Перейти до змісту

Здати на права. (водійські)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Яка ситуація зараз, хто в курсі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 24.06.2016 at 17:09, Biver сказано:

Зараз набирають групи ТСОУ (3400 + бензин) та автошкола на Конякіна (2800 + бензин). Старт - 5 липня. 

Чи можуть мене вписати в групу яка 5 липня почала навчання через декілька днів(3-4)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 06.07.2016 at 12:19, derofin сказано:

Чи можуть мене вписати в групу яка 5 липня почала навчання через декілька днів(3-4)?

Нажаль, не володію цією інформацією. Зателефонуйте по автошколам. Скоріше за все, що зможуть. 

В автошколі на конякіна вчора було перше орг. заняття. Наступне, вже навчальне, буде в понеділок. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вчилася в автошколі на конякіна, напроти автостанції. Рекомендую.

Мене навчили їздити з нуля. Дуже хороший інструктор з безмежним терпінням). Крючков сергій юрійович.

Каталися по місту не положений час, а до тих пір поки я витримувала) бо старалася наїздити чим побільше годин.

Можна домовитися про додаткові виїзди.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 хвилин тому, lanima сказано:

Я вчилася в автошколі на конякіна, напроти автостанції. Рекомендую.

Підтримую, теж там вчився. В них ще викладач, що теорію веде, дуже толковий, на жаль забув його прізвище, дуже добре викладає і гарно розказує і розкладає по полицям складні випадки з правил.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Lisovic сказано:

Підтримую, теж там вчився. В них ще викладач, що теорію веде, дуже толковий, на жаль забув його прізвище, дуже добре викладає і гарно розказує і розкладає по полицям складні випадки з правил.

Звати Роман Кравчук?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, lanima сказано:

Звати Роман Кравчук?)

Можливо, я вже не пам'ятаю. Здається його син там же інструктором працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Цікавить питання чи можна пройти теорію, без практичних занять, і здати екзамен?
Які зараз орієнтовно ціни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Aвтошкола на Конякіна. Хто має інформацію:

- коли набір?

- вартість навчання?

- скільки по часу триває навчання (3 місяці?) 

- які документи потрібні для навчання? медична справка і т. д. чи то вже при здачі треба?

- чи можна вибрати інструктора?

робота так складається, що вже місяць ніяк не ляжуть карти самому зайти запитати... а стаціонарного телефону не маю.. буду вдячний за будь-яку інформацію..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, Ridec7 сказано:

Aвтошкола на Конякіна. Хто має інформацію:

- коли набір?

- вартість навчання?

- скільки по часу триває навчання (3 місяці?) 

- які документи потрібні для навчання? медична справка і т. д. чи то вже при здачі треба?

- чи можна вибрати інструктора?

робота так складається, що вже місяць ніяк не ляжуть карти самому зайти запитати... а стаціонарного телефону не маю.. буду вдячний за будь-яку інформацію..

Літом ціна була 2800 навчання + 1600 бензин. 

Навчання тривало 2 місяці. Лектор попався хороший - Олександр Павлович. Якщо ходиш і слухаєш, то можна вже не читати правила. Лекції покривають 100% книжечки з правилами плюс є багато такого, що в книжці не було. А от на заняттях з водіння навчання халявне. Можу написати до якого інструктора точно не треба йти. Але для цього - в приватні повідомлення. 

Документи: паспорт, код, два чи три фото, медична довідка. Для того, щоб почати навчання, достатньо було проплатити, а документи можна було потім доносити по ходу.

Медична довідка. Для того, щоб її зробити, спочатку треба піти в психлікарню і взяти сертифікат, потім піти в наркодиспансер, здати там кров і взяти сертифікат ще в них. На основі двох сертифікатів робиться медична довідка. Її можна зробити в тому ж наркодиспанцері.

Казали, що інструктора можна обирати, якщо знаєш когось конкретного. На практиці давали можливість обрати автомобіль, а інструктор іде вже в комплекті :)

Все це було дійсно літом. Можливо, щось змінилось. Тому краще подзвоніть в автошколу і запитайте точніше. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Aвтошкола на Конякіна, тільки почались курси...  і вже був перший "виїзд",  не буду називати прізвище інструктора, але якщо вперше за кермом, а пояснень практично нуль... так і має бути??? таке враження, що просто прокатався з кимось, але імітував ніби кермую сам... якийсь піпец.. чи може інструкторам треба окремо "підмазувати"? короче я в шоці від такої науки... якщо такими будуть всі виїзди, то можна забути про хоч якийсь досвід... хто там навчався, відгукніться в приватні повідомлення як там добитись уваги від інструктора??? тут пишуть, що хотіли б інструктора без матів... так він хоча б матюкатись буде... а тут інфи мінімум з мінімума... що з німим їхати, вибачайте за сумбур, але обурило таке відношення.. 

