Перейти до змісту

Чорна п'ятниця на "Велозоні"

odna

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 минуты назад, difoto сказал:

Я б при 90% знижки не купив би собі "Брабуса" з салону. :( Але якість там - ОГОГО!!!

Брабуса я би взяв за 10% вартості

Опубліковано
34 хвилин тому, Такер сказано:

Брабуса я би взяв за 10% вартості

Давай я не буду тобі вказувати, що ти всравсі б взяти брабуса навіть за 10%, а ти не будеш поширювати своїх дурних думок. Ок? Тим більше, що інфа про дуже дорогу Велозону вже розійшлась і люди мене питають: "А це ПРАВДА? 40%???"

PS є власник Брабуса, 10% це 36000 євро. Готовий продати. Торг.

Опубліковано
12 минуты назад, difoto сказал:

Давай я не буду тобі вказувати, що ти всравсі б взяти брабуса навіть за 10%, а ти не будеш поширювати своїх дурних думок. Ок? Тим більше, що інфа про дуже дорогу Велозону вже розійшлась і люди мене питають: "А це ПРАВДА? 40%???"

PS є власник Брабуса, 10% це 36000 євро. Готовий продати. Торг.

то не вказуй мені дурного. я багато чого взяв би нормального., корисного по 10 %-вій ціні, просто заради того щоб реалізувати в подальшому. Але від нормальних та адекватних пропозицій.

Велозона хай процвітає, я їй антиреклами не робив. Хороші там велики але так, як я катаю на них мені хватає мого гхосту з головою.

Опубліковано
11 минуту назад, Cherman сказал:

У "Велозоні", на практично всі велосипеди офіційні ціни від виробника.

та я ж не спорю. свою думку сказав тілдьки з тих міркувань, що користуюсь таким транспортом 2 години на тиждень в теплу суху пору року, без скритих смислів.

Опубліковано

@Такер  тоді чому ж ти, друже, розмірковуєш про ціни та якість? Їхай собі в теплу та суху погоду і не бубни "ой, як дорого... і картоплі мішок не перевезеш на такому... дорого..."

Опубліковано
22 хвилин тому, Такер сказано:

тому, що мені так захотілося. все, що мав на увазі описав вище.

Твоя критика не конструктивна про «дорого» і безпідставна а може збити потенційного покупця

Опубліковано
28 минут назад, Такер сказал:

тому, що мені так захотілося

ой на слизьку доріжку став ти, юний падаван. Якщо там десь хтось тебе колись забанить, не питай чому, відповідь в тебе вже є

Опубліковано

де тут слизька доріжка? те, що я не дозволяю собі крутого вєліка? бо недоцільно купити велобайк за 10-15-20 штук якщо не маєш змоги достатньо на ньому кататися. та і зберігати його десь, ще підвал рознесуть -стриздять його разом з іншими нормальними речами.

Опубліковано
54 минуты назад, Gendruk сказал:

Твоя критика не конструктивна про «дорого» і безпідставна а може збити потенційного покупця

та не критикував же я нікого. 

5 часов назад, Такер сказал:

не спорю про якість але ціни там огого

ціни там дійсно не маленькі але продукція ж відповідає цінникам, продавець кваліфікований, спілкувався коли заходив в велозону (пишу щоб знов в клєвєті мене не звинувачували).

почитаєте якось теми досвідчених рибаків на форумі, там риболовні придаддя теж не малі гроші коштують але люди, які тямлять у тому адекватно до того ставляться, не рідко купують бо це їх хоббі, їх життя. Те саме і з велосипедами в велозоні, не буде такого, що хтось випадкововий випадково зайшов і купив собі такий велосипед. Купить той хто розуміється трохи в якості і брендах, а таких, як писалося потенційних з надуманого не зіб"єш.

тут в темі вже більше реклами чим, як вам здається, критики. 

але якщо комусь все таки десь там пригледілась критика велозони то хай написане зверху буде тому опровєрженіє.

Опубліковано
1 час назад, Такер сказал:

де тут слизька доріжка? те, що я не дозволяю собі крутого вєліка? бо недоцільно купити велобайк за 10-15-20 штук якщо не маєш змоги достатньо на ньому кататися. та і зберігати його десь, ще підвал рознесуть -стриздять його разом з іншими нормальними речами.

Слизька доріжка - у чому? А тому що

2 часа назад, Такер сказал:

тому, що мені так захотілося. 

