Перейти до змісту

Культура вживання алкоголю

romaxa11

Який алкоголь переважно вживаєте?  

74 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
50 минут назад, Waver сказал:

Одні гурмани позбирались, елітний алкоголь їм подавай... )))

Ми з дружиною скромно, за звичай або по можливості, два-три рази на тиждень (в залежності від ситуації і втоми) випиваємо на двох після роботи тільки пляшечку недорогого ($11) але доволі хорошого вина з фруктами, звичайним голандським або пахучим зістареним сиром (з кристалами), сировяленой ковбаской ("єврейска" з яловичини) ну і, іноді - трошки копченого лосося...

і все, ніякого так званого "елітного" алкоголя - певно ніколи не пробували і, думаю що нічого й не втратили...

Хоча, там де купуємо вино, того добра хватає... в одному тільки магазині, в наявності більше 10 000 видів алкогольної продукціїї з усього світу... як то кажуть - на любий смак і гаманець...

Те що ти в себе в гамериці називаєш дешевим вином, йде в нас як елітка.

300 грн за пляшку, 600-900 в тиждень,  2400-3600 в місяць - в декого зарплати менші.

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
16 годин тому, Waver сказано:

ніякого так званого "елітного" алкоголя - певно ніколи не пробували

"елітний" - це все, що в нас дорожче 250-300 грн :)

Для вас, американців, це дешеве пойло. по 10-12 доларів.

Звісно, елітка, мала б коштувати не  10 баксів, і навіть не 100.

Але хто у нас буде купувати водку по 500 у.о. чи кон'як по 1000.

Той, хто може таке собі дозволити купити, купує, і явно не в Україні.

Опубліковано

Наприклад в Італії ( говорю про те, де був і бачив на власні очі) дешеве пойло - це вино по 2 євро за пляшку, а за 10-20 євро можна купити достойний напій...наприклад, дуже мною любимий, сицилійський лікер "Аверна"...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Початкове припущення перевірив. На зустрічі випускників відбувся поділ на тих хто п'є віскі Джек Деніелс і горілку Неміров з пепсіколою. Глушанули десь до 0,7л на брата Джека - хороший настрій, енергія, зранку відсутність похмільного синдрому, бодуна і не сушить. Трошки важкість в голові, але то від недосипу. реакції адекватні. Горілка сильніше вставила, настрій був приблизно такий же, але формулювання думок, моторика і загальна адекватність на порядок гірші. На контрольний телефонний контакт на наступний день вийшли найпізніше)))

Ще додатковий бонус, на підозри родини, на рахунок бухання, неморгнувши, чесно дивлячись в вічі можна сказати:"ніякої горілки не вживав". Що реально заспокоює близьких.

Чувак, який принципово вживав горілку не пам'ятав своєї участі в зустрічі на десять років, і є велика імовірність що не згадає і двадцять)))

Вчіться на чужих помилках і переглядайте безкоштовні онлайн айтікурси)

Опубліковано
1 час назад, romaxa11 сказал:

Початкове припущення перевірив. На зустрічі випускників відбувся поділ на тих хто п'є віскі Джек Деніелс і горілку Неміров з пепсіколою. Глушанули десь до 0,7л на брата Джека - хороший настрій, енергія, зранку відсутність похмільного синдрому, бодуна і не сушить. Трошки важкість в голові, але то від недосипу. реакції адекватні. Горілка сильніше вставила, настрій був приблизно такий же, але формулювання думок, моторика і загальна адекватність на порядок гірші. На контрольний телефонний контакт на наступний день вийшли найпізніше)))

Ще додатковий бонус, на підозри родини, на рахунок бухання, неморгнувши, чесно дивлячись в вічі можна сказати:"ніякої горілки не вживав". Що реально заспокоює близьких.

Чувак, який принципово вживав горілку не пам'ятав своєї участі в зустрічі на десять років, і є велика імовірність що не згадає і двадцять)))

Вчіться на чужих помилках і переглядайте безкоштовні онлайн айтікурси)

"Ну прям как дєті малиє".

Стан людини не прямопропорційно залежить від виду напою, а зачасту від фізіології організму, порогу сп'ніння, частоти вживання, якості напою, ваги, кількості і якості закуски, і навіть від психологічного і фізіологічного стану на момент вжавання напою.

Якщо взяти горілку преміум сегменту, то порівняно з віски ДД вона вип'ється навіть легше і голова на ранок не болітиме.

Опубліковано
28 хвилин тому, SunSeth сказано:

@vaz75 дохтур-небухолог ))

А що?,радити повинен,"трєзвєнік-язвєнік", чи той хто хоч приблизно відчув на собі усі "прєлєсті".

PS: мне харять вумники які з крайності в крайність "падають",і потім мочать,і вумнічають, сам допився,а потім ходить у стопку усім заглядає,мол ню-ню-ню,або ще гірше стає правидником,усе у житті буває,но не потрібно комусь щось доказувати і вчити і думати що ти самий розумний! це губить.

SunSeth 

це не до тебе особисто,я про вообщє

:)

Опубліковано
47 minutes ago, yura-patriot said:

це не до тебе особисто,я про вообщє

Він якраз все чотко по поличках розклав. Але, нажаль, нічого нового, тобто кеп.

Опубліковано
15 хвилин тому, SunSeth сказано:

Але, нажаль, нічого нового, тобто кеп.

Моя думка,як там зараз модно ІМХО!,отож,усе що говорять,пишуть,для мене нове,і не думаю тіко для мене ,для того певно і форуми, якщо хочеться щось нового то я ненаю,самі знаєте Борда-така Борда

Опубліковано
1 час назад, SunSeth сказал:

@vaz75 дохтур-небухолог ))

Та ні. Маю культуру споживання, але декілька разів виходив за межі своєї норми, в різни роки.

