Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 минуты назад, paksivatova сказал:

Але я люблю оглядати та мацати овочі/фрукти перед покупкою,щоб пересвідчитись що вони саме такі,як я хочу

Тобто, Вам подобається мацати, перебирати овочі/фрукти перед покупкою, але напрягає самому їх одразу складати в кульок?

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 минуты назад, Ha3aP сказал:

Тим хто за перенесення:

- що заважає окультурити сам ринок?

- що заважає почистити чагарники і закинуті будівлі навколо замку?

- покажіть проект окультурення за який Ви так топите!

- яким Ви бачите місце де зараз знаходиться Старий ринок?

- що ви скажите якщо на місці Старого ринку побудують житловий комплекс/торговий центр?

- як далеко Ви проживаєте від Старого ринку і чи будете їздити до Нового?

Мені байдуже,хоча я швидше за збереження ринку

Хоча мій улюблений був саме на Привозі,ще трохи сумую за ним ...

- багато речей з цього списку не зроблені,бо нема стартегії розвитку міста і замку/землі коло замку

я вважаю,раз давно мова йшла про закриття ринку - то треба було за цей час підготувати проекти,узгодити ,показати всім лучанам ми не просто виселяємо ринок - ми на його місці зробимо це,це і це - і відразу приступати до втілення

а затягування часу,ринок знесемо - тоді щось там оголосимо ,десь щось реалізуємо - по дорозі сто разів передумаємо ...

ой,не вірю я що все так безобідно буде

полюбому десь надурять,тільки поки не розумію де

до Нового ринку їздити не буду

з закриттям привозу стали менше істи овочі/фрукти,на Варшавку вибираюся раз 3 тижні

або купую в  супермаркеті як там більш/менш

на Старий ринок любить ходити моя мама,на новий ринок вона їздити точно не буде теж

Опубліковано
1 hour ago, Sh_Ok said:

авторитетне опитування, без сумніву. знову змушена повторитись - кожен ресурс має свою аудиторію і оперувати такими даними смішно

Словосполучення "не репрезентативна вибірка" навмисно не помічаєте, як і базарники попередження міськради?

Ніхто не каже про оперування, лише відображає настрої аудиторії. 

Тим часом, кількість тих, хто проголосував вже 760. Навряд цю гілку форуму відвідало більше.

Опубліковано
7 минут назад, volks сказал:

Тобто, Вам подобається мацати, перебирати овочі/фрукти перед покупкою, але напрягає самому їх одразу складати в кульок?

я не перебираю

мені достатньо підійти оглянути і доторкнутися в разі потреби

і так,напрягає саму набирати в кульок

Опубліковано
2 хвилин тому, T.Rex сказано:

Словосполучення "не репрезентативна вибірка" навмисно не помічаєте, як і базарники попередження міськради?

Дуже обмеженої аудиторії. Це як я в каналі свого осбб зроблю опитування чи варто приєднати Київ до Луцька. І за результатами цього опитування буду ствержувати що 90% українців цього хоче. 

Опубліковано
4 хвилин тому, T.Rex сказано:

Не зовсім згідний. Чому в новинах висвітлюють лише які погані базарники, але ніхто не пише чи вони цього хочуть, ніхто не питає їхньої думки іт.д. Отже і опитування таке ж однобоке ((

Опубліковано
2 minutes ago, Ha3aP said:

Не зовсім згідний. Чому в новинах висвітлюють лише які погані базарники, але ніхто не пише чи вони цього хочуть, ніхто не питає їхньої думки іт.д. Отже і опитування таке ж однобоке ((

Не знаю за новини (слідкую лише за волиньпостом, в цьому питанні вони ніби більше на стороні базарників).

Опитування "на чиєму ви боці щодо демонтажу ринку?" - де там однобокість?

Опубліковано
5 годин тому, Alex S сказано:

В кінці кінців Ви самі її вибирали. То в тих депутатів що голосували на тій сесії в них і запитуйте.

Підприємці з Старого розказують, як приймалося рішення про перенесення ринку.

Тоді міськрада була оточена  підприємцями, депутатики набрехали , що переносити не будуть,самі проголосували за перенос і втекли через чорний хід таємно.

Якщо більшість лучан за перенесення ринку-хай би Пустовіт з компанією прийшов на ринок поговорив з підприємцями,переконав, знайшов компроміс..

Натомість ця тітуханська влада хоче показати простолюдинам свою силу та зневагу до них.

Вийшло страшно , але непереконливо

Бо для нормального функціонування  має бути постійний діалог з народом.

А хтось з вас  бачив  зблизька наших обранців, спілкувався з ними вживу?

Як може розвиватись місто без мера та генерального плану?

10 го лютого всеукраїнська акція підприємців.

Лейтмотивом  вимог до влади має бути

,,Служіть народу,. або піЗедуйте,,

Опубліковано
3 годин тому, T.Rex сказано:

Не знаю за новини (слідкую лише за волиньпостом, в цьому питанні вони ніби більше на стороні базарників).

Опитування "на чиєму ви боці щодо демонтажу ринку?" - де там однобокість?

