савченко – безцінна. Бо в нашому жалюгідно патронажному суспільстві вона вчить мільйони лінивих лохів, що марно сподіватися на рятівників –супергероїв, які: - вийдуть з в’язниці/ повернуться з АТО/ прилетять з закордону/ спустяться з небес/(підкресліть необхідне) -
після чого: - оголосять диктатуру/віддадуть владу народу/ припинять війну/ назвуть «війну війною»/ (підкресліть необхідне).
Мільйони спраглих за чудом українців нарешті мають зрозуміти, що лише віра в самих себе і тільки власною працею і волею – тут і зараз – на своєму робочому місці, у власному селі, місті, дворі, вулиці - можна врятувати всіх і самого себе. Чим більше надій мільйони покладають на своїх фантазійних супергероїв, тим більше буде розчарування. 
…Супергерої існують тільки в американських мультиках, російських «спецрозробках» і мріях мільйонів вітчизняних лохів. Але існують звичайні герої. Хочеш знайти одного? Спробуй пошукати його в дзеркалі

Опубліковано
On 23.07.2016 at 19:52, Vadimm сказано:

Навіщо окрема тема?

Скоро можна буде відкривати на борді цілий розділ присвячений новинам про те, що там сказала Савченко. Самі ж кажете що їй забагато честі приділяють ЗМІ (в сусідній темі), і самі ж розповсюджуєте такі мєгановини. 

пропоную модераторам об"єднати з темою

і назвати щось накшталт: "Савченко... післяполону...", щоб не розсіювати увагу...

імхо

Опубліковано
8 годин тому, Cherman сказано:

Легше повірити в існування рожевих єдинорогів, ніж в таку "диктатуру".

А у жити по-новому?

Опубліковано

Нижче плінтуса.Кому ти вже уподобився?

Людям з таким мисленням треба ходити всюди з голими пісюнами.

Опубліковано
3 минуты назад, Nokian сказал:

Нижче плінтуса.Кому ти вже уподобився?

Людям з таким мисленням треба ходити всюди з голими пісюнами.

В нього хоть мислення є, а ти за цим складним процесом поки помічений не був

Опубліковано

Мій пост торкався Ла20,який навів вислів здається якогось Єрохіна,надзвичайно огидний.Пост цей тут оперативно витерли,честь і хвала Борді.

Маняк,як завше лізе до мене, чого ти хочеш?

Влюбився , чи що.

Так питаю вже вдруге, зуби почистив?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...