А якщо вже говорити про 

2 часа назад, Такер сказал:

все, що мав на увазі описав вище.

То

5 часов назад, Такер сказал:

Але від нормальних та адекватних пропозицій.

.. це цілком нормальні і головне адекватні пропозиції. Знаєш, чим відрізняється "ВелоЗона" від подібних  "нормальних та адекватних пропозицій" на базарі?
А я поясню. Тим, що там НЕ ВПАРЮЮТЬ якусь фігню. Якщо буде брак - замінять. Хоча.. Щоб був брак.. Хмм.. Не чув. Ні, в процесі перевозки усе може трапитись, але магазин за свій товар ВІДПОВІДАЄ! І це головне. Так, там не знайдеш дешеві деталі а-ля "Караван", куди ходять люди, які купляють "горний двухпідвісний велосіпєд" за "цілих 6000грн!", а потім мордуються, що він розвалюється на очах.. Все скрипить, люфтить, але не їде. В кінці-кінців людина втрачає бажання і віру у себе, і закидає усе це у темний куток своєї свідомості.. І велосипед стає лиш у нагоді привезти пляшку пива із найближчого магазину.

Шкода? Шкода. Але ж людина ЗЕКОНОМИЛА!!

Опубліковано
3 минуты назад, Miro сказал:

пропозиції.

коли писав про пропозиції то мав на увазі пробозицію придбати мені "кубик", а не велосипеди велозони.

Велосипед за 600 тисяч не обовязково має бути гівном (зараз говорю про європейський, можливо з легким б.в.)....про наші - зовсім не орієнтуюсь, проте здогадуюсь. Питання як інтенсивно його будуть використовувати і доглядати за ним!? 

не можна все інше одним махом відправляти в топку, бо так наші діти лишаться без радості поганяти на вєлєку, більшість батьків не взмозі дати для дитині вєлік і за 3 тисячі бо є ще інші діти і інші потреби в сім"ї. Я і мої ровесники малими каталися на старих велики велолаха і під рамою, і на рамі і на багажнику. ці самі лахи багато кого навчили ключем болта закрутити і колесо бортувати, що стало корисним у житті.

Опубліковано

Люди, що ви на хлопака накинулись? Він написав 

16 часов назад, Такер сказал:

я навыть при 60-70% знижок не дозволив би собі купити там велик. не спорю про якість але ціни там огого

тобто ДЛЯ НЬОГО там ціни огого. Він же ж не написав "в порівнянні з базаром". І правильно пише далі, у кожного товару є свій покупець, і у вела за 30 тис., і за 6 тис. А то накинулись, і в основному заінтєресованниє ліца, як я подивлюся. Збийтеся, ніхто вашому магазину антиреклами не робить. А от ваша реакція - робить.

Опубліковано
5 минут назад, Юріч сказал:

Люди, що ви на хлопака накинулись? Він написав 

тобто ДЛЯ НЬОГО там ціни огого. Він же ж не написав "в порівнянні з базаром". І правильно пише далі, у кожного товару є свій покупець, і у вела за 30 тис., і за 6 тис. А то накинулись, і в основному заінтєресованниє ліца, як я подивлюся. Збийтеся, ніхто вашому магазину антиреклами не робить.

Неее, он хотел понизить стоимость великов у велобратии, по подобию автомобилистов, катающихся на иностранных номерах и требующих отмены растаможки.))))

( сарказм))

Опубліковано

З принципу хочеться щось купити, але так і на думку не спадає що мені потрібно... 

Ніби все, і в запасі є, а дещо навіть по 3 комплекти... :)

Опубліковано

Думаю, тема на 20 повідомлень, мабуть гарні пропозиції на "Велозоні", щось корисне подивитись-вибрати, а тут срач розвели як завжди(

Опубліковано
On 25.11.2016 at 13:47, St@S_ сказано:

завтра ще будуть діяти знижки?

Знижки в нас завжди є, чи на щось, чи комусь, святкові, акції від виробників, тощо. Але ж такі, тільки один день на рік. :)

On 25.11.2016 at 11:45, Ukrainec сказано:

З принципу хочеться щось купити, але так і на думку не спадає що мені потрібно... 

Ніби все, і в запасі є, а дещо навіть по 3 комплекти... :)

А я собі зробила запаси під це діло. Бо такої халяви навіть нам, працівникам, нема. То я вже нагрібла... :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...