Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 година тому, jack74 сказано:

думаю, ти зрозумів недоречність твого прикладу щодо базару, на якому з "вашого" було максимум залізна будка, котра стоїть на суборендованому місці-стоянці, котру орендодавець і сам орендує в міста.

Тут краще підходить отак: ти здав свою квартиру на рік людині, а той виявився хитроопим, він здав в свою чергу твою квартиру 10-м іншим людям, в котрих була не зовсім вірна уява про "порядок"... І той хитрожопий взагалі не цікавився станом речей в тій твоїй квартирі. А тут ти вирішив глянути, як там стан твоєї квартири, а там повна жопа в срачу! І що далі? - звісно, ти нафіг женеш того хитрожопогого. ле А тут вилазґять з-під ліжок оті 10 і починають волати, що "ми нікуди звідси не підемо, бо тут стоять наші ліжка і шафи! Ми тут будемо жити і все!"

То чия "квартира" територія під базаром? Ваша, моя, Пустовіта, Палиці? Це земля містян. І якщо вирішувати хто і куди має переїхати то це має громада міста, а не Путовіт з Поліщуком (читай Палиця). Люди заплатили чималі кошти за свої робочі місця, у чиїй кишені вони осіли то вже питання не для обговорення в групах, а для розслідування в прокуратурі. Як і багато інших рішень цих самозванців. 

На мою думку, і думаю що багато лучан мене в цьому підтримають - потрібно Пустовіта со товаріщі на той ринок на ДПЗ виселити, раз там так уже добре. А ще краще щомісяця міняти їх дисклокацію - у кожен двір, і зобов"язати користуватись тільки громадським транспортом. Тоді може і про благоустрій міста подумають.

Опубліковано
1 година тому, vampirich сказано:

Чого срач на базарі там муляє очі, а срач з іншої сторони замку вперто не помічають?

тому що дійсно цієї частини з стін замку не видно. Я ні разу не мав можливості побачити той бік. Це раз.

І друге - ну ти ж не рівняй по площі срачі. Головний срач - це базар. Наступна проблема - ота дебільна підстанція. А далі вже й туди руки дійдуть.

ПиСи: глянув в кадастрову карту - аж дивно - ті ділянки ще досі не прихапужив, вони ще досі "комунальна власність"

ПиПиСи: хоча може це та ділянка, що не відмічена? То може вона якраз і приватна чиясь...

image.png.5b340dbbe16585c80b271c5c4c435f9e.png

Опубліковано
2 годин тому, T.Rex сказано:

"Привести до ладу" - 1 голос? ;) Прекрасне свідчення.

Можете впиратися скільки завгодно проти даних, але реальність показує чи не найкраще - купка протестуючих продовжують створювати незручності лучанам, перекривають дороги. Якої підтримки від лучан після такого очікують?

Вчора їхав повз базар - стоїть розвалюха, в будь який момент голова завалитись на тих одиниць людей, які проходять повз. А базарники замість прибрати ризик -  начепили плакат і тішаться.

Ви мені вчора тицяли в очі що я не бачу словосполучення нерепрезентативна вибірка. Сьогодні я вас порошу переглянути мої пости, а тоді писати про якісь свідчення.

щодо розвалюхи - рекомендую ще повз міської рази проїхатись. Чимало розвалюх знайдете. Чи ті очі не муляють? теж історична частина міста між іншим. Коли ви зрозумієте, питання не в "срачі", питання одне - Палиця забажав цю землю. І все. Щоб добитись бажаного він ні перед чим не зупиниться. Хоч би там тричі на день шампунем мили.

Опубліковано
14 хвилин тому, jack74 сказано:

тому що дійсно цієї частини з стін замку не видно. Я ні разу не мав можливості побачити той бік. 

а туристи тільки в замок йдуть і навколо не гуляють? ну туууууууупиє....

взагалі в нас у старому місті є багато чого цікавого окрім замку (якщо ти не в курсі) і на жаль срач таки багато де біля цікавих місць, а не лише на базарі

але акцент тіко на базар.

я не проти переселення базару. Я проти методів виселення (можна було мудріше то все організувати) і під якими соусами нам подають причини.. типу срач, типу недобре. А по факту міськраді пох і на срач і на туристичну привабливість - це банальне лицемірство, під яким приховується істинна причина потреби виселення базару

Опубліковано
6 хвилин тому, vampirich сказано:

а туристи тільки в замок йдуть і навколо не гуляють? ну туууууууупиє....

в основному туристів привозять автобусом, вони йдуть в замок, вилазять на стіни, фоткаються, а тоді назад в автобус і все, поїхали далі

5 хвилин тому, vampirich сказано:

взагалі в нас у старому місті є багато чого цікавого окрім замку (якщо ти не в курсі) і на жаль срач таки багато де біля цікавих місць, а не лише на базарі

То раз так, то базар-срач не чіпати, так? Базар - самий головний срач, котрий повністю марнує вид з самого головного "цікавого" в Луцьку.

