Перейти до змісту

Здати на права. (водійські)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть, чи є в якісь з автошкіл, автомобіль з автоматичною коробкою?

В автошколі Гудок був Hyundai Accent

Опубліковано

Коли бланки прав будуть,хтось знає?

Вчора висів папірець на вікні з повідомленням, що бланки по  всім прийнятим документам видрукувані

Опубліковано

Дуже сумніваюсь, що десь є. Вчора здавала в мрео, то взагалі посадили на іншу машину з другої автошколи, хоча попередня група з нашої автошколи здавали на тих машинах, що їздили з інструкторами..

Дякую!

В автошколі Гудок був Hyundai Accent

Напевно вже десь діли, бо сказали що не мають автівки на автоматі

• 1 місяць потому...
Опубліковано
On 16.12.2015 at 15:09, Oksana04 сказано:
On 16.12.2015 at 14:40, Leprekon сказано:

Підкажіть де є навчання зранку чи в обід?

Ніде. На жаль.

Зателефонувала ще раз в автошколу Гудок. Мені сказали, що якщо набереться група 10+ бажаючих вчитися вдень - вони зроблять денні курси.

Отож,

1.дуже прошу поширити дану інформацію серед знайомих, яких це могло б зацікавити

2.бажаючим можна телефонувати і зголошуватись безпосередньо до директора, чи писати мені

Дякую.

Опубліковано

Оксана, як розумію ви не давно цікавилися цінами по школах,то в спойлері від 16 грудня ціни актуальні? Цікавить питання ціна/якість на сьогоднішній день.

Опубліковано
11 хвилин тому, NeoN сказано:

Оксана, як розумію ви не давно цікавилися цінами по школах,то в спойлері від 16 грудня ціни актуальні? Цікавить питання ціна/якість на сьогоднішній день.

Це цитата мого повідомлення за 25.09.15. Телефонувала саме в той день.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

я вважаю що немає значення якої. якщо гарне знаєш правила тоді і завчати білети непотрібно. власне як здавав то незадавався таким питаннням.

• +1 2
Опубліковано
54 хвилин тому, PPArhangel сказано:

я вважаю що немає значення якої. якщо гарне знаєш правила тоді і завчати білети непотрібно. власне як здавав то незадавався таким питаннням.

ну так)але все одно цікаво,що там..

Опубліковано
3 часа назад, IH@R сказал:
3 часа назад, IH@R сказал:

підскажіть..А в МРЕО тести якої редакції.. Київські чи Харківські?

Харківські

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, IH@R сказано:

ну так)але все одно цікаво,що там..

друже повірте, коли я був пішоходом з хорошим володінням транспорту, на правила дивився так поверхнево. зовсім по їншому почав думати і змінив власне ставлення до правил коли дійсно вивчив, а не завчив. досить багато в нас водіїв які завчили і на дорозі такі перли влаштовують...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

здавала 5 січня-білети не Харківські і не Київські.Взагалі змішані.Вчила всі ,а тут таке!!! Здала б/п.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Хто підкаже, яка зараз процедура відновлення загубленого водійського посвідчення?

Всі бумажки з автошколи є, не їздив 11 місяців

Опубліковано
1 година тому, TARAS96 сказано:

Хто підкаже, яка зараз процедура відновлення загубленого водійського посвідчення?

Всі бумажки з автошколи є, не їздив 11 місяців

Наскільки знаю то бумажки з автошколи, медична довідка і оплата за бланк 250-300 грн

• 1 місяць потому...
Опубліковано

яка зараз ситуація з автошколами? Чи набирають і скільки коштує навчання? Бо на початку квітня не набирали оскільки треба було заново реєструвати автошколу вже в поліції (мрев відмінили).

• 3 тижня потому...
Опубліковано
On 06.06.2016 at 15:53, Sergiy7 сказано:

яка зараз ситуація з автошколами? Чи набирають і скільки коштує навчання? Бо на початку квітня не набирали оскільки треба було заново реєструвати автошколу вже в поліції (мрев відмінили).

Зараз набирають групи ТСОУ (3400 + бензин) та автошкола на Конякіна (2800 + бензин). Старт - 5 липня. 

Опубліковано

Хто вчився в ТСОУ останнім часом?

Підкажіть, будь-ласка, нормального інструктора в ТСОУ. Чув відгуки, що там є дуже нервові, які гнуть триповерхові мати)) Хотілося би уникнути таких речей.

Опубліковано
2 годин тому, Biver сказано:

Хто вчився в ТСОУ останнім часом?

Підкажіть, будь-ласка, нормального інструктора в ТСОУ. Чув відгуки, що там є дуже нервові, які гнуть триповерхові мати)) Хотілося би уникнути таких речей.

Там зараз в них закінчилась ліцензія, то не факт чи іти туди вчитися

Опубліковано
16 годин тому, Gendruk сказано:

Там зараз в них закінчилась ліцензія, то не факт чи іти туди вчитися

Тобто, навчання не буде дійсним?

По телефону сказали, що зараз набирають групу. Поясніть, будь-ласка, що це означатиме для мене?

Зараз обираю між ТСОУ та школою на Конякіна

Опубліковано

Чи існує мржливість здати на права екстерном? Тобто самостійно навчатися і лише здати екзамени? Потрібно отримати водійські права протягом серпня, але нажаль в Україні буду лише місяць, тому така потреба виникла. В інтернеті нічого не знайшов

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Опубліковано
10 годин тому, Biver сказано:

Тобто, навчання не буде дійсним?

По телефону сказали, що зараз набирають групу. Поясніть, будь-ласка, що це означатиме для мене?

Зараз обираю між ТСОУ та школою на Конякіна

Здати в мрео зможна буде тільки коли отримають ліцензію, точною ситуацією не володію, але теперішня група навчаєтьсяі не знають коли отримають права

• 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...