Перейти до змісту

Куплю авто

Soprano

Рекомендовані повідомлення

Шукаю вже 2 місяці хороше офіційне авто від власника. Проїздив всю Україну, всі, поголовно, брешуть про стан авто. Перевіряю все і побачу все, тому пишіть одразу як є.

Шансів знайти тут таку автівку обмаль, я це розумію, але все ж) Можливо Ви, Ваші друзі, знайомі, продають/думають продавати - пишіть )

Шукаю такі авто, точніше одне із таких: 

- BMW X5 

- BMW X6 

- MB ML W166

- Audi Q7

- VW Touareg

Лише дизель. Від 2010 до 2014 року.

Мінімальні підкраси не лякають, якщо косметичні, мінімальну комплектацію не пропонувати.

Але хто там на неї буде дивитись, пропонуйте все що маєте/чули )

Буду дуже вдячний)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому шукаєте такє авто вже в Україні? Як на мене надійніше купити в салоні офіційного дилера за кордоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, VaLeRa сказал:

а чому шукаєте такє авто вже в Україні? Як на мене надійніше купити в салоні офіційного дилера за кордоном.

З чого такі висновки ? Ви стикались із пригоном такого авто із закордону ? Рахували профіт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А пригнати зза кордону і размитнити? (можливо по новим розцінкам)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось мені мало віриться що такі тачки можуть бути в мінімальній комплектації!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Юріч сказал:

А пригнати зза кордону і размитнити? (можливо по новим розцінкам)

Народ, за 2 місяці пошуків авто я все прорахував сотні разів, шукав, перешукав, перезвонив пів Європи. везти не вигідно. Опираючись на свій досвід продавці авто, практично всі, брехуни, а кататись по Європі тріши дорожче як по Україні. Це я до того, що те, пригнане авто, може вийти куди дорожче ніж купити тут перше хороше без торгів.

Пишіть лише, якщо маєте що запропонувати. Дякую за розуміння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, vagus сказал:

Щось мені мало віриться що такі тачки можуть бути в мінімальній комплектації!

Мінімальна комплектація є в будь якої марки/моделі авто, і подекуди мінімальна може бути багатшою за чиюсь максимальну, але таке прирівняння не розумне співставляючи вартість авто.

Я мав на увазі, не пропонуйте мінімальну комплектацію саме тих авто які шукаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Soprano сказал:

Пишіть лише, якщо маєте що запропонувати. Дякую за розуміння.

Я спитав, ні так ні. Просто в мене швагро приганяє машини на заказ зза кордону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Юріч сказал:

Я спитав, ні так ні. Просто в мене швагро приганяє машини на заказ зза кордону.

Дякую, я сам привезти і розмитнити можу )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Soprano

Зброжека наймали ? Тим більше, що ваше оголошення на автоюа теж є. Зброжек, це той, чия тема *Допомога професіонала* http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=7668733&an=0&page=0#Post7668733  якщо не в курсі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, MANJAK11 сказал:

@Soprano

Зброжека наймали ? Тим більше, що ваше оголошення на автоюа теж є. Зброжек, це той, чия тема *Допомога професіонала* http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=7668733&an=0&page=0#Post7668733  якщо не в курсі.

Сергія знаю, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукайте, товаришу іХса шукали чотири місяці, поки не найшли машину варту уваги.  В Німеччину не варто пертись за такою машиною, у нас получиться веселіший варіант за такі ж гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Scorpio сказал:

Шукайте, товаришу іХса шукали чотири місяці, поки не найшли машину варту уваги.  В Німеччину не варто пертись за такою машиною, у нас получиться веселіший варіант за такі ж гроші.

Про що я і писав вище. 

Хороші авто звісно є, але їхні власники живуть у 2014 році, по ціні не сходимось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Soprano сказано:

З чого такі висновки ? Ви стикались із пригоном такого авто із закордону ? Рахували профіт?

Стикався два рази, і в обох людина, яка приганяласобі авто вигравала суттєво і лишалась дуже задоволеною :), та ще й до введеня отого розвитнення нового.

Купити авто в салоні офіційного дилера в Німеччині, чи в гонщика в Україні то веееееееелика різниця - нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, VaLeRa сказал:

Стикався два рази, і в обох людина, яка приганяласобі авто вигравала суттєво і лишалась дуже задоволеною :), та ще й до введеня отого розвитнення нового.

Купити авто в салоні офіційного дилера в Німеччині, чи в гонщика в Україні то веееееееелика різниця - нє?

Стикався два рази із авто такого класу, чи megane/fabia/kangoo?

