Перейти до змісту

Здати на права. (водійські)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У моЁй жены права такого типуса, как на фото.

Кто то ей сказал, что по ним за границу нельзя ездить?

правда ли это?

як мені доводили до відому. якщо навіть в тебе старі права, то міняєш їх без проблем на нові і їздиш де хочеш. головне щоб фамілія та ім*я було правильно написано)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дружина здавала нещодавно, здавали внутрішні (в ДОСААФ) і зовнішні (в МРЕВ), ті хто реально знали відповіді на білети і без проблем здав в Досааф, то всеодно перестраховувалися для МРЕВ (якщо ти розумієш про що я)

Опубліковано

ті хто реально знали відповіді на білети і без проблем здав в Досааф, то всеодно перестраховувалися для МРЕВ (якщо ти розумієш про що я)

Це типу на перід треба? бо якщо-що не здав - то пролетів?

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Це типу на перід треба? бо якщо-що не здав - то пролетів?

по закону якщо завалив екзамен в МРЕО, то через 5 днів (тобто на 6й) приходиш і перездаєш і коштує це 18 грн.

Народ я зараз вчуся на права в Досафі. Поки на категорію С а хочу на С1 і B. І по нових розцінках мені требабуде заплатити за кожну нову категорію 800 грн + виїзди і здача в МРЕо на відповідній машині, можна якось це дешевше зробити?

Опубліковано
Теж здавав у ТСОУ, вийшло десь 6000грн, категорії ВС разом, На КамАЗі їздили практично 2 рази в тиждень, і на ГАЗелі, практики хватало. Інструктором був Зіркевич Ігор Іванович, адекватна та професійна людина, на момент вступу практики водіння взагалі не було, та завдяки йому на 3 заняття вже більш-менш впевнено їхав на КамАЗі. Приблизно десь до 2х годин їздили, заливали 10л палива. За тижня 2 до закінчення сіли на Газель, "небо та земля".... На автодромі були, цікаво там, зокрема рушати під горбок і вісімка, хочеш їдиш хочеш ні, взагалі то тре розпочинати звідти, але як є так добре.

У мене також Зіркевич і я згідний з твоїми словами, але внесу деякі поправочки.

Я прийшов в школу по суті лише з теоретичними знання як їздити і так далі(до того було 2 рази по 10хв невдалих стартувань на легкових автомобілях після яких чомусь мені машину потім не давали). І тут настав "День водіння" , нас було двоє (учнів) і так як мій напарник їздив на машині він поїхав перший, мене вивезли на Львівську і сказав - їдь! Хоча я відмовлявся і казав йому десь поїхати на закриту територію бо не маю навиків. Але слава Богу поїхав я на досить пристойному рівні.

Водіння починається десь після 2-3х тижнів навчання. У нас зараз взагалі зламався 1 Камаз (за який 50к грн за ремонт тільки он заплатили:) ) і тепер всі катаються в Зіркевича + на ГАзельці (і дійсно на ній їздити після Камазу взагалі офігенно) і потім завуч сказав обмінятися машинами (я на Газелі відїздив 3 рази і мені вистачило, бо здавати будемо на Камазі і не треба привикати до неї).

В мене питання лише коли виїзджається на Автодром, бо мені вже надоїло їздити по майже тих самих маршутах без особливих складностей.....А от на горці я себе хочу виробувати.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

а можна взагалі без здавання крові якось домовити щоб отримати сертифікат в наркодиспансері, а то дуже не люблю коли кров в мене беруть, якщо знаєте відпишіться!!!)))

Опубліковано

а можна взагалі без здавання крові якось домовити щоб отримати сертифікат в наркодиспансері, а то дуже не люблю коли кров в мене беруть, якщо знаєте відпишіться!!!)))

гмм...десь тут собака зарита;)

я думаю що за гроші можна все.

Опубліковано

гмм...десь тут собака зарита ;)

я думаю що за гроші можна все.

Якби знати до кого підійти. що і як, а то я така що "не вмію домовлятись", от і морочу голову цим питанням))))

Опубліковано (змінено)

заходите в лабораторию, говорите "боюсь сдавать кровь", вот вам 20 грн на чай (там будет медсестра), и всё.

Змінено користувачем Antarius
Опубліковано (змінено)

Імхо на КРЗ біля Адреналін-сіті (з луцьких).

"АС" називається. Я з дружиною там навчався. Місяць тому отримали водійські права. Школа дуже сподобалася.

Влітку шукали варіанти, то в "АС" на двох виходило на 2000 грн. дешевше в порівнянні з ДОСАФ...

Навчання - 2400 грн.

Водіння - 600 грн. (20 виїздів: один виїзд - 60 грн, другий - безкоштовний, і так 20 разів)

І ще десь в районі 400 грн. (вже точно не пам'ятаю) на всілякі "пластікі", заяви і т.д.

То в загальному вам обійшлось в 3400? А платили ще в МРЕО чи в школі "за успішну здачу" іспиту. чи самі здавали? А скільки платять за таке?

заходите в лабораторию, говорите "боюсь сдавать кровь", вот вам 20 грн на чай (там будет медсестра), и всё.

