Перейти до змісту

Здати на права. (водійські)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 22.12.2015 в 18:58, VojinSvitla сказав:

Підкажіть, чи є в якісь з автошкіл, автомобіль з автоматичною коробкою?

Дуже сумніваюсь, що десь є. Вчора здавала в мрео, то взагалі посадили на іншу машину з другої автошколи, хоча попередня група з нашої автошколи здавали на тих машинах, що їздили з інструкторами..
Опубліковано
  В 22.12.2015 в 18:58, VojinSvitla сказав:

Підкажіть, чи є в якісь з автошкіл, автомобіль з автоматичною коробкою?

В автошколі Гудок був Hyundai Accent

Опубліковано
  В 23.12.2015 в 17:41, Gendruk сказав:

Коли бланки прав будуть,хтось знає?

Вчора висів папірець на вікні з повідомленням, що бланки по  всім прийнятим документам видрукувані

Опубліковано
  Masia сказав:

Дуже сумніваюсь, що десь є. Вчора здавала в мрео, то взагалі посадили на іншу машину з другої автошколи, хоча попередня група з нашої автошколи здавали на тих машинах, що їздили з інструкторами..

Дякую!

Tyapchyc сказав:

В автошколі Гудок був Hyundai Accent

Напевно вже десь діли, бо сказали що не мають автівки на автоматі

• 1 місяць потому...
Опубліковано
  В 16.12.2015 в 13:09, Oksana04 сказав:
  В 16.12.2015 в 12:40, Leprekon сказав:

Підкажіть де є навчання зранку чи в обід?

Ніде. На жаль.

Показати  

Зателефонувала ще раз в автошколу Гудок. Мені сказали, що якщо набереться група 10+ бажаючих вчитися вдень - вони зроблять денні курси.

Отож,

1.дуже прошу поширити дану інформацію серед знайомих, яких це могло б зацікавити

2.бажаючим можна телефонувати і зголошуватись безпосередньо до директора, чи писати мені

Дякую.

Опубліковано

Оксана, як розумію ви не давно цікавилися цінами по школах,то в спойлері від 16 грудня ціни актуальні? Цікавить питання ціна/якість на сьогоднішній день.

Опубліковано
  В 01.02.2016 в 16:30, NeoN сказав:

Оксана, як розумію ви не давно цікавилися цінами по школах,то в спойлері від 16 грудня ціни актуальні? Цікавить питання ціна/якість на сьогоднішній день.

Показати  

Це цитата мого повідомлення за 25.09.15. Телефонувала саме в той день.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

я вважаю що немає значення якої. якщо гарне знаєш правила тоді і завчати білети непотрібно. власне як здавав то незадавався таким питаннням.

• +1 2
Опубліковано
  В 16.02.2016 в 17:06, PPArhangel сказав:

я вважаю що немає значення якої. якщо гарне знаєш правила тоді і завчати білети непотрібно. власне як здавав то незадавався таким питаннням.

Показати  

ну так)але все одно цікаво,що там..

Опубліковано
  В 16.02.2016 в 16:48, IH@R сказав:
  В 16.02.2016 в 16:48, IH@R сказав:

підскажіть..А в МРЕО тести якої редакції.. Київські чи Харківські?

Показати  

Харківські

Показати  

• +1 1
Опубліковано
  В 16.02.2016 в 19:00, IH@R сказав:

ну так)але все одно цікаво,що там..

Показати  

друже повірте, коли я був пішоходом з хорошим володінням транспорту, на правила дивився так поверхнево. зовсім по їншому почав думати і змінив власне ставлення до правил коли дійсно вивчив, а не завчив. досить багато в нас водіїв які завчили і на дорозі такі перли влаштовують...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

здавала 5 січня-білети не Харківські і не Київські.Взагалі змішані.Вчила всі ,а тут таке!!! Здала б/п.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Хто підкаже, яка зараз процедура відновлення загубленого водійського посвідчення?

Всі бумажки з автошколи є, не їздив 11 місяців

Опубліковано
  В 09.04.2016 в 16:41, TARAS96 сказав:

Хто підкаже, яка зараз процедура відновлення загубленого водійського посвідчення?

Всі бумажки з автошколи є, не їздив 11 місяців

Показати  

Наскільки знаю то бумажки з автошколи, медична довідка і оплата за бланк 250-300 грн

• 1 місяць потому...
Опубліковано

яка зараз ситуація з автошколами? Чи набирають і скільки коштує навчання? Бо на початку квітня не набирали оскільки треба було заново реєструвати автошколу вже в поліції (мрев відмінили).

• 3 тижня потому...
Опубліковано
  В 06.06.2016 в 12:53, Sergiy7 сказав:

яка зараз ситуація з автошколами? Чи набирають і скільки коштує навчання? Бо на початку квітня не набирали оскільки треба було заново реєструвати автошколу вже в поліції (мрев відмінили).

Показати  

Зараз набирають групи ТСОУ (3400 + бензин) та автошкола на Конякіна (2800 + бензин). Старт - 5 липня. 

Опубліковано

Хто вчився в ТСОУ останнім часом?

Підкажіть, будь-ласка, нормального інструктора в ТСОУ. Чув відгуки, що там є дуже нервові, які гнуть триповерхові мати)) Хотілося би уникнути таких речей.

Опубліковано
  В 24.06.2016 в 14:14, Biver сказав:

Хто вчився в ТСОУ останнім часом?

Підкажіть, будь-ласка, нормального інструктора в ТСОУ. Чув відгуки, що там є дуже нервові, які гнуть триповерхові мати)) Хотілося би уникнути таких речей.

Показати  

Там зараз в них закінчилась ліцензія, то не факт чи іти туди вчитися

Опубліковано
  В 24.06.2016 в 16:23, Gendruk сказав:

Там зараз в них закінчилась ліцензія, то не факт чи іти туди вчитися

Показати  

Тобто, навчання не буде дійсним?

По телефону сказали, що зараз набирають групу. Поясніть, будь-ласка, що це означатиме для мене?

Зараз обираю між ТСОУ та школою на Конякіна

Опубліковано

Чи існує мржливість здати на права екстерном? Тобто самостійно навчатися і лише здати екзамени? Потрібно отримати водійські права протягом серпня, але нажаль в Україні буду лише місяць, тому така потреба виникла. В інтернеті нічого не знайшов

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Опубліковано
  В 25.06.2016 в 08:17, Biver сказав:

Тобто, навчання не буде дійсним?

По телефону сказали, що зараз набирають групу. Поясніть, будь-ласка, що це означатиме для мене?

Зараз обираю між ТСОУ та школою на Конякіна

Показати  

Здати в мрео зможна буде тільки коли отримають ліцензію, точною ситуацією не володію, але теперішня група навчаєтьсяі не знають коли отримають права

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...