Перейти до змісту

STALKER: Clear Sky (Сталкер: Чистое Небо)

hitachi

Рекомендовані повідомлення

ЗНАЧИТЬ ПЕРЕФОРМУЛЮЄМ ПИТАННЯ:

Є робочий ключ для гри онлайн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 353
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

ЗНАЧИТЬ ПЕРЕФОРМУЛЮЄМ ПИТАННЯ:

Є робочий ключ для гри онлайн?

якщо тра то стукни в РМ , віддам свого , я всерівно в он лайн не граю. :) , от тільки не знаю чи не привязаний він до диска.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ які файли з фтп потрібно скачати, для того, щоб грати СТАЛКЕР . І як цю ігру встановити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ які файли з фтп потрібно скачати, для того, щоб грати СТАЛКЕР . І як цю ігру встановити?

Не знаю що там в вас на фтп (бо я на укртелекомі) но для установки гри потрібно образ гри, патч, кряк.

Можеш скачати з фтп образ, скачай з сайту сталкера патч 1.5.03, і на сайті анти старфорса є кряк (саме для патча 1.5.03) коли не потрібно переставляти всі ті причандали через 3 дня.

В мене саме так і стоїть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю що там в вас на фтп (бо я на укртелекомі) но для установки гри потрібно образ гри, патч, кряк.

Можеш скачати з фтп образ, скачай з сайту сталкера патч 1.5.03, і на сайті анти старфорса є кряк (саме для патча 1.5.03) коли не потрібно переставляти всі ті причандали через 3 дня.

вже є Патч версии 1.5.04 і крак тоже є під цей патч :)   називається tvm_stalker_cs_nodvd_1504 , думаю найдете самі , а то модератор ссилкі всерівно потре. stalker_cs_nodvd_1504 вже дає грати без обмежень в часі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже є Патч версии 1.5.04 і крак тоже є під цей патч :)   називається tvm_stalker_cs_nodvd_1504 , думаю найдете самі , а то модератор ссилкі всерівно потре. stalker_cs_nodvd_1504 вже дає грати без обмежень в часі.

Цей кряк має глюк при переходах(в мене наприклад на свалку не переходить)

Вибиває вікно типу ВИ хотите перейти на свалку і лише одна кнопа ДА -нажимаю і ніякого ефекту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То добре що аж на переходах, в мене тільки грузиться перша заставка, коли він просинається, секунд 15 діалога їхнього і виліт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я використовую патч 04 та NO DVD для нього від TRiViUM, без кряків там різних (хоча звичайно NoDVD то і є кряк). Просто замінити тре два файли і все. Вчора перший раз почав грати - було два вильоти на початку - потім все норм стало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Где мона скачать NoCD к Ч. Н. ато длл через три дня замучилса менять. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є!Можу залити.Але не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є!Можу залити.Але не знаю

Дякую, але я вже найшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новый патч 1.5.05 хто скачає? ато трафа нет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новый патч 1.5.05 хто скачає? ато трафа нет

де скачати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НА ОФ САЙТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ http://cs.stalker-game.com/ru/?page=patches#3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдаааааа... зі швидкістью 20 кбсек я буду дооовго качати :)

Таки добре що я ще тільки почав грати. Бо список виправлень знову вражає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто перший скачає лийте на фтп, а то вже 5 кб.. по віплу правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ftp://lm:[email protected]/Games/S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky/stkcs-rus-pack-r-patch-any-5.exe :(:0121::lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін парні вот прошол я сталкер!? сижу і думаю, відать попробував все, всі ходи, але всеодно виходить один кінець гри, чи ще шось має бути чи воно так і заплановано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представь в етом СТАЛКЕРе толко один конец

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На FTP закинул ключик к патчу 1,5,05.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, хіба той STALKER: Clear Sky стоїть стільки нервів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AltoAngelo мабудь ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пройдіть ще раз перший :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@ я токо недавно прочитав як треба грати на різні закінчення у першому. Поки що бачив тільки три закінчення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...