Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
13 хвилин тому, flashmax сказано:

купу продавців хочуть переселити у глуш, де не буде покупців, 

Чому така впевненість?

Я писав там десь 30-40 сторінок тому. Мені, як і більшості - похрєну куди їхати на базар. Все одно їхати. Маршрутчики бистро собі порішають перекроять маршрути і кінцеві зупинки!

В Епіцентр їздять і нічого!  Всіх все влаштовує!

15 хвилин тому, flashmax сказано:

скажи що там буде  ЖК - всі стануть на сторону базарників принципово

Да!

І я знову повторюся, якщо скажу, що я не проти базару, я проти срачу, і базару в такому вигляді!

16 хвилин тому, flashmax сказано:

а чому не підготовили місце ближче ? між набережною і Стиром купа місця.

Ги. Там вже око і руку поклав якийсь не бідний дядько і готується до будівництва того ж ЖК. (мабуть)

Вище, на перших сторінках, говорили про те, щоб його перенести до Кільця Львівська / Володимирська / Ковельська. На місце військової частини. МІсця - ТЬМА! Доїзд з 3-х напрямків!

Ідеально. Але.. певно причина така ж, яку я вже встиг озвучити в попередньому абзаці...

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
35 минут назад, Zheny@ сказал:

Я писав там десь 30-40 сторінок тому. Мені, як і більшості - похрєну куди їхати на базар. Все одно їхати

ну і коли ти останній раз був там на ДПЗ ? чи хочеш сказати, що там нічого не продають ? я пару років назад там мішок капусти купляв

36 минут назад, Zheny@ сказал:

В Епіцентр їздять і нічого!  Всіх все влаштовує!

ну так і у Львов в аквапарк їздять, і нічого, все всіх влаштовує. Скажи брєдово звучить ? Так і твоя фраза

Опубліковано
6 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

ну і коли ти останній раз був там на ДПЗ ? чи хочеш сказати, що там нічого не продають ? я пару років назад там мішок капусти купляв

ну так і у Львов в аквапарк їздять, і нічого, все всіх влаштовує. Скажи брєдово звучить ? Так і твоя фраза

Влаштовує аквапарк і у Львові і у Тернополі. Норм.

Що не так? :)

Опубліковано
19 минут назад, Zheny@ сказал:

Влаштовує аквапарк і у Львові і у Тернополі. Норм.

Що не так? :)

в смислі шо не так ? тебе все влаштовує ? не краще, аби аквапарк був у Луцьку ? Подобаєтся соватись хєр зна куди ? Ладно, проїхали

Опубліковано
9 годин тому, Zheny@ сказано:

Чого всі вирішили одразу, що там має бути якийсь ЖК?  Там будинки попадають в ту воду. 

Про будинки на набережній так само говорили. Це раз. Два - у нас же головне квартири швиденько продати, все остальное фігня. І потім будуть довго ходити нові щасливі власники по судах, бо в нового будинку дах тече, тріщини у стінах, опалення не працює, стіна сипеться і т д

Опубліковано
34 хвилин тому, vampirich сказано:

Про будинки на набережній так само говорили. Це раз. Два - у нас же головне квартири швиденько продати, все остальное фігня. І потім будуть довго ходити нові щасливі власники по судах, бо в нового будинку дах тече, тріщини у стінах, опалення не працює, стіна сипеться і т д

може там побудують із врахуванням попередніх помилок 

Опубліковано
30 хвилин тому, case_l сказано:

може там побудують із врахуванням попередніх помилок 

ага. швидше продадуть, щоб нічог оне встигло розвалитись))
шось мені здається що на місці ринку зроблять якісь низькоповерхові офіси з магазинами, силами "інвестора який не палиться" і потихеньку землю під ними також різні полішуки свому пану подарують, бо ж будиночки його.
Не дарма ж мунвата, чиновники, аверс і купа гавно сайтів новин так впрягались за знесення ринку

Опубліковано
24 хвилин тому, Dima4s сказано:

ага. швидше продадуть, щоб нічог оне встигло розвалитись))
шось мені здається що на місці ринку зроблять якісь низькоповерхові офіси з магазинами, силами "інвестора який не палиться" і потихеньку землю під ними також різні полішуки свому пану подарують, бо ж будиночки його.
Не дарма ж мунвата, чиновники, аверс і купа гавно сайтів новин так впрягались за знесення ринку

та хай хоч "масажні" салони будують , бо те неподобство давно пора облагородити. 