Опубліковано
26 минут назад, SunSeth сказал:

Він якраз все чотко по поличках розклав. Але, нажаль, нічого нового, тобто кеп.

Та вся пиятика стара як світ.

Опубліковано

Під 99,9% всіх постів в неті (окрім деяких сегментів математики) можна написати "все на світі відносно"))). Мій пост не реклама віскі, а порівняння дії якісного алкоголю з неякісним, що по суті підтвердили і ви. На початку теми я якраз і акцентував увагу на вживання якісного алкоголю.

Опубліковано
37 хвилин тому, vaz75 сказано:

Та вся пиятика стара як світ.

Ненада! всетаки зараз культурніше бухають)))не те що колись на Красному(я там виріс) парфюми залпом за сараями і туалетами,зараз чітко,на точці 100г.(спиртяра) пару рубасей стоїть ,зайшов і тут огурчик на вході,БАХ! занюхав і пішов(( біда короче.

Опубліковано
9 годин тому, yura-patriot сказано:

Ненада! всетаки зараз культурніше бухають)))не те що колись на Красному(я там виріс) парфюми залпом за сараями і туалетами,зараз чітко,на точці 100г.(спиртяра) пару рубасей стоїть ,зайшов і тут огурчик на вході,БАХ! занюхав і пішов(( біда короче.

Це законно? Типу нова поліція куди дивиться?

Опубліковано
9 хвилин тому, alexvvv сказано:

Це законно? Типу нова поліція куди дивиться?

Да певно ні,я то не знаю більш конкретніше шо до чого,бо не живу там давно,але старі знайомі розказують,що там точок повно де наливають за пару гривень ,але це все фігня з порівнянням тим що було 20-25років назад,як я йшов на рибалку на Стирь,то ходив копати хробаків за старі сараї,то спочатку розгрібав бутилочкі з під одеколонів(сотні) а потім вже копав.Я то нічого не стверджую,хто і як пив,п'є,коли більше, коли менше,хто культурніше,просто пишу що зараз стало більше "культурних"алкоголіків(тема ж про культуру:)) зараз є змога купити спиздже  вкрадений спирт набадяжити і пити.

Опубліковано
10 минут назад, yura-patriot сказал:

Да певно ні,я то не знаю більш конкретніше шо до чого,бо не живу там давно,але старі знайомі розказують,що там точок повно де наливають за пару гривень ,але це все фігня з порівнянням тим що було 20-25років назад,як я йшов на рибалку на Стирь,то ходив копати хробаків за старі сараї,то спочатку розгрібав бутилочкі з під одеколонів(сотні) а потім вже копав.Я то нічого не стверджую,хто і як пив,п'є,коли більше, коли менше,хто культурніше,просто пишу що зараз стало більше "культурних"алкоголіків(тема ж про культуру:)) зараз є змога купити спиздже  вкрадений спирт набадяжити і пити.

Культура тут не причому, бо був дифіцит алкоголю, от і "ізощрялися". Зараз любе-рябе, а ті як пили, так і п'ють, і до культури споживання не мають жодного стосунку.

Опубліковано
2 хвилин тому, vaz75 сказано:

Культура тут не причому, бо був дифіцит алкоголю, от і "ізощрялися". Зараз любе-рябе, а ті як пили, так і п'ють, і до культури споживання не мають жодного стосунку.

Ну то ж правильно,на культуру багато що впливає,основне то рівень життя,ну і там вже той самий дифіцит. Правильно підмітив зараз любе-рябе і як на мене трішки на 1% стало культурніше:)

Опубліковано
10 часов назад, romaxa11 сказал:

Під 99,9% всіх постів в неті (окрім деяких сегментів математики) можна написати "все на світі відносно"))). Мій пост не реклама віскі, а порівняння дії якісного алкоголю з неякісним, що по суті підтвердили і ви. На початку теми я якраз і акцентував увагу на вживання якісного алкоголю.

Просто віски став елітним напоєм (не тільки зараз): ланцюжок: Айфон-БМВ-Віски. Я не люблю, бо для мене віски - самогон самогоном. Хороша горілка краща для мене, хоча на сьогодні я полюбляю коктейлі з ромом (Баккарді) чи джином (Бомбей), полюбляю смакувати.

Опубліковано

Що не кажи, а напитись краще водкою. Після всяких віскі-шміски голова болить часто. А після водки як коли, на яку попадеш... Хотя сама по собі для мене водка не смачна...тобто не посмакуєш. От кон'ячок (хоча не люблю цей напій) чи віски, коли ковтаєш, гріє душу)).

П.С. Пишу коментар під впливом водки)))

Опубліковано
1 час назад, YouRich сказал:

Що не кажи, а напитись краще водкою. Після всяких віскі-шміски голова болить часто. А після водки як коли, на яку попадеш... Хотя сама по собі для мене водка не смачна...тобто не посмакуєш. От кон'ячок (хоча не люблю цей напій) чи віски, коли ковтаєш, гріє душу)).

П.С. Пишу коментар під впливом водки)))

А краще не напиватися...

Може більш не пий?:D

Опубліковано

А по темі - норма крепкого алкоголю 500-700 гр., пиво люблю тільки в жару, переважно десь на пляжі 2-4 пляшки, вино люблю італійське домашне в Італії 1-2 літра на добу, лікери не п'ю (Аверна виключення), спирт,самогонку також)). Про користь самогонки прохання не розповідати)).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...