Zheny@ Опубліковано 6 Січня, 2021 в 20:10 #76 Опубліковано 6 Січня, 2021 в 20:10 On 05.01.2021 at 11:02, case_l сказано: Це спойлер всього сюжету? походу. Намагався подивитися цих "Вскормльонных волками" .... хуэта! Скачав 1й сезон, став дивитися, зрозумів що то іпала ще та. Спойлер 2 героя "мама", біла робот і "тато", чорний робот, типу синтетичні люди. Прилітають напорожню планету, щоб заснувати нову колонію. (Втікають з "Землі", де воювали чи хз). Одразу релігійні теми, одразу расові теми, кровіщє, кішкі і це все без смислу, як на мене. Хоч там і Рідлі Скотт, вийшло тупо.
Pavelix Опубліковано 6 Січня, 2021 в 20:27 #77 Опубліковано 6 Січня, 2021 в 20:27 10 минут назад, Zheny@ сказал: походу. Намагався подивитися цих "Вскормльонных волками" .... хуэта! Скачав 1й сезон, став дивитися, зрозумів що то іпала ще та. Скрыть контент 2 героя "мама", біла робот і "тато", чорний робот, типу синтетичні люди. Прилітають напорожню планету, щоб заснувати нову колонію. (Втікають з "Землі", де воювали чи хз). Одразу релігійні теми, одразу расові теми, кровіщє, кішкі і це все без смислу, як на мене. Хоч там і Рідлі Скотт, вийшло тупо. Ну на колір і смак як то кажуть... мені дуже навіть зайшло. Особливо такий кінець який дає зрозуміти що все відбувається в всесвіті "Чужих" "Прометея" і тд... А Скот на темі релігій, сенсу життя, походження людства і тд завжди помішаний, тому тут нічого новго...Купа символізму і запутаний сюжет... Ось цікавий розбір сюжету... УВАГА СПОЙЛЕРИ!
Ko3bMa Опубліковано 6 Січня, 2021 в 23:51 #78 Опубліковано 6 Січня, 2021 в 23:51 3 hours ago, Pavelix said: Ну на колір і смак як то кажуть... мені дуже навіть зайшло. Особливо такий кінець який дає зрозуміти що все відбувається в всесвіті "Чужих" "Прометея" і тд... А хочеш ще прикол? В "Прометеї" та старому гідному бойовичку "Солдат" є відсилки на Blade Runner, тобто вони теж в одному всесвіті крутяться.
Pavelix Опубліковано 7 Січня, 2021 в 06:07 #79 Опубліковано 7 Січня, 2021 в 06:07 6 часов назад, Ko3bMa сказал: А хочеш ще прикол? В "Прометеї" та старому гідному бойовичку "Солдат" є відсилки на Blade Runner, тобто вони теж в одному всесвіті крутяться. Та розумію що притягнуто Може швидше просто хочеться щоб це був один всесвіт )
Ko3bMa Опубліковано 7 Січня, 2021 в 11:28 #80 Опубліковано 7 Січня, 2021 в 11:28 5 hours ago, Pavelix said: Та розумію що притягнуто Може швидше просто хочеться щоб це був один всесвіт ) Spoiler Spoiler Вперед - шукати відсилки Spoiler Spoiler Nibian Moons Campaign, the Antares Maelstrom War, and the War Of Perdition's Flames: References to 'Star Trek II: The Wrath of Khan.' Battle of Tannhauser Gate and Shoulder of Orion: References to 'Blade Runner.' Doom MKIV BFG: Reference to the BFG - Big F***ing Gun - from the 'Doom' video games. Plissken Patch: 'Escape from New Work' and 'Escape from LA' Kurt Russell played Snake Plissken in these films. O'Neil Ring Award: 'Stargate' he played Jack O'neil. Cash Medal of Honor: 'Tango & Cash' he played Lt. Gabriel Cash. MacReady Cross: 'The Thing' he played MacReady. Capt. Ron Trophy: Played title character in 'Captain Ron.' McCaffrey Fire Award: 'Backdraft' he played Stepehen and Dennis McCaffrey. Dexter Riley Award: He played Dexter Riley in 'The Strongest Man in the World,' 'Now You See Him, Now You Don't,' and 'The Computer Wore Tennis Shoes.' USMC Smartgun from "Aliens"
S30 Опубліковано 7 Січня, 2021 в 12:02 #81 Опубліковано 7 Січня, 2021 в 12:02 On 05.09.2020 at 19:27, case_l сказано: А це творіння хтось зацінив? Та так нічого ніби. Мені сподобалось Витягуєть не на спецефектах а на філософських темах. Побачим що буде в другому сезоні.
