Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2016

kmd

Рекомендовані повідомлення

Та тут куча гандонів,  канго як їхало посередині дороги,  ні в правій,  ні в лівій полосі,  то так і став,  омега не зупинилась,  обминаючи по зустрічній,  бмв  десь ніби з треку вилетів на дорогу загального користуваня.. .. А таточко навіть не зміг взяти телефончик і подзвонити  в 103, я вже мовчу за те що можливо потрібна невідкладна допомога водію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 948
  • Створено
  • Остання відповідь
7 годин тому, nickel сказано:

Зараз в місцевих петиціях є петиція, щоб на Набережній дозволили повертати через дві зустрічних смуги, не вникав, але підозрюю, що це жителька цього нового будинку хоче заїжджати через зустрічні смуги, що ще додасть адреналіну біля цього переходу.

Я б пітримав петицію зробити кільце на перехресті Набережної та Ковельскої. Треба повернути до будинків - проїхав сотню метрів, розвернувся на кільці і з правим поворотом спокійно з крайного ряду заїхав. Хочеш виїхати - правий поворот і на кільце. Пару грам пального спалиш, зато безпечніше. Зараз розвертатися на перехресті з Ковельскою не досить безпечно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Саня сказал:

Я б пітримав петицію зробити кільце на перехресті Набережної та Ковельскої. Треба повернути до будинків - проїхав сотню метрів, розвернувся на кільці і з правим поворотом спокійно з крайного ряду заїхав. Хочеш виїхати - правий поворот і на кільце. Пару грам пального спалиш, зато безпечніше. Зараз розвертатися на перехресті з Ковельскою не досить безпечно.

Якщо Козюрине будівництво таки почнеться, то кільце там буде дуже і дуже нагальним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46 хвилин тому, vrm сказано:

А таточко навіть не зміг взяти телефончик і подзвонити  в 103, я вже мовчу за те що можливо потрібна невідкладна допомога водію..

Це ви не шуткуєте?,Ледь  не вбив його і дітей і дзвонити?Та він ще нормально повів себе,-дітей в безпечне місце повів і все,а інший ще й сірника кинув би,що б не розмножувалися такі.Що,думаєте не має таких нарваних?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, vrm сказал:

А таточко навіть не зміг взяти телефончик і подзвонити  в 103, я вже мовчу за те що можливо потрібна невідкладна допомога водію...

Таточко все правильно зробив - відійшов з дітьми подалі від аварійної автівки, по-перше, могла бути небезпека загоряння, вибуху, а по-друге, можливо там була картина, яка могла налякати дітей. А за забором, можливо він і викликав швидку, ми цього на відео не бачимо.

4 часа назад, fedot сказал:

Попри те, що водій БМВ муд@к/завтикав/обдовбався (доповнити і необхідне підкреслити), але....ДТП серйозна, а до розбитого авто ніхто і не подумав підійти/підбігти, допомогти водієві, можливо, врятувати життя. 

Люди, не будьте гандонами, вашу дівізію...

Федя, ну по перше, відео коротке, щоб робити такі висновки. Не могли люди покидати свої автівки по середині дороги і біжати до тільки-що врізаної в дерево машини. Люди в автівках були певно в шоці, так як і таточко, доречі. Омега поїхала до бровки паркуватись, Кенго нікуди не поїхало, потім ще черевик ззаді став