Перейти до змісту

Больно впав

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

О 9:40 в суботу 21.05.2016 р. впав з велосипеда на вул. Лесі Українки. Їхав повільно, швидкість на велоспідометрі показувала 15 км./г.

Хочу проаналізувати причини падіння зі сторони для "вправляння" свого мозку. Якщо в когось є відео, надайте його мені будь-ласка.

• Відповідей 92
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
13 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

О 9:40 в суботу 21.05.2016 р. впав з велосипеда на вул. Лесі Українки. Їхав повільно, швидкість на велоспідометрі показувала 15 км./г.

Хочу проаналізувати причини падіння зі сторони для "вправляння" свого мозку. Якщо в когось є відео, надайте його мені будь-ласка.

я також падав на Л.Українки (точніше на перехресті з Кривий Вал), але не сильно больно. кувирок через руль і голову, з приземленням на спину (врятував рюкзак), в результаті лише зчухрана шкіра на плечі і руці))) зі сторони, мабуть, падіння виглядало страшно

причини падіння: алкоголь, як наслідок втрата концентрації і уваги, поки дивився чи немає авто зліва,  зачепився правою педаллю (так, що зігнув ось) за обмежувач вїзду авто на пішохідну частину Л.Українки

Опубліковано
13 хвилин тому, VojinSvitla сказано:

Бо їздити треба на  нормальних апаратах, а то придумали на двох колесах їздити, потім аналізують блін!

твій?

Опубліковано
10 хвилин тому, rl72 сказано:

кувирок через руль і голову, з приземленням на спину (врятував рюкзак), в результаті лише зчухрана шкіра на плечі і руці))) зі сторони, мабуть, падіння виглядало страшно

причини падіння: алкоголь, як наслідок втрата концентрації і уваги, поки дивився чи немає авто зліва,  зачепився правою педаллю (так, що зігнув ось) за обмежувач вїзду авто на пішохідну частину Л.Українки

в мене був теж напівкувирок через руль. Правда я нічого не зчухрав, бо 80% удару прийняло на себе коліно, точніше чашечка. Правда чому я впав не до кінця розумію. Ось тому і хотілось би побачити відео.

Опубліковано
6 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

в мене був теж напівкувирок через руль. Правда я нічого не зчухрав, бо 80% удару прийняло на себе коліно, точніше чашечка. Правда чому я впав не до кінця розумію. Ось тому і хотілось би побачити відео.

а ти думаєш, що хтось спецом слідом за тобою їздить, щоб зняти момент коли ти впадеш на відео ? )))

Опубліковано
Щойно, rl72 сказано:

а ти думаєш, що хтось спецом слідом за тобою їздить, щоб зняти момент коли ти впадеш на відео ? )))

всяке може бути, може в когось є відео з вуличних камер відеоспостереження.

Опубліковано
58 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

мені здається цей апарат не врятував би мене від падіння при різкому гальмуванні.

Ну не знаю, на місці не був, ситуацію не знаю. Але точно б менші наслідки були.

51 хвилин тому, rl72 сказано:

твій

На жаль ні, але скоро буду мати схожий, правда не такий витончений....

П. С. 500 повідомлення))))

Опубліковано
8 годин тому, SΩLΩMΩN сказано:

швидкість на велоспідометрі показувала 15 км./г.

Хочу проаналізувати причини падіння

Не треба просто втикати у велокомп ще й на таких людних вулицях

Опубліковано
7 годин тому, Itzamna сказано:

що від мене останеться якщо той таксіст підріже, а там я влечу в зад автобуса коли він тормозне а я в воздушном мішку за ним під 50 лечу

Показати прихований контент  

farsh-dlja-sobak2.jpg

Hide  
Опубліковано
23 минуты назад, Ukrainec сказал:

Ппц! Тема! 

Ти впевнений, що 80% удару від падіння прийшлась на коліно і це взагалі варто постити? 

І я в шоці від ТС-а і теми.

@SΩLΩMΩN , сподіваюсь ти не плакав і маму не кликав?

Опубліковано

ну впав так впав з ким не буває. руки ноги цілі от і збс.

хочеш проаналізувати .... треба мати більше навиків, триматись обома руками за руль і бути готовим загальмувати в будь-який момент і не втикати в велокомп, як написано вище, бо люди непередбачувані, в одну секунду ідуть прямо, а в наступну різко повертають, що може спричинити мінідтп.

все ж таки можна зажди їхати допоміжними вулицями (глушець/хмельницького)

Опубліковано
1 час назад, SΩLΩMΩN сказал:

прохання до тих в кого є відео, поділитись зі мною. Думка "порадників" і "шокованих" мене не цікавить.

Напиши запит в NASA.))

Опубліковано

... вже бачу як люди з закладів на Л. Українки, в чергу стають, вигрібають відео з реєстраторів і готують тобі 3D відосік контакту з бруківкою)

а по темі:  тримай пальці завжди на курках, тренуйся комбіновано гальмувати і маневрувати при цьому, і головне - не щолкати під час руху

Опубліковано

Прикольно.. Уявив собі, як кожен, хто падає (в полі, на вулиці.. будь-де)) тут же буде створювати теми.. На що тоді борда перетвориться..?))

Але модери мовчать.. Інтрига!)

Опубліковано

Якщо по темі, я спочатку зрозумів, що Соломон їхав в колоні по Лесі Українки, в Велодень. І по ідеї, багато хто в той день знімав фото-відео,зокрема бордівці. Тоді да, можливо до когось в кадр він і попав. А якшо він просто сам їхав і просить тут відео свого падіння - це вигон.

Опубліковано

Я теж не до кінця зрозумів, чого впав. Їхав матрасом вниз по радянській, потім бабах і впав, хоча явних причин до падіння не було. Встав, оглянувся, все спокійно, взяв справний вел і пішов. АБРАКАДАБРА? Мо ти в люк колесом заїхав? Як же треба бути неуважним щоб не побачити причину хоча б після падіння?

Опубліковано
11 хвилин тому, Zheny@ сказано:

грохнути тему?

зроби голосувалку типу - грохнути - не грохнути - соломон рукожоп - і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...