Перейти до змісту

[Архів] - Куплю Xiaomi Redmi 3 Gold

DiMitar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

@DiMitar гарно він дивиться - досить стильно :) там нема різниці чи жінка з ним буде ходити чи чоловік як на мене. якшо шо - купиш бампер якийсь цікаворозмальований :)

Опубліковано
21 час назад, Nazarqa сказал:

Імхо, різниці Редмі 3 і Редмі 3 про не велика, а ось в ціні є трохи) По роботі, різниці немає, дивився багато порівнянь але там просто більше памяті, по плавності все ж те саме, недостаток памяті можна замінити OTG. Ну і сканер, кому він потрібен :) 

Мі4с хороший апарат, має кращу камеру за редмі 3, швидку зарядку ( що дуууже важливо ), і кучу прошивок, включаючи Cyanogen, Flyme, і т.д

Ну і не забуваєм про USB Type C) Дуже зручна штука! А враховуючи ціну на Алі, Редмі 3 і Мі4с, звичайно краще Мі4с !

Також дуже багато програмних фішок, наприклад розблокування подвійним тапом по екрану, нереально зручна штуковина ! :) 

Плюс FullHD на Мі4, на такому екрані взагалі класно працювати при таких дюймах ;) 

21 час назад, vityokko сказал:

мої 5 копійок

я теж вагаюсь для дружини в подарунок між: 1)Xiaomi Mi4c; 2) Xiaomi Redmi 3 (може pro?);

а, згадав, ще асус зенфон макс розглядав, але він лопата, якийсь завеликий.

Погоджусь з назаркой, сам хотів спочатку редмі 3, але поюзавши в знайомих, зрозумів що для мене він слабенький буде) (іграшки слабо тягне)

і тут як гром серед ясного неба  - мі4с за 120$, брав не задумуючись, ще й на кешбек недешеве скло і чохол взяв.

буквально вчора клацав мі4с: full hd, краще залізо і камера відчувається зразу, в руці сидить ще краще (розміри трошкі менші, вага також).

Вобщем єдині мінуси які я замітив в порівняні з редмі 3 це батаеря (4000 vs 3100) та відсутність флешки. А так повна перевага за мі4с (імхо)

п.с. якщо для жінки, розглянь також варіант meizu m3s (рожевий, золотий, білий), дизайн досить непоганий (що для жінок найперший пункт відбору як правило :D).  Хоча ні - він просто бомба за такі гроші!  

http://www.citrus.ua/shop/goods/mobile/189/367447

Показать содержимое  
Hide  
Опубліковано
13 минуты назад, Nazarqa сказал:

Ну ці мінуси такі собі, придирки можна сказати :) 

Батарейка з легкістю заміняється зручним портом Тайп С і швидкою зарядкою, що є доволі великою перевагою.

Особисто мені 16 гіг хватає з головою, якщо флешка відсутня - спасає OTG.

цілком згідний!) До зарядки яка завжди під рукою я давно звик,а 16 гіг на софт хватить все інше - OTG! До того ж в подарунок перехідник type-c на micro-usb поклали, не потрібно буде новий otg купляти)

Опубліковано

так точно)

є досвід? доставка швидко? Відгуки хороші там... більшості менше ніж за 2 тижні приходить, та і подарунків багато висилає)  "мєлочь но пріятно" (с)

п.с. 23 дали трек, сьогодні вже "Отправлено в страну назначения". Досвід показує що летить +- тиждень і 2-3 дня на доставку київ-луцьк. 

Опубліковано
10 hours ago, Nazarqa said:

якщо флешка відсутня - спасає OTG.

да уж, ще не бачив щоб у когось стирчала УСБ флешка із телефона в маршрутці. будеш спасьон ))

Опубліковано
15 minutes ago, Nazarqa said:

ну не для цього воно призначене) фільми наприклад закачати, не будете ж ви їх у маршутці дивитись :) 

Всяке буває. У мене, наприклад, кілька сотень прог встановлено, тут ніяка ні флешка, ні ОТГ не врятує, якщо пам'яті 16 і не дай бог 8 ГБ. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...