Screenshot_20200205-223811.jpg

Опубліковано
7 минут назад, Sh_Ok сказал:

Якщо чесно, то опитуванням ФБ можна підтертись. Там овердофіга незрозумілих особистостей...

Опубліковано
4 часа назад, T.Rex сказал:

До вашого відома - ВолПост видання Івахіва і повністю підтримує любу акцію, любу критику, а дещо і самі роздмухують теми проти людей Палиці! "Війна" за місто і надалі буде тривати і посилюватись до самих місцевих виборів, а подібні видання + 12-й канал будуть топити проти нинішньої влади, щоб і як там-би не було.

Опубліковано
11 хвилин тому, Ghost_manka сказано:

Якщо чесно, то опитуванням ФБ можна підтертись. Там овердофіга незрозумілих особистостей...

абсолютно згідна. як і тими що наводили вище. але опитування фахове мало б бути зроблене.

Опубліковано
2 минуты назад, Sh_Ok сказал:

абсолютно згідна. як і тими що наводили вище. але опитування фахове мало б бути зроблене.

Я не експерт в цій галузі, але на мою думку, опитування: "Чи потрібно переносити ринок?" не є повним. Тут треба зважати і на інші проблеми міста та їх обсяги. Якщо мене запитають: "Ринок чи бродячі собаки?", я одразу відповім, що проблема собак важливіша.

Опубліковано
52 хвилин тому, Ghost_manka сказано:

Якщо мене запитають: "Ринок чи бродячі собаки?", я одразу відповім, що проблема собак важливіша.

якщо в мене запитають "бродячі собаки чи п'яне бидло",  я зразу відповім, що проблема п'яного бидла важливіша ...

Опубліковано
1 година тому, Zevs_Isver сказано:

якщо в мене запитають "бродячі собаки чи п'яне бидло",  я зразу відповім, що проблема п'яного бидла важливіша ...

на мою думку в нас е 2 кп.

1-Ласка по тваринах

2-по ринкам.

2 кп не можуть навести порядок за своіми обовязками.

3- тій орган який мае боротися чи розганяти пьяне,накурене бидло тоже нічого не робить.(для прикладу.валали,ржали алкаши чи наркомани 2 години в центрі біля 1 ночі.ніхто не приіхав.)

Опубліковано
3 годин тому, igorgame сказано:

До вашого відома - ВолПост видання Івахіва і повністю підтримує любу акцію, любу критику, а дещо і самі роздмухують теми проти людей Палиці! "Війна" за місто і надалі буде тривати і посилюватись до самих місцевих виборів, а подібні видання + 12-й канал будуть топити проти нинішньої влади, щоб і як там-би не було.

Розчарую Вас - Івахів з Палицею ще влітку заключили перемир"я. І з того часу їх змі топчуть в одному напрямку

Опубліковано
8 часов назад, Sh_Ok сказал:

В цьому опитуванні було більше 2000 за перенесення і менше 1000 проти, а потім адміни чи хз хто нахімічили.

Опубліковано
38 хвилин тому, volks сказано:

В цьому опитуванні було більше 2000 за перенесення і менше 1000 проти, а потім адміни чи хз хто нахімічили.

Цей пост був як приклад опитувань, до дискусії вище, коли наводили результати опитувань в телеграм каналі. Саме це я й хотіла донести - що опитування в соцмережах абсолютно недолугі. Опитування щодо важливих проблем слід проводити фахово, для цього є соціологи. Необхідно охопити зріз населення який відображає думку різних верств. 

Опубліковано

"Привести до ладу" - 1 голос? ;) Прекрасне свідчення.

Можете впиратися скільки завгодно проти даних, але реальність показує чи не найкраще - купка протестуючих продовжують створювати незручності лучанам, перекривають дороги. Якої підтримки від лучан після такого очікують?

Вчора їхав повз базар - стоїть розвалюха, в будь який момент голова завалитись на тих одиниць людей, які проходять повз. А базарники замість прибрати ризик -  начепили плакат і тішаться.

Опубліковано
16 годин тому, Sh_Ok сказано:

Можу посперечатись щодо важливості. Якщо 50 відсотків мешканців вашої вулиці вирішать що ваш будинок комусь заважає то ви гарненько складете речі і поїдете жити в притулок або на вулицю? Думаю будете відстоювати свої права. важливий кожен голос і кожна людина. ...

думаю, ти зрозумів недоречність твого прикладу щодо базару, на якому з "вашого" було максимум залізна будка, котра стоїть на суборендованому місці-стоянці, котру орендодавець і сам орендує в міста.

Тут краще підходить отак: ти здав свою квартиру на рік людині, а той виявився хитроопим, він здав в свою чергу твою квартиру 10-м іншим людям, в котрих була не зовсім вірна уява про "порядок"... І той хитрожопий взагалі не цікавився станом речей в тій твоїй квартирі. А тут ти вирішив глянути, як там стан твоєї квартири, а там повна жопа в срачу! І що далі? - звісно, ти нафіг женеш того хитрожопогого. Але тут вилазґять з-під ліжок оті 10 і починають волати, що "ми нікуди звідси не підемо, бо тут стоять наші ліжка і шафи! Ми тут будемо жити і все!"