Pavelix Опубліковано 7 Січня, 2021 в 12:21 #82 Опубліковано 7 Січня, 2021 в 12:21 52 минуты назад, Ko3bMa сказал: Скрыть контент Скрыть контент Вперед - шукати відсилки Скрыть контент Показать контент Nibian Moons Campaign, the Antares Maelstrom War, and the War Of Perdition's Flames: References to 'Star Trek II: The Wrath of Khan.' Battle of Tannhauser Gate and Shoulder of Orion: References to 'Blade Runner.' Doom MKIV BFG: Reference to the BFG - Big F***ing Gun - from the 'Doom' video games. Plissken Patch: 'Escape from New Work' and 'Escape from LA' Kurt Russell played Snake Plissken in these films. O'Neil Ring Award: 'Stargate' he played Jack O'neil. Cash Medal of Honor: 'Tango & Cash' he played Lt. Gabriel Cash. MacReady Cross: 'The Thing' he played MacReady. Capt. Ron Trophy: Played title character in 'Captain Ron.' McCaffrey Fire Award: 'Backdraft' he played Stepehen and Dennis McCaffrey. Dexter Riley Award: He played Dexter Riley in 'The Strongest Man in the World,' 'Now You See Him, Now You Don't,' and 'The Computer Wore Tennis Shoes.' USMC Smartgun from "Aliens" о ні я не настільки задрот )))
wasistdas Опубліковано 12 Січня, 2021 в 07:38 #83 Опубліковано 12 Січня, 2021 в 07:38 " Вдали"- творіння від Нетфлікс про перший політ людини на марс! Цікаво,Маск це бачив? Серіал побудований по звичній схемі,вони собі летять,і кожної нової серії з ними трапляється якась нова фігня,а в кінці вони все ж досягають мети. Присутні елементи як фантастики так і драми. Тож в моєму випадку зайшов як фільм для вечірнього перегляду з дружиною.
Zheny@ Опубліковано 12 Січня, 2021 в 20:00 #84 Опубліковано 12 Січня, 2021 в 20:00 On 07.01.2021 at 13:28, Ko3bMa сказано: Doom MKIV BFG: Reference to the BFG - Big F***ing Gun - from the 'Doom' video games. Ну з BFG(9000)то ясно куди відсилка. Між іншим зброя мала так і називатися - Big Fucking Gun. Але Джон Ромеро подумав, що це не пропустить цензура і т.п. І вирішив додати до абревіатури ще 9000. Типу така модель.
alexvvv Опубліковано 10 Травня, 2021 в 15:16 #85 Опубліковано 10 Травня, 2021 в 15:16 Мені ніби норм, на раз може бути.
Zheny@ Опубліковано 10 Травня, 2021 в 17:03 #86 Опубліковано 10 Травня, 2021 в 17:03 Ну , читав відгуки, так собі. Надто молодіжне.
SergLutsk Опубліковано 11 Травня, 2021 в 05:58 #87 Опубліковано 11 Травня, 2021 в 05:58 Теж вчора глянув, ну так собі, фантастики як такої - мінімум, переважно все про відносини людей і їх сутність. Здивувала кінцівка, але не буду спойлерити.
alexvvv Опубліковано 11 Травня, 2021 в 06:50 #88 Опубліковано 11 Травня, 2021 в 06:50 51 хвилин тому, SergLutsk сказано: Теж вчора глянув, ну так собі, фантастики як такої - мінімум, переважно все про відносини людей і їх сутність. Здивувала кінцівка, але не буду спойлерити. мені чомусь кінцівка передбачувана
SergLutsk Опубліковано 11 Травня, 2021 в 07:07 #89 Опубліковано 11 Травня, 2021 в 07:07 7 хвилин тому, alexvvv сказано: мені чомусь кінцівка передбачувана Я мав на увазі, що вона абсолютно нелогічна і не витікає з передуючих їй подій. А взагалі цей фільм напевне викладачі могли б включити в програму на якихось початкових курсах психологів для навчання аудиторії, типу а ось тут ви можете побачити такі-то людські страхи, інстинкти, стадність і таке інше
alexvvv Опубліковано 11 Травня, 2021 в 11:10 #90 Опубліковано 11 Травня, 2021 в 11:10 18 годин тому, Zheny@ сказано: Ну , читав відгуки, так собі. Надто молодіжне. я також читав відгуки, але оскільки то був капацський трекер і там зараз прийнято обсирати все західне, вони вже не дуже об`єктивні
Zheny@ Опубліковано 11 Травня, 2021 в 11:48 #91 Опубліковано 11 Травня, 2021 в 11:48 37 хвилин тому, alexvvv сказано: я також читав відгуки, але оскільки то був капацський трекер і там зараз прийнято обсирати все західне, вони вже не дуже об`єктивні Трекер то кацапський, але люди не лише з кацапстана.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.