Опубліковано
10 годин тому, flashmax сказано:

купу продавців хочуть переселити у глуш, де не буде покупців,  їх супротив зрозумілий

Я працював як мінімум на трьох підприємствах, які припинили свою діяльність і підприємцем колись був і закрився, і нічого страшного не сталось. Можуть ж на іншому ринку взяти в оренду лоток і торгувати, чи площу, можуть в онлайні продавати, можуть опанувати іншу професію. Їх ж не в газову камеру відправляють.

І вони не є власниками землі. Підприємництво пов'язане з ризиками, сьогодні тобі здають офіс чи торгову площу чи місце на ринку, завтра ні. Треба бути до цього готовим. Не бачу причин ви...сь. 

Опубліковано
2 годин тому, vampirich сказано:

Про будинки на набережній так само говорили. Це раз.

Ті будинки і мають критичний кут нахилу! І я це чув не від Васі з Дубнівської. А від людей, що там мешкають.

9 годин тому, MANJAK11 сказано:

в смислі шо не так ? тебе все влаштовує ? не краще, аби аквапарк був у Луцьку ? Подобаєтся соватись хєр зна куди ? Ладно, проїхали

Не буде. Бо "забагато" як для одного регіону аквапарків. Мова про цей вже йшла.

А щодо "Соватися хєр зна куда", то давай собі викопаємо своє море і запи*дуємо свій Балі! А чьо? Соватися хєр знає куда! Або Говерлу насиплемо!  Чи Снєжку! Хулє, свій гірськолижний курорт!

Не вловив сарказму? То я розжую!  Якщо мені потрібно буде поїхати на ст. Базар, бо там є щось таке, чого немає на інших базарах, або там буде значно дешевше, то я туди поїду. де б він не був. І не лише я. Всі поїдуть, бо вибору не буде.

А якщо зроблять людський доїзд, то тим більше.

Опубліковано

Розумієш Женя, основний посил перенесення ринки із центру місте є те що вони розвели бардак, а ось на ГПЗ, нове місце і т.д. Тільки на ГПЗ переносять старі контейнери і там виходить такий же бардак.

Ну і те що буде на місті ринку так ніхто і не говорить, не показують які проекти подають. Все робить втиху...

Опубліковано
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ті будинки і мають критичний кут нахилу! І я це чув не від Васі з Дубнівської. А від людей, що там мешкають.

такий?

Падающие дома Сантоса

Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

такий?

хз. Не міряв не порівнював. Передаю слова мешканців.

1 хвилина тому, Ha3aP сказано:

основний посил перенесення ринки із центру місте є те що вони розвели бардак, а ось на ГПЗ, нове місце і т.д. Тільки на ГПЗ переносять старі контейнери і там виходить такий же бардак.

Там є купа нових контейнерів. нічого не заважає в'їхати туди.

Я прекрасно розумію, що там кругом нерухомість і політика і все решта.

Але якщо той "підприємець, що не палиться" таки зробить там порядок, то я за.

Опубліковано
4 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Розумієш Женя, основний посил перенесення ринки із центру місте є те що вони розвели бардак, а ось на ГПЗ, нове місце і т.д. Тільки на ГПЗ переносять старі контейнери і там виходить такий же бардак.

Ну і те що буде на місті ринку так ніхто і не говорить, не показують які проекти подають. Все робить втиху...

а як там із запахами на новому місці?  

Опубліковано
13 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Якщо мені потрібно буде поїхати на ст. Базар, бо там є щось таке, чого немає на інших базарах, або там буде значно дешевше, то я туди поїду. де б він не був. І не лише я. Всі поїдуть, бо вибору не буде.

В мене останній раз таке було в кінці 90-х, я купував там касету Братів Гадюкіних, бо її ніде більше не було ))). А зараз, коли мені треба нетерміново перехідник на американську розетку чи мікросхема, я заказую на Алі і чекаю місяць-півтора, щоб не сунутись на ринок і не шукати там. На пошту мені ближче.