Опубліковано

По факту пошкодили МАФи, які не мають відношення до території, яку повинні були "зачищати". Біля світлофора - МАФ на землі, яку орендує "Скорпіон" в міста, договір чинний. Навпроти підстанції - ринок Пахолка, договір з міськрадою чинний до 2027 року. Мали демонтувати територію КП"Луцькі ринки", то навіть не зачепили. 

І з приводу законності - просто почитайте ст. 38 пункт 1 ЗУ "Про містобудівну діяльність" 

Опубліковано
5 хвилин тому, jack74 сказано:

в основному туристів привозять автобусом, вони йдуть в замок, вилазять на стіни, фоткаються, а тоді назад в автобус і все.

І цей твій аргумент все-одно не виправдовує залишення базару-срачу 

ну по першому пункту ти таки не правий. показують багато чого окрім замку

аргумент - ти невірно зрозумів. я доповнив своє повідомлення вище. я не захищаю перенесення ринку. мені не подобається ота божа роса яка в очі сцить міська рада

Опубліковано
22 хвилин тому, jack74 сказано:

ЗЕ! хоче знищити бульдозером базар, Луцьк на "базарний майдан" не піднявся - потрібно кликати на допомогу головного борця з Зе!злом, головного зупиняльщика бульдозерів - святого По

image.png.74ec369b3a3af8055943173479067ef7.png

вибачайте, не втримався :D

От ні разу недоречно. Хто крім лєгітімного&co щось втратив від цього бульдозера? до чого порівняння це порівняння? Луцьк інертне місто, кожен сам за себе, ніхто революцію за чиїсь інтереси робити не буде. Тому досі і мера не маємо. Тому самозванці і роблять що їм заманеться, все з рук сходить.  

Опубліковано
1 hour ago, Sh_Ok said:

То чия "квартира" територія під базаром? Ваша, моя, Пустовіта, Палиці? Це земля містян.

Крута підміна понять. Тоді мою частку землі нехай зносять :) Чи під "містянами" мається на увазі конкретні прізвища базарників?

53 minutes ago, Sh_Ok said:

Сьогодні я вас порошу переглянути мої пости, а тоді писати про якісь свідчення.

То ж переглянув. По перше, питання в двох опитуваннях відрізняться значно. По друге, навіть якщо уявити, що ніякого викривлення результатів не було - виходить 1000 людей хочуть залишити все, як є і аж 1 (одна) людина хоче приведення до порядку - прекрасно, зносьте чимшвидше.

щодо розвалюхи - рекомендую ще повз міської рази проїхатись. Чимало розвалюх знайдете. Чи ті очі не муляють?

Ага, на попередніх сторінках зістрибували на безпорядок в дворах, тепер зістрибуємо на інші розвалюхи.

Хоч би там тричі на день шампунем мили.

Для початку можна було б хоч раз мити. Роками вітер щоденно ганяв сміття після закінчення базарного "дня" і в проходах між контейнерами був срач - тепер обіцяють, що не буде.

Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

Обличчя Волині міжіншим,вітрина для інвесторів та просто гостей та подорожуючих Україною.

Уявив собі інвестора, який мчить інвестувати в Україну автобусом, наприклад, з Лондона, з пересадкою в Ковелі. Хочеться обняти аналітика і плакати.

Опубліковано
32 хвилин тому, Sh_Ok сказано:

От ні разу недоречно. Хто крім лєгітімного&co щось втратив від цього бульдозера? до чого порівняння це порівняння?

Втратили життя люди на майдані і у війні. І це заради того щоб, старий олігарх вдовольнив свою жагу влади?

Опубліковано
15 хвилин тому, T.Rex сказано:

Крута підміна понять. Тоді мою частку землі нехай зносять :) Чи під "містянами" мається на увазі конкретні прізвища базарників?

То ж переглянув. По перше, питання в двох опитуваннях відрізняться значно. По друге, навіть якщо уявити, що ніякого викривлення результатів не було - виходить 1000 людей хочуть залишити все, як є і аж 1 (одна) людина хоче приведення до порядку - прекрасно, зносьте чимшвидше.

Ага, на попередніх сторінках зістрибували на безпорядок в дворах, тепер зістрибуємо на інші розвалюхи.

Для початку можна було б хоч раз мити. Роками вітер щоденно ганяв сміття після закінчення базарного "дня" і в проходах між контейнерами був срач - тепер обіцяють, що не буде.

Ви і читаєте поверхнево і до проблем міста очевидно так само ставитесь. Ваша частка під вашим будинком. От нехай і зносять. 

Зістрибую якраз не не я. А "владці", які закривають очі на важливі проблеми і вирішують лише ті, з яких можна зірвати "дивіденди" як у грошовому так і в політичному еквіваленті.

А прибирання це якраз і є завдання міської влади, зокрема управління комунального господарства. Чиє дітище КП Луцькі ринки? чому не виконують своїх функцій?

Опубліковано
16 хвилин тому, alexvvv сказано:

Втратили життя люди на майдані і у війні. І це заради того щоб, старий олігарх вдовольнив свою жагу влади?