Дякую)))))))))

Змінено користувачем Tani
Опубліковано

Імхо на КРЗ біля Адреналін-сіті (з луцьких).

"АС" називається. Я з дружиною там навчався. Місяць тому отримали водійські права. Школа дуже сподобалася.

Влітку шукали варіанти, то в "АС" на двох виходило на 2000 грн. дешевше в порівнянні з ДОСАФ...

Навчання - 2400 грн.

Водіння - 600 грн. (20 виїздів: один виїзд - 60 грн, другий - безкоштовний, і так 20 разів)

І ще десь в районі 400 грн. (вже точно не пам'ятаю) на всілякі "пластікі", заяви і т.д.

То в загальному вам обійшлось в 3400? А платили ще в МРЕО чи в школі "за успішну здачу" іспиту. чи самі здавали? А скільки платять за таке?

Дякую)))))))))

пластикова карточка в АС 253 грн) там ще на скідались по 50 грн на внутріншій екзамен.

нарахунок мрео вам самі все скажуть, бували такі що самі здавали але 1оо% не з першого разу, коли я здавав то екзамен коштував 600 грн.+ 30 за водіння мрео.але люди чекали права по 1-2 неділі, трохи пізніше через допомогу борди, я заплатив 700 грн , але в обід заплатив, вечері права вже були готові.

Опубліковано

пластикова карточка в АС 253 грн) там ще на скідались по 50 грн на внутріншій екзамен. нарахунок мрео вам самі все скажуть, бували такі що самі здавали але 1оо% не з першого разу, коли я здавав то екзамен коштував 600 грн.+ 30 за водіння мрео.але люди чекали права по 1-2 неділі, трохи пізніше через допомогу борди, я заплатив 700 грн , але в обід заплатив, вечері права вже були готові.

Сам здав правила. Водіння - не вийшло самому. 2 Л.Українки - змінили мої знання на позитивні в ту же годину. Чекати прийшлось більше місяця.

Опубліковано

пластикова карточка в АС 253 грн) там ще на скідались по 50 грн на внутріншій екзамен. нарахунок мрео вам самі все скажуть, бували такі що самі здавали але 1оо% не з першого разу, коли я здавав то екзамен коштував 600 грн.+ 30 за водіння мрео.але люди чекали права по 1-2 неділі, трохи пізніше через допомогу борди, я заплатив 700 грн , але в обід заплатив, вечері права вже були готові.

Сам здав правила. Водіння - не вийшло самому. 2 Л.Українки - змінили мої знання на позитивні в ту же годину. Чекати прийшлось більше місяця.

чекати чого? перездачі?

Опубліковано

То у них бланків немає, то база не працює, то плівка закінчилась то ще щось!

скажу по свому досвіду це все брехня)

Опубліковано

скажу по свому досвіду це все брехня)

Ну а що зробиш як так кажуть? Чи це я брешу???

нічого не зробиш. треба чекати, ну або платити. така держава у нас

• +1 1
Опубліковано

Платити це точно, сьогодні нарешті отримала два сертифікати з нарко і псих диспансерів - взагалі то не я а чоловік поїхав, бо мав вихідний, з моїм паспортом, і дійсно в псих 13,00 за довідку і 20 лікарю бо не я особисто була присутня, в нарко 27 за довідку і коробка цукерок медсестричці,(щоб не здавати кров, і взагалі мені не бачити того закладу) і там зразу сказали що могли і загальну довідку дати, але я тут припустилась помилки що купила бланк в поліклініці де приписана. тепер прийдеться там їхати проходити ту комісію, а так би все було вирішено за 1 день, як кажуть за гроші все швидко робиться( так що кому потрібна довідка їдьте в психдисп потім в нарко і там все вирішується на місці)))

Опубліковано

Платити це точно, сьогодні нарешті отримала два сертифікати з нарко і псих диспансерів - взагалі то не я а чоловік поїхав, бо мав вихідний, з моїм паспортом, і дійсно в псих 13,00 за довідку і 20 лікарю бо не я особисто була присутня, в нарко 27 за довідку і коробка цукерок медсестричці,(щоб не здавати кров, і взагалі мені не бачити того закладу) і там зразу сказали що могли і загальну довідку дати, але я тут припустилась помилки що купила бланк в поліклініці де приписана. тепер прийдеться там їхати проходити ту комісію, а так би все було вирішено за 1 день, як кажуть за гроші все швидко робиться( так що кому потрібна довідка їдьте в психдисп потім в нарко і там все вирішується на місці)))

так і робили більшість) за 1 день можна спокійно довідки зробити, навіть якщо кров здавати.

• +1 1
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

ас карбишева тел.784080 (В) 3200грн 2,5 місяця (С) немає

авангард тел.231130 (СВ) 3900+780=4680. (В) 2900грн+бенз 1,5-2 місяця

київська тел.255217 3800(навч с)+800(бенз с)+600(навч в)+450(бенз в)=5650. (В) 2800+400 до 3 міс

конякіна тел.242321 (В)2700+600)+(С)1700+100)=5100 .

• +1 1
Опубліковано

Допоможу у швидкому отриманні водійського посвідчення. Категорія В, ВС, відкриття С при наявності В. Терміін до 10 днів.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...