Опубліковано
1 хвилина тому, Black сказано:

В мене останній раз таке було в кінці 90-х, я купував там касету Братів Гадюкіних, бо її ніде більше не було ))

він вже і тоді був гадюшником? 

Опубліковано
4 хвилин тому, Black сказано:

В мене останній раз таке було в кінці 90-х, я купував там касету Братів Гадюкіних, бо її ніде більше не було ))). А зараз, коли мені треба нетерміново перехідник на американську розетку чи мікросхема, я заказую на Алі і чекаю місяць-півтора, щоб не сунутись на ринок і не шукати там. На пошту мені ближче.

Тобто, ти туди не ходиш, і не підеш, незалежно де б він не був?

Чи якби був під вікном, то сходив би?

Опубліковано
4 хвилин тому, case_l сказано:

він вже і тоді був гадюшником? 

Вперше слухав їх в 1989, ще коли 9 років було. Потім десь в 1998 почали студійні касети продаватись, купив усі. Маю ще досі їх. Тоді важко було купити Плач Єремії, Мертвий півень і Гадів. На старому ринку інколи з'являлись. А ринок завжди гадюшником і був.

Опубліковано
20 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Тобто, ти туди не ходиш, і не підеш, незалежно де б він не був?

Чи якби був під вікном, то сходив би?

На старому ринку не був років з 15, а на Варшавці буваю раз чи два в рік може. Я десь з початку 2000-х за те, щоб ринки взагалі ліквідувати. УСІ. А от продуктові ярмарки для фермерів і селян без перекупів потрібно організовувати раз чи два в тиждень 

Якби не біда з овочами, частково з фруктами і м'ясом в супермаркетах, відсутністю магазинів з радіодеталями, ринки мені наприклад непотрібні взагалі.

І я проти консервних банок таких як Ювант і Гостинець в місті, і прибудов до будинків і бігбордів.

Опубліковано
2 хвилин тому, Black сказано:

Потім десь в 1998 почали студійні касети продаватись

тоді касети були  одні з марками і розкладками типу ліцензійні, одні без. Пам'ятаю як в 1997 році купував Rammstein, вони не були ліцензійні.

Опубліковано
1 час назад, Ha3aP сказал:

...Ну і те що буде на місті ринку так ніхто і не говорить, не показують які проекти подають. Все робить втиху...

а Ви цікавились цим питанням? По пошуку все знаходиться

Цитата

Оголошено Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування території, прилеглої до Луцького замку.

Терміни проведення конкурсу

• І тур – з 20.01.2020 по 23.03.2020
  • ІІ тур – з 21.04.2020 по 22.06.2020

https://konkurent.ua/publication/50252/ogolosili-konkurs-na-kraschiy-proekt-oblashtuvannya-teritorii-starogo-rinku-umovi/

А це результати першого туру  https://www.volynnews.com/news/all/rodelban-na-skhylakh-zamku-ostriv-i-lutska-bessarabka-iak-zminytsia-stare-misto-proyekty/

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

хз. Не міряв не порівнював. Передаю слова мешканців.

Там є купа нових контейнерів. нічого не заважає в'їхати туди.

Я прекрасно розумію, що там кругом нерухомість і політика і все решта.

Але якщо той "підприємець, що не палиться" таки зробить там порядок, то я за.

,, Порядок,, про який ти торочиш- означатиме відсутність конкуренції,ПОВНУ.

Не здогадуєшся ,кому це вигідно,а хто заплатить в КІНЦЕВОМУ  результаті за це?

З кожним днем оленів заганяють все далі ,а вони цьому ще й раді.

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

нічого не заважає в'їхати туди.

безкоштовно мабуть :D Ну то вьїдь, нашо горбатитись по польшах всяких, овер 10к баксів і торгуй наздоровья :D

Опубліковано
13 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

безкоштовно мабуть :D Ну то вьїдь, нашо горбатитись по польшах всяких, овер 10к баксів і торгуй наздоровья :D

7 років мова про це йде. Як не більше.  Людям пропонували, перевезуть їхні контейнери - безоплатно!

Щодо купівлі там - не знаю, ніколи не цікавився. Не хочу. Я з базаром в свій час "зав'язав", і не хочу повертатися. Краще вже "горбатитися по польшах всяких", ніж тут за копійки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...