З.І. Щоб якось розбавити... лектор там відмінний!  якби ще такого інструктора, то ціни не було б автошколі...  а так теорія є. а практики поки побоююсь..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 хвилин тому, Ridec7 сказано:

Aвтошкола на Конякіна, тільки почались курси...  і вже був перший "виїзд",  не буду називати прізвище інструктора, але якщо вперше за кермом, а пояснень практично нуль... так і має бути??? таке враження, що просто прокатався з кимось, але імітував ніби кермую сам... якийсь піпец.. чи може інструкторам треба окремо "підмазувати"? короче я в шоці від такої науки... якщо такими будуть всі виїзди, то можна забути про хоч якийсь досвід... хто там навчався, відгукніться в приватні повідомлення як там добитись уваги від інструктора??? тут пишуть, що хотіли б інструктора без матів... так він хоча б матюкатись буде... а тут інфи мінімум з мінімума... що з німим їхати, вибачайте за сумбур, але обурило таке відношення.. 

З.І. Щоб якось розбавити... лектор там відмінний!  якби ще такого інструктора, то ціни не було б автошколі...  а так теорія є. а практики поки побоююсь..

Здогадуюсь хто ваш інструктор. На Geely CK їздите?

Маю аналогічний досвід в цій школі. Лекції на дуже високому рівні. А з інструктором що їздив, що не їздив. Потім він буде запевняти, що здати самому нереально, а він може "допомогти" в цьому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

підскажіть скільки буде вартість здачі на права категорії А1 та ВЕ (кат. А та В вже є)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому ліньки ходити на начання - звертайтесь, зробимо 

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хто куди зараз ходив чи дізнавався, коли де початок і які ціни. Може поради в бордівчан є на сьогодні нові, де краще з нуля вчитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В автошколі на конякіна, напроти автостанції - зараз йде навчання, до кінця року закінчать, новий набір певно буде вже після нового року.. на даний момент 2800 + бензин 120грн\за одне водіння. Лектор певно найкращий у місті, а з інструкторами як повезе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А автошкола гудок, хто там вчився чи що знає як вона. І хочеться щось почути про автошколу на волі 53. Наперед дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, NeoN сказал:

А автошкола гудок, хто там вчився чи що знає як вона. І хочеться щось почути про автошколу на волі 53. Наперед дякую.

Я вчилася в автошколі гудок.Матеріал викладається дуже доступно з реальними ситуаціями,як з них виходити,як то кажуть без проблем.Інструктор по водінню був хороший.Саме головне що навчив їздити по місту без проблем.Вже рік за кермом,а по місту краще їзджу чим чоловік в якого стаж 10 років,але по селі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А як автошкола ас що на карбишева?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, NeoN сказано:

А як автошкола ас що на карбишева?

Жінка вчилась, здала сама, машину ше не розбила :)

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...
1 hour ago, Itzamna said:

Шо по чом зараз і де найшвидше вчать ?

Рекламко :) 

НА ЧЕСТЬ ВІДКРИТТЯ ДІЄ АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ - КАТЕГОРІЯ "В" ЛИШЕ 2500 ГРН.!!!

Випадково побачив банер на сайті вестфайненсу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, yu2007 сказано:

Рекламко :) 

НА ЧЕСТЬ ВІДКРИТТЯ ДІЄ АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ - КАТЕГОРІЯ "В" ЛИШЕ 2500 ГРН.!!!

Випадково побачив банер на сайті вестфайненсу

Ще треба уточняти питання вартості їзди. Там може бути "сюрприз".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Itzamna сказано:

На Конякіна - 3200 + 60-65 літрів бензи - ітого = 5000 + нюанси, проїзди, кава, сігарети. Термін 2 місяця, зменшити нізя...блін проще купити однако :( 

Знаєш, друже...От таких "прощє купити" щось стає все більше на наших вулицях. І, повір, це афігєть як стрьомно, особливо, коли вони починають "чудити". Хоч багато з них потім відкупляться, але чиясь дитина/мама/тато стане або калікою, або вирушить "на той світ".

В голову не купиш...

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сестра нещодавно отримала права в США

платиш 25 $ - спочатку здаєш тести (правила дорожнього руху)  - якщо не успішно маєш ще одну спробу безкоштовно, потім водіння на своєму автомобілі!

під час оформлення документів на місці перевіряють зір-при потребі направлять до лікаря

(виходить бігати збирати довідки перед навчанням не потрібно)

все для людей

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в ці 25 "тест водіння" також входить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...