Хто пише про гонщика ? Я шукаю офіціал із підтвердженим пробігом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з авто такого класу звичайно, чого б я починав писати про кенго/фабія... :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, VaLeRa сказал:

з авто такого класу звичайно, чого б я починав писати про кенго/фабія... :) 

Можеш чимось допомогти, маєш що запропонвати ?

Чи просто так, "десь щось чув" ?

Без образ, просто пости твої абсолютно для мене неінформативні і безкорисні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Soprano я не можу ні допомогти з пошуком, ні запропонувати варіант. Знаю лише такє: мерс річний на фул комплектації з пробігом 5 тищ км став дешевше ніж стокова комплектація в нашому салоні. Бімер трирічний в нооормальній комплектації з пробігом тридцять тищ теж вийшов значно дешевшим за запропоновані тут в простіших комплектаціях. Все куплено в офіційних ділерів відповідних авто в Німеччині. Я не продаю авто, я кажу, що там купити і розмитнити офіційно в нас точно дешевше і безпечніше. А де ти будеш свої гроші тратити то твоє діло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Itzamna сказал:

ну нема лялі по ціні какі або лошка-мажора на такому авто

Є те і те.

Я не шукаю лошків, ляль і інших како-жаргонів.

Шукаю чесне, офіційне авто у власника за ринковою ціною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, VaLeRa сказал:

@Soprano я не можу ні допомогти з пошуком, ні запропонувати варіант. Знаю лише такє: мерс річний на фул комплектації з пробігом 5 тищ км став дешевше ніж стокова комплектація в нашому салоні. Бімер трирічний в нооормальній комплектації з пробігом тридцять тищ теж вийшов значно дешевшим за запропоновані тут в простіших комплектаціях. Все куплено в офіційних ділерів відповідних авто в Німеччині. Я не продаю авто, я кажу, що там купити і розмитнити офіційно в нас точно дешевше і безпечніше. А де ти будеш свої гроші тратити то твоє діло.

Так нехай ті, що приганяли допоможуть ))

Я не можу знайти профіту в їхніх цінах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 минуты назад, VaLeRa сказал:

чесно кажучи, не можу придумати адекватної причини (крім пошкоджень і відповідно реставрації авто, або ще якихось негараздів), чому авто з 5 і 30 тис пробігу ТАМ продавались

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 minutes ago, MANJAK11 said:

чесно кажучи, не можу придумати адекватної причини (крім пошкоджень і відповідно реставрації авто, або ще якихось негараздів), чому авто з 5 і 30 тис пробігу ТАМ продавались

Нафлудерасим ТСу в темі? :))) (хоча потім можна і підчистити)

Я от теж не розумію, як авто відповідно до переліку і вимог ТСа можуть бути дешевші в Україні, чим в Європі?

А одним з варіантів відповіді на твоє питання можу бути - "лізинг". З того, що я чув безпосередньо "звідти", останнім роками ну дуже багато звичайних європейців (фізособи, не фірми) надають перевагу лізингу, а не традиційному кредиту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, yu2007 сказал:

А одним з варіантів відповіді на твоє питання можу бути - "лізинг". З того, що я чув безпосередньо "звідти", останнім роками ну дуже багато звичайних європейців (фізособи, не фірми) надають перевагу лізингу, а не традиційному кредиту.

та да, взяв авто в лізинг й наїздив за рік 5к кілометрів чи за 3 - 30к, ога ога :) Ще можна байку толкнути про третє, четверте ..... надцяте авто в сімьї :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

48 minutes ago, MANJAK11 said:

та да, взяв авто в лізинг й наїздив за рік 5к кілометрів чи за 3 - 30к, ога ога :) Ще можна байку толкнути про третє, четверте ..... надцяте авто в сімьї :)

Мамай кланусь, бабошка на нйом только в церковь єздіть )))

Сестра мала в лізингу 3 роки малолітражку. Зазвичай є ліміт в тисячах км на рік (в неї було 10 чи 12). 2-3 рази приїжджали на ньому в Україну (2700 км за поїздку). Певний період (може навіть більше року) було єдиним авто в сім*ї. Так от вона може лише 50-60% ліміту вибирала (якщо менше їздиш, в кінці, як віддаєш машину, повертають по пару центів за кожен невикористаний км). Основний маршрут: від дому до офісу і назад - десь може 6 км.

Я ж писав, що зараз лізинг в європах не завжди береться під комерцію, а просто як "піджопник". І гємору менше (ТО, КАСКО, страхові випадки), і голова не болить, як його потім продавати.

От тобі й "ога ога".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тож про ога-ога не поняв. Може маньяк не в курсі, що таке лізинг? Так це той самий кредит по суті, тільки до останнього внеска авто де юре - власність автосалону. При цьому дійсно - рік поїздив, не сподобалось - дасвіданія, А кредитну - фігушки, бачили очки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...