Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 14.02.2020 at 17:39, Cherman сказано:

В тому будику, де Салют, теж бігали щурі, аж до 5-го поверху.

Живу ближче, ніж ти, до того Салюта :0031: - щурів на 5 поверсі не було це гарацкі лєгєнди.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
6 годин тому, Bliksss сказано:

аналогічно, але я на 95% впевнений щодо елітної забудови, не на всіх території, але вона таки буде. І скоріш за все, не типові багатоповерхові коробки, а щось цікаве і дуже дороге.

Наразі не володію жодною інформацією.

Маскимум, що хотів би там бачити, то це 3-поверхові будинки, де на першому поверсі кав'ярні/ресторани/сувенірні крамнички/майстерні народних умільців, а на другому-третьому номери для ночівлі туристів. Щось подібне я бачив в Старому Кошіце.

Типу цього PA174151

Опубліковано
1 хвилина тому, Volyniaka сказано:

Наразі не володію жодною інформацією.

Маскимум, що хотів би там бачити, то це 3-поверхові будинки, де на першому поверсі кав'ярні/ресторани/сувенірні крамнички/майстерні народних умільців, а на другому-третьому номери для ночівлі туристів. Щось подібне я бачив в Старому Кошіце.

Типу цього 

враховуючи вартість за м/кв - 2-3 поверха не вигідно

Опубліковано
2 хвилин тому, flashmax сказано:

враховуючи вартість за м/кв - 2-3 поверха не вигідно

Це як рахувати ;)

Не все ж долярами квадратні метри встеляти ))

(краще кубічними ІМХО))) )

Опубліковано
13 годин тому, Volyniaka сказано:

Маскимум, що хотів би там бачити, то це 3-поверхові будинки, де на першому поверсі кав'ярні/ресторани/сувенірні крамнички/майстерні народних умільців, а на другому-третьому номери для ночівлі туристів.

дуже непоганий варіант

Опубліковано
13 часов назад, Volyniaka сказал:

Тільки от ці будинки збудовані давно і там живуть прості люди... А в нас вийде такий собі елітний житловий квартал з ТЦ на 1-му поверсі...

(Ось так мали виглядати Лесі Українки, Кривий Вал і всі інші вулички в центрі і в старому місті... Але куди там, краще пиляти грошики :()

А ще мені цікаво чи допомагає міська влада жителям таких будинків? Просто для порівняня з моєю ситуацією...

Опубліковано

Ну не будуть же слуги народу жити на 9 у поверсі в мурашниках.

Їм треба,щоб і центр ,і річка і біля князя поруч.

А шум і гам,тиснява  їм не потрібні.

Так що пенсіонери та підприємці валіть за місто.

Ну і туристи теж.

З різними пасажирами.

Опубліковано
On 15.02.2020 at 18:20, Cherman сказано:

В тому будинку два однокласника жило - немає причин не довіряти їхнім розповідям.:) В будинку ближче до дитсадка, сам щура бачив, коли до подруги ходив.

Дивні ті щури - в ларьок до матері мого корєша по ковбасу не лазили, а лазили за різною фігньою до твоїх однокласників хз на який поверх. Спортсмени)))

В ларьку не тільки ковбаса була, але й риба, і не завжди в холодильнику (тільки привезли), але щурів ніколи не бачив, а тусив я в тому ларьку, біля нього, і взагалі на тому базарчику багато. Так що то "Каштан" винен єслішо.

Там взагалі багато жратви на продаж зберігалось в підвалах прилеглих будинків, і нічого. Кричущих випадків я не пам'ятаю, особливо пов'язаних з щурами.

Опубліковано
On 15.02.2020 at 15:32, Volyniaka сказано:

Моє агентство - ні, члени АФНУ, сподіваюсь теж. За інших не ручаюсь...

Але мені, як корінному лучанину, дуже не хотілось би там бачити ЖК; будь-який...

На правах офтопу, можна поцікавитись - що корінні лучани роблять на москальському сайті?

Бо щось я не знайшов там україномовної версії сайту :(

Опубліковано
1 година тому, rrid сказано:

На правах офтопу, можна поцікавитись - що корінні лучани роблять на москальському сайті?

Бо щось я не знайшов там україномовної версії сайту :(

Корінні лучани там присутні, як члени АФНУ, а написання і наповнення сайту не моя робота.

Хоча згоден, що україномовна версія потрібна. Більше того, можна було б обійтись без російськомовної.

Опубліковано
4 годин тому, Volyniaka сказано:

Корінні лучани там присутні, як члени АФНУ, а написання і наповнення сайту не моя робота.

Хоча згоден, що україномовна версія потрібна. Більше того, можна було б обійтись без російськомовної.

ясно, як баблом скинутись на русскогаварящій сайт - то Волиняка відразу тут, і пропіарити його в лівій темі також завжди тільки за :(

сайт АСНУ... саме АСНУ, а не АФНУ.

Опубліковано
16 годин тому, rrid сказано:

ясно, як баблом скинутись на русскогаварящій сайт - то Волиняка відразу тут, і пропіарити його в лівій темі також завжди тільки за :(

сайт АСНУ... саме АСНУ, а не АФНУ.

Сайт писався більше 15-ти років тому і я то точно на нього не скидався.

А попіарив я не сайт, а нормальних волинських ріелторів. Арівідерчі.

