Перейти до змісту

Культура вживання алкоголю

romaxa11

Який алкоголь переважно вживаєте?  

74 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, Соромітник сказал:

нашо ти то написав ? ти ж не розмовляєш німецькою :)

бо фраза несе в собі не тільки власне смисл сказаного, але й місце, де вона була написана, добавляє трагізму й глубини осознання цих слів

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Цитувати

Так що голосувалка дуже неповноцінна.

Ну по перше, всім не догодиш) По друге, є ж пунктик "Інше" і ширшу розгортку можна зробити постом. Тому все більш менш.)

Опубліковано
1 година тому, 4iter сказано:

Опитуваня дійсно не повне... Я от наприклад люблю

1) Випити келих червоного сухого до вечері .. 

2) Потягнути пару стаканчиків бурбону . валяючись на килимі біля каміну...

3) Навалитися в усмерть горілки з пивом в ригалівці в пятницю..

4) В неділю, випити пару чарок, до борщика з сальцем..

5) В шумній компанії пити текілу, зализучи сіль і лайм..

6) Зранку, коли вчорашнє  свято продовжуєтся, смакувати коньяк з кавою...

7) Спробувати новий віскарь, граючи в покер

8) Пити глінтвейн, відпочиваючи на гірськолижному схилі.

9) Потягувати пиво, з чимось жирним і гострим

10 ) Сходити на дегустацію чогось новго, граппи, якогось вина, чи рому.....слухаючи історію розвитку даного напою...

11) А ще є рибалка, полювання, ночівля в палатках, сплави  і просто вилазки на шашлик, в яких алкоголь сприяє травленню, піднімає настрій і ще купа корисного робить......

Ніхєрасє!!!

Після цього можу сміло заявити,що я майже не п'ю:D

Опубліковано
2 часа назад, 4iter сказал:

10 ) Сходити на дегустацію чогось новго, граппи, якогось вина, чи рому.....слухаючи історію розвитку даного напою...

11) А ще є рибалка, полювання, ночівля в палатках, сплави  і просто вилазки на шашлик, в яких алкоголь сприяє травленню, піднімає настрій і ще купа корисного робить......

Ой, щось мені підказує, що є й ще "свій варіант"

Опубліковано
2 годин тому, 4iter сказано:

Ніби і рими немає, але поезія)

Опубліковано

Вертаюся я собі сьогодні вночі з одного місця і тут з-за повороту десь метрів за двадцять вимальовується особа жіночої статі в джинсах і на каблуках. Нічого надзвичайного. Звернув увагу, бо вона обішла ямку, потім другу ямку, потім обійшла ще одну. Відстань доволі далека, то ж тільки десь за хвилину я зрозумів що ніяких ямок там не було, а дана особа прекрасний персонаж до даної теми:). Її досвід колосально важливий, бо прямо доводить успішну можливість використання пункту три:

Цитувати

в понеділок, тим самим забезпечуючи себе прекрасним настроєм на весь тиждень. Небіймося експерементувати, друзі.

Опубліковано

От бач. А як би то була п'ятниця і ти б виконав п.3, то при накладанні амплітуд оминання ям вами міг би виникнути спільний резонанс.;)

Опубліковано
Цитата

Зате, раз чи два в місяць я собі наливаю 30 грам хорошого віскі. Мені подобається "Jim Beam".

Jim Beam - бурбон:)

Душа прагне до елітки, бо в нас мало хорошого алкоголю. Люблю лікери, типу Ягеря, Слівовіци, Чи ВаннаТалін. Короче смачний жіночий алкоголь. Ще цього року на новий рік Джек Деніелс спробував, думав що понти та реклама. Сподобалось, не думав що віскі може бути не схожим на недо горілкоконьяк.

Опубліковано
12 хвилин тому, YouRich сказано:

Бурбон - вид віскі, виробляється в США.

Основна відмінність бурбону від європейського віскі полягає в тому, що бурбон виробляється з кукурудзи, а не з ячменю,

Опубліковано

Самогонка також виробляється не тільки з цукру і дріжжів і також кожен вид має свою назву, але самогонкою вона не перестає бути.

Опубліковано

Я, наприклад, приїзджаючи в село до батьків, люблю за вечерею з батьком випити хорошого домашнього самогону, закусити запашним сальцем і квашеним огірочком;)

Опубліковано

жах

скоро почнете створювати тему: "культура вживання героїну", "культура биття ломакою по голові" ... тд.тп.

Опубліковано
14 хвилин тому, keeper сказано:

культура вживання героїну

на початку 20-го століття, героїн був засобом від ... кашлю! :)   І продавався в аптеках.

Хто народився до 1925 року десь в Штатах. Зможе розповісти багато цікавого, про культуру вживання героїну :)

Опубліковано

А якщо серйозно.

то це дійсно культура.

Алкоголь і подібні тонізуючі засоби люди вживали давно.  І це є свого роду традиція. При чому - у всіх культурах.