У кожного своє бачення цих подій очевидно. Тих хто втратив життя уже не запитаєш. Але про "старого олігарха" як і про "найгеніальнішого лідера всіх часів і народів"  вони точно не думали. Швидше про майбутнє України. І про ваше в тому числі. А як розпорядились тим що вони здобували - так як і завжди. Україна це країна втрачених можливостей.

Але гілка ж не про це. Ви порівняли два бульдозери - я відповіла. Далі розвивати не потрібно.

П.С. Для мене особисто тема Майдану дуже болісна і обговорювати це з незнайомими людьми не бажаю. 

Опубліковано
16 minutes ago, Sh_Ok said:

Ви і читаєте поверхнево

Тобто, те, що я ще з першого повідомлення вказував на лише часткову об'єктивність, а ви вперто цього не бачили і тицяли фейсбучні "дослідження" - це моя чи ваша поверхневість?

і до проблем міста очевидно так само ставитесь.

Припущення залиште при собі.

Ваша частка під вашим будинком. От нехай і зносять.

Почекайте, щойно ж писали, що земля - містян. Вам свою прописку показати? Запитую вдруге - надайте список "містян", чия земля під ринком?

Зістрибую якраз не не я. А "владці", які закривають очі на важливі проблеми і вирішують лише ті, з яких можна зірвати "дивіденди" як у грошовому так і в політичному еквіваленті.

Перекриємо дорогу, все одно там лише "владці" із закритими очима їздять. А, ще залишимо напіврозвалений кіоск понад дорогою - клали ми на безпеку пішоходів.

А прибирання це якраз і є завдання міської влади, зокрема управління комунального господарства. Чиє дітище КП Луцькі ринки? чому не виконують своїх функцій?

Знову добре розділили сфери відповідальності. Земля ефемерних "містян", прибирання організовує міська рада - за що ж тоді базарники відповідають?

Опубліковано
3 годин тому, T.Rex сказано:

Вчора їхав повз базар - стоїть розвалюха, в будь який момент голова завалитись на тих одиниць людей, які проходять повз. А базарники замість прибрати ризик -  начепили плакат і тішаться.

А базарники валили то все?)))))) Хто валив, той нехай забирає мотлох. Тішаться, кажете?))) Ню, ню))) Хотів би я побачити тих "вумниХ", Якби їх то торкнулось, не дай Бог....

Опубліковано
1 minute ago, bublik007 said:

А базарники валили то все?)))))) Хто валив, той нехай забирає мотлох. Тішаться, кажете?))) Ню, ню))) Хотів би я побачити тих "вумниХ", Якби їх то торкнулось, не дай Бог....

"Не я валив - не я прибиратиму", "не я смітив - не я прибиратиму", і т.д.

А потім дивуються, чому ж лучани не виходять на захист ринку.

Опубліковано
13 хвилин тому, T.Rex сказано:

Тобто, те, що я ще з першого повідомлення вказував на лише часткову об'єктивність, а ви вперто цього не бачили і тицяли фейсбучні "дослідження" - це моя чи ваша поверхневість?

image.png.c768164aef23be50e1636acbb0f9e5d4.png

image.png.339349b1ff09a38e9315fd1ba10fb87b.png

ще раз прочитайте

Опубліковано
2 хвилин тому, T.Rex сказано:

"Не я валив - не я прибиратиму", "не я смітив - не я прибиратиму", і т.д.

А потім дивуються, чому ж лучани не виходять на захист ринку.

Ви читати вмієте?)))) Валив хто? То якого милого той базарник має прибирати те, що довбані вумніки понівечили?

Чи то фетіш такий-базарники, значить барига,  і він винен в всьому срачу?

Опубліковано
11 хвилин тому, T.Rex сказано:

Почекайте, щойно ж писали, що земля - містян. Вам свою прописку показати? Запитую вдруге - надайте список "містян", чия земля під ринком?

їх 200 тисяч. І запитати потрібно у кожного. а те що особисто ваше (згідно з документами на право власності) - от тим і можете розпоряджатись одноосібно.

Опубліковано
1 година тому, jack74 сказано:

вишиваю хрестиком. Далі то що?

Досить часто твої пости виглядають як від якого простачка, людини з народу.

Схоже це лише виглядає.

Чого соромишся признатися,ким працюєш?

Опубліковано
6 minutes ago, bublik007 said:

Ви читати вмієте?)))) Валив хто? То якого милого той базарник має прибирати те, що довбані вумніки понівечили?

Чи то фетіш такий-базарники, значить барига,  і він винен в всьому срачу?

Читаю якраз добре. Базарник не прибирає за "довбаних вумніків", базарник не прибирає в кінці дня, бо то робота відділу міської ради, базарник не міг за десяток років привести до ладу робоче місце, бо хотів щоб земля була його. Базарник лише добре обіцяє, що все виправить. Чи є довіра до базарника - питання риторичне.

7 minutes ago, Sh_Ok said:

їх 200 тисяч. І запитати потрібно у кожного.

Для цього ніби як придумали вибори. І вибрали людей, які потім обрали в.о. мера.

Про порушення норм тільки не починайте, тема для іншого розділу. Обрали людей, які зараз хочуть знести ринок. Крапка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...