• 2 місяця потому...
Опубліковано
2 годин тому, Ha3aP сказано:

А тим часом, поки ринкам працювати не можна муніципали взялись за старе ((

Давно пора!

Нефіг. засрали все і ще ниють.

Опубліковано
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Давно пора!

Нефіг. засрали все і ще ниють.

Завтра у тебе в дворі влуплять багатоповерхівку я теж так скажу ;)

Опубліковано
Щойно, Ha3aP сказано:

Завтра у тебе в дворі влуплять багатоповерхівку я теж так скажу ;)

Чого всі вирішили одразу, що там має бути якийсь ЖК?  Там будинки попадають в ту воду. Це болото.

І до чого тут те, що базарники засрали половину парку, до будівлі 9-поверхівки?

Вже ж вияснили. Є базар на ДПЗ.

МІсця ВАГОН.  ЩОНЕТАК?

Опубліковано
9 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Чого всі вирішили одразу, що там має бути якийсь ЖК?  Там будинки попадають в ту воду. Це болото.

І до чого тут те, що базарники засрали половину парку, до будівлі 9-поверхівки?

Вже ж вияснили. Є базар на ДПЗ.

МІсця ВАГОН.  ЩОНЕТАК?

Ну от ти за знесення ринку значить знаєш шо там буде, бачив план...

Парк місто засрало, вони років 5 тільки як чистити його почали. Корчамаки, грязні канали, трава в ріст людини була!

Базар на ДПЗ роблять точно такий же срач. 

А не так те що ринок в центрі зносять, а що має бути так і не показали! ось у цьому і проблема!

Опубліковано
1 хвилина тому, Ha3aP сказано:

Ну от ти за знесення ринку значить знаєш шо там буде, бачив план...

Я проти того срачу, який там розвели. Срали і сцяли за зупинкою, бо їй / йому 2 грн шкода на туалет!  І можеш нічого не казати, купа людей знайомих там торгувала.

І не лише самі торгаші, а й приїжджі. Така ж ситуація.

3 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Парк місто засрало, вони років 5 тільки як чистити його почали. Корчамаки, грязні канали, трава в ріст людини була!

Не плутай  мух до котлет. Я про ту частину парку, що прилегла до базару.

4 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Базар на ДПЗ роблять точно такий же срач. 

Тобто в центрі срач краще?

На місці базару колись завжди цирк приїжджав. Каруселі. Але ж Антон Федорович, чи хто там ще, взяв бабла і дозволив поставити контейнери.

5 хвилин тому, Ha3aP сказано:

А не так те що ринок в центрі зносять, а що має бути так і не показали! ось у цьому і проблема!

А чого хтось вирішив, що там має щось бути?

Зовсім не факт. і зносять лише контейнери поруч із критим (м'ясним) ринком. Той лишається.

Опубліковано

Женя, перенести срач з одного місця на інше це не є вихід із ситуації.

Поки немає проекту, рішення і всієї документації що там буде я проти перенесення ринку. Така моя думка! Бо в іншому випадку це називається рейдерством.

2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Зовсім не факт. і зносять лише контейнери поруч із критим (м'ясним) ринком. Той лишається.

Це поки. Праву сторону вже теж "попередили"

Опубліковано
22 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Поки немає проекту, рішення і всієї документації що там буде я проти перенесення ринку. Така моя думка! Бо в іншому випадку це називається рейдерством.

Я, друже мій, погуглив замість тебе. Ага! :)

Ось - тримай!

Опубліковано

Це показуха (

Голову Одеської митниці теж 45 днів відбирали, а сьогодні на хабарі зловили. З ринком буде щось схоже.

Най проведуть, підготують, затвердять, а там вже і забирають ринок ;)

Опубліковано
1 хвилина тому, Ha3aP сказано:

Це показуха (

Голову Одеської митниці теж 45 днів відбирали, а сьогодні на хабарі зловили. З ринком буде щось схоже.

Най проведуть, підготують, затвердять, а там вже і забирають ринок ;)

Конкурс почався півроку тому. Фактично.

А мова про реконструкцію / перенесення, з першої сторінки цієї теми. Скоро 7 (Карл! СІМ!) років!

Повір, якби мали там побудувати якийсь ЖК, вночі приїхало б  кільканадцять  фур, загрузили б туди ці всі "черепахи", і вивезли б у невідомому напрямку. За 2 дні прийшла б СМС із координатами "черепашки".

Порядок і охорону здійснював би якийсь місцевий відділ "ТітушОтряд".

Всі, хто прийшов "постояти за своє" отримали б по мармизі і пішли б додому спати далі.

А вже б через тиждень почали зведення нового ЖК "Над Замковою Вежею". 

От і все.

Опубліковано

підстанцію не просто так переносити мають, тай скільки кипішу наробили, теж не спроста,

могли б проект підготовити, показати лучанам альтернативу, але все замовчується

скажи що там буде  ЖК - всі стануть на сторону базарників принципово

купу продавців хочуть переселити у глуш, де не буде покупців,  їх супротив зрозумілий

і знову постає питання, а чому власник нового базару, не міська рада ? земля лучан, а платити будуть не зрозумій кому?

а чому не підготовили місце ближче ? між набережною і Стиром купа місця.

відповідь одна - всім чхати на людей, головне бабки.

а ви тут про срач на базарі, типу місце щось змінить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...