майже 1000 років тому Омар Хайям писав:

f19347-3.png

Власне, в українській культурі приблизно теж саме і було. Алкоголіків майже не було.

Алкоголізм прийшов із совєтами, як і злодії.

Опубліковано
8 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Алкоголь і подібні тонізуючі засоби люди вживали давно

те що хтось давно займається дурницями - не означає що це правельно, або потрібно самим це робити (так як і проституція: "давня професія", війни - "спосіб життя усіх цивілізацій")

а щоб потім це все ввести у "культуру ... " - жах

Опубліковано
24 хвилин тому, keeper сказано:

те що хтось давно займається дурницями - не означає що це правельно

Тобто наперекір традиціям?

Одруження це традиція - не правильно!  Нафіг культуру одруження. Будемо як собаки трахатися і плодитися !

Всі давні традиції фтопку! Жити по-новому!  Культура - це зло!

Чи як?

Опубліковано

Ох уж мені ці "спортсмени")). До 40-ка не п'ють, не курять, проповєдують здоровий образ життя, а потім спиваються коли на "пенсію" виходять... Наглядний приклад одного з героїв фільму "Москва сльозам не вірить".  В мене рідний дядько повторив долю того героя, знаю про що говорю.

Опубліковано
3 годин тому, keeper сказано:

те що хтось давно займається дурницями - не означає що це правельно, або потрібно самим це робити (так як і проституція: "давня професія", війни - "спосіб життя усіх цивілізацій")

а щоб потім це все ввести у "культуру ... " - жах

Я там вище, чітко написав, чорним по білому.

Цитувати

Алкоголь і подібні тонізуючі засоби люди вживали давно.  І це є свого роду традиція. При чому - у всіх культурах.

А тепер викинь з цього речення слово алкоголь, і встав слово "кава", або "чай".

Це, щоб ти сенс моїх слів зрозумів.

Опубліковано
2 годин тому, romaxa11 сказано:

Один з біблійних праведників впився настільки, що займався сексом з власною донькою

тут і суть того, що він напився - і поніс результат, доньки з ним переспали

і тут не треба наслідувати його вчинок (і Біблія цьому не вчить), адже в Біблії не тільки ідеальні історії .. а і не гативні (для повчання)

сус Христос перетворив воду в вино

вино - сік розбавлений з водою, співвідношення: 1:10 (за тих часів).

тобто: молоде вино - це не броджений сік розбавлений з водою 1:10

воюйте там

та я з вами не воюю, чого тикий кипіш? це пояснення мого бачення, на питання:

3 годин тому, Zheny@ сказано:

Чи як?

а моє бачення за сам пост: жах

31 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А тепер викинь з цього речення слово алкоголь, і встав слово "кава", або "чай".

Це, щоб ти сенс моїх слів зрозумів.

кава, чай - не "лупить" по шарабану, як сам алкоголь. про що і мова.

Опубліковано
7 хвилин тому, keeper сказано:

кава, чай - не "лупить" по шарабану, як сам алкоголь. про що і мова.

Мова про культуру вживання!

Кава - стльнотонізуючий напій. Звісно, не алькоголь, але тонізує. Як і чай. Особливо ферментований ПуЕр.

Я не скажу, що пити горілку це наша традиція. Хоча із нею багато різного фольклору пов'язано.

Щодо біблії, а як же фраза "Їжте хліб то плоть моя, пийте вино - то кров моя." І причастя у церкві із вином.

Суть же у "пий, але не впивайся!".

Ось вам і культура.  Суть в тому, щоб якщо уже й вживати алкоголь - то робити правильно, грамотно. Без наслідків для себе та інших.

Опубліковано

да всі там пили, клімат в них такий і вода пагана, от і розбавляли воду вином чи вино водою, щоб не захворіти

Опубліковано

Одні гурмани позбирались, елітний алкоголь їм подавай... )))

Ми з дружиною скромно, за звичай або по можливості, два-три рази на тиждень (в залежності від ситуації і втоми) випиваємо на двох після роботи тільки пляшечку недорогого ($11) але доволі хорошого вина з фруктами, звичайним голандським або пахучим зістареним сиром (з кристалами), сировяленой ковбаской ("єврейска" з яловичини) ну і, іноді - трошки копченого лосося...

і все, ніякого так званого "елітного" алкоголя - певно ніколи не пробували і, думаю що нічого й не втратили...

P1020558_Fotor.jpg

Хоча, там де купуємо вино, того добра хватає... в одному тільки магазині, в наявності більше 10 000 видів алкогольної продукціїї з усього світу... як то кажуть - на любий смак і гаманець...

IMG_4967_Fotor.jpg

Опубліковано
7 годин тому, Selbeor сказано:

Я, наприклад, приїзджаючи в село до батьків, люблю за вечерею з батьком випити хорошого домашнього самогону, закусити запашним сальцем і квашеним огірочком;)

навіть мій список неповноцінний, бо я зовсім забув вказати процес споживання самогону, настоянному на глоді, чи горіхових перетинках...... або апельсинових шкірках..... ммм, та під вуджене мняско...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...