16 годин тому, sergkots сказано:

На чотири поверхи, кажуть що вже є план та всі документи.

кажуть? :) на базарі? ;) 

14 годин тому, Ha3aP сказано:

Тим хто за перенесення:

1 - що заважає окультурити сам ринок?

2- що заважає почистити чагарники і закинуті будівлі навколо замку?

3 - покажіть проект окультурення за який Ви так топите!

4 - яким Ви бачите місце де зараз знаходиться Старий ринок?

5 - що ви скажите якщо на місці Старого ринку побудують житловий комплекс/торговий центр?

6 - як далеко Ви проживаєте від Старого ринку і чи будете їздити до Нового?

1. ніхто не заважає. То чому за стільки років цього не зробили? ЧИЄ це робоче місце, насамперед??? ХТО мав би це робити? отож...

2. не розумію, про що ти. Які закинуті будівлі і чагарники? Шо то я зі стін не помічав їх. А от "шанхай" бачу.

3. ми топимо проти срачу насамперед. Проти того блошатника. А щоб було чисто, достатньо хоча б не смітити, чув таке? А якщо ще й поставити вазончика, потім ще й деревце, а потім ще й лавочку, а потім... 

4. хоча б так, як було на отих фотках попередніх. І щоб була чиста ділянка перед замком, щоб можна було проводити різні тематичні фестивалі і інші "середньовічно-атмосферні" події (наприклад могли б фільми знімати)

5. почнуть будувати - тоді й будемо думати, що казати. А поки що ні про який будинок ніде мови нема. Ну, крім фантазій адептів "шанхаю"

6. Жив на Львівській - на той ринок потрапляв лише в разі крайньої необхідності (м'ясо-риба-сир, але то й ніхто не чіпає зара). А так ніколи туди не їхав, бо завжди проблема притулити машину. Було дві стоянки, які хитрожопі перетворили в базар дубль2, базар дубль3.

Опубліковано
22 хвилин тому, jack74 сказано:

2. не розумію, про що ти. Які закинуті будівлі і чагарники? Шо то я зі стін не помічав їх. А от "шанхай" бачу.

тут таки правильне запитання. Чого срач на базарі там муляє очі, а срач з іншої сторони замку вперто не помічають? Бо на землю під базаром є шкурні інтереси, а інші місця срачів під замком іще не придумали кому загнати

https://www.google.ru/maps/@50.7381242,25.3227952,3a,75y,359.19h,104.51t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipMrioff_WvIBbYGcK9tMvstdmktmKMWIfWE3Ikt!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipMrioff_WvIBbYGcK9tMvstdmktmKMWIfWE3Ikt%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya245.62102-ro0-fo100!7i7680!8i3840

Опубліковано

Не треба ляля Джеку.

На Варшавці у секторі Б свого часу теж був Шанхай.

Але адміністрація вирішила і всі контейнери стали однотипні і по нормам.

Натомість поруч автостанція.

На що вона схожа?

Обличчя Волині міжіншим,вітрина для інвесторів та просто гостей та подорожуючих Україною.

Може її теж перенести?

У міськраді треба не ліжка(крісла) переставлять,а міняти персонал.

Ну і головного сутенера.

Тоді в нашому місті порядок буде 

Опубліковано

On 05.02.2020 at 08:58, Nokian сказано:

Ну так в давосі  зе ж чітко сказав- ж в тебе 100 міліонів доларів,то матимеш інвестиційною няню ,номер телефону до президента та звільнення від оподаткування на 5 років.

А не маєш- звільни місце для тих,хто має 

On 05.02.2020 at 00:54, bublik007 сказано:

Та нє, далі хреначити бульдозером койтейнери, хулі нє, це ж базарники засрані,  чого їх шкодувати...;)

On 05.02.2020 at 01:09, bublik007 сказано:

Та хай, тільки ж не таким чином, як зара робили, з допомогою бульдозера. Чи так правильніше? Так попередження було, згідний. Але це ж абсурд, за один-два дні вивезти ВСІ контейнери. Я не "базарник, єслі шо, але вважаю, що не по людьськи давити людей бульдозером, нівечити ті контейнери...

On 05.02.2020 at 01:02, Ukrainec сказано:

Мда, уявив картинку! "Стінка на стінку" бульдозери за кермом яких бордівці/фейсбучники які раптом покидали клави проти бульдозерів і авто поліції 

Хай переїжджають на новий ринок, ОБІЦЯЮ буду їх шкодувати, буду до них приходити, бо вже з пів року не був на тому базарі 

ЗЕ! хоче знищити бульдозером базар, Луцьк на "базарний майдан" не піднявся - потрібно кликати на допомогу головного борця з Зе!злом, головного зупиняльщика бульдозерів - святого По

image.png.74ec369b3a3af8055943173479067ef7.png

вибачайте, не втримався :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...