Перейти до змісту

Ревізор у Луцьку

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
9 минут назад, Fireboss сказал:

зйомка відбувалась в квітні, а показують в листопаді?

Відкрию тобі таємницю, на телебаченні так часто роблять..І Новорічні вогники знімають в вересні...

Опубліковано
4 хвилин тому, Fireboss сказано:

Ну да,а шо тут такого? Вони так завжди, катаються довго по містам,знімають купу матеріалу,а вже потім  десь через пару місяців показують.

PS: певно довго думають,що показувати,а що ні:lol:

Опубліковано

Да той Там-Там спаскудився далі нікуди!!! Бачуть що немає управи і роБлять що хочуть! А директор Таму??? А зараз хурма у якому вигляді на полицях лежить? Вона такого кольору взагалі не має продаватись, на ринку подивіться яка і тут Ревізор не потрібний!!!

Опубліковано
2 часа назад, Fireboss сказал:

А думаєте монтаж це легка справа? :) Їздять по всій Україні, знімають, збирають, монтують, а потім у єфір, коли черга дійде.

Опубліковано
2 часа назад, Ko3bMa сказал:

ВНЄЗАПНО значок LIVE

та нема там ніякого внезапно, дати знімання вони повторюють і пишуть під час передачі багаторазово. ну а в інших все можливо.

Опубліковано

Моя скарга про безакцизний алкоголь та невідповідність ціника і ціни на касі, написана в книзі скарг ще задовго до ревізора, до сьогодні на розгляді. :(Купую в Там-Тамі вже зрідка і так, водички в кіно.

Опубліковано
4 минуты назад, igorgame сказал:

Зараз ще йде у єфірі! По завершенню тут буде 

"Ревізор" вже закінчився. Зараз йдуть "Страсті за ревізором"

Опубліковано

Гии)) а Тарантелу показали тільки у страстях по ревізору і то лише трішки,кухню не показували,а мені знайома ще літом говорила,що коли вони були у тарантелі то на кухні знайшли таракана!отак, так чого не показали повну перевірку піцерії у ревізорі?, а лише трішки в страстях,шота там замутили 100%.

Опубліковано
1 година тому, Dieselsmart сказано:

та нема там ніякого внезапно, дати знімання вони повторюють і пишуть під час передачі багаторазово. ну а в інших все можливо.

а передача, Страсті, в кінці вересня знімалася

Опубліковано
1 hour ago, Dieselsmart said:

Я не про записані трансляції, я про "а-ля наживо"

Опубліковано

Знайшли шо перевіряти - якусь "Берізку"... Вперше чую про неї. Про столовку за Міськрадою ще чув, а про Берізку ні разу. Вона відома, певно, лише тим, хто там поруч працює...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...