Перейти до змісту

Чому пішоходи переходять дорогу так, наче вони безсмертні?

lanima

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ахаххаа, припекло. Вас викреслюю, тепер лише один на Борді залишився, якого треба дістати.

Скажи кого, хай ще він тебе пошле і ти вже нарешті підеш у вказаному напрямку.

Мені вже давно на Борді не припікає, а послав бо ти сам напрошується і це ппц як очевидно. Ти навіть розтролити не можеш. Троль вкидує і спостерігає як розгорається срач, лише час від часу треба підкидувати на вентилятор. А ти хєрачиш без зупину, всіх дістав такою кількістю тошноти, а срачу як такого немає. Варто тобі завалити хлєбальнік і все стає тихо і спокійно.

• Відповідей 854
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вам самим не набридло з пустого в порожнє переливати?

@Nokian без страхівки їздять багато бляхарів. Та і на наших номерах теж.

Опубліковано
12 хвилин тому, nickel сказано:

а послав бо ти сам напрошується і це ппц як очевидно. 

Дівчина з Рованців по вашому винна, що її збило авто, яке порушило ПДР. Мене ви послали, бо я заступився за неї. І це очевидно. Якби я написав, що дівчина винна, ви б мене не послали. Може ви, крім того, що Антисеміт, ще мізогініст?

Очевидно же:

Спойлер

Опубліковано
51 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Мене ви послали, бо я заступився за неї. І це очевидно.

Показать контент

Є лише одна причина по якій я тебе послав, тому що ти тошнотік і зануда. Ігоря ми також регулярно посилали за це. Він і сам признавався що берега не відчуває, тому постійно несе якийсь брєд, а зупинитися не може.

Опубліковано
1 hour ago, $ΩLΩMΩN said:

Дівчина з Рованців по вашому винна, що її збило авто, яке порушило ПДР. Мене ви послали, бо я заступився за неї. І це очевидно. Якби я написав, що дівчина винна, ви б мене не послали. Може ви, крім того, що Антисеміт, ще мізогініст?

lastiks_63366781_orig_[1].jpeg

Опубліковано
6 годин тому, case_l сказано:

По відео видно, що перший бус також рухався і постійно скорочував кут огляду.  Дівчина йшла і дивилась на ліво, бачила що могла, реакції не вистачило. Саме тому, що вона дивилась на ліво, вона і відстала від хлопця. 

А ще, обоє були впевнені, що паморок спиниться, але паморок не спинився!  Летів далі. Може був під бутиратом чи ще щось?

Опубліковано
2 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Дівчина з Рованців по вашому винна, що її збило авто, яке порушило ПДР

ні, не винна, вона була просто не обережна. Кажу тобі, як людина, яка вже двічі могла бути на місці того буса (що збив). Перший раз переді мною їхав полудурок, який міняв полоси, їхав з різною швидкістю, в кінці кінців приняв крайню ліву полосу й почав притормажувати. Бачачи, що перед мною припарок і притормажує можливо тому, щоб повернути наліво, не включаючи повороту чи включаючи в останню мить, вирішив обьїхати його справа, як виявилось, то він вирішив пішохода пропустити. Добре що і швидкостя були відносно не великі і пішохід не гнався, а уважно дивився і притормозив. В другому випадку я їхав в лівій полосі, а в правій їхала маршрутка, почала притормажувати, я подумав, що на зупинку, бо та була поряд, як виявилось, пропускала пішоходів. Тут вже швидкість в мене була відносно висока, бо дорога пряма (Загс - Північний), й це мене спасло, бо пішоходи тупо не встигли дійти до середини дороги. Висновки для себе зробив, але в житті по різному може бути, починаючи від психологічного стану водія, невдалого збігу обставин, до миттєвої технічної несправтості автомобіля, тому в більшості випадків тут як на воді *безпека пішохода в руках самого пішохода*. Думаю, якщо зараз спитати в ЛЮБОГО інваліда, який став інвалдом будучи пішоходом в ДТП, то ВСІ б сказали, що якщо повергути все назад, то хай краще б годину перед пішохідним переходом простояв би, ніж дав би статись тому, що сталось. Це речення адресуєтся в першу чергу деяким тут присутнім *вчителям*, які намагаются *вчити* декількатонний залізний агрегат, за допомогою своєї смертної й важковідновлюваної *тушки*

Опубліковано
5 годин тому, Nokian сказано:

Не поїздиш на бляхах,аби в тебе не було страховки,тому водій вичисляється при бажанні.

В ПДР є пункт,що забороняє пішоходам вибігати на перехід

Ну а по логіці там просто треба збудувати наземний перехід..

Рованці не бідні,можуть і шарпнутися 

Рованці не бідні але ведуть себе як голодранці:

Просять спорудити міст через Стир, який сполучить Луцьк і Рованці

Опубліковано
5 часов назад, Nokian сказал:

Рованці не бідні,можуть і шарпнутися 

гггг, і потім ця людина, буде мене попрікати, що я не люблю багатих, сам, при цьому, регулярно заглядаючи їм в карман :0016:

Опубліковано
11 хвилин тому, Cherman сказано:

причому тут та дівчина? До тебе медицина безсила.

Всмислі при чому дівчина? Дакілька сторінок теми обговорюємо цю подію. А як виявилось, знову все в офтоп звалюєте.

І ще дехто дорікає, що я звалююсь в офтоп.

Соломон тут ніпрічом:

Спойлер

Опубліковано
1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Рованці не бідні але ведуть себе як голодранці:

Просять спорудити міст через Стир, який сполучить Луцьк і Рованці

Досить прагматичне та вигідне всім мешканцям Луцька бажання.

Опубліковано
13 хвилин тому, Cherman сказано:

Ти, видно, давно по трасах не їздив.

Останній раз на дальняк в 2013 р. Це була поїздка в Крим, поблизу Євпаторії, 1200 км. І да мене тоді роздратувала якісь доріг. Вирішив я поїхати не через Київ а область. На деяких ділянках швидкість була 30-40 км. І ще було декілька неприємних моментів. Але добре, що мені пощастило і обійшлося без пригод. Не можна самому водію їхати таку відстань без перепочинку.

Опубліковано
2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Не ради реклами, просто відповідаю на питання:

Таблетки Антисрес.

то від поносу походу :0016: а від нервів шо ? 

Опубліковано

Якщо таблетки не допоможуть, то по газети буде пізно йти. Тому випий антисрес і бігом до мене по газети.

Опубліковано
2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ні, не плутайте. Від нервів - антисрес. А від поносу інші таблетки.

ну, коли ти зовсім не срес, хіба це не починає нервувати ? :0016:

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Якщо таблетки не допоможуть, то по газети буде пізно йти. Тому випий антисрес і бігом до мене по газети.

Дякую. Як буде треба, зайду. Дайте ваш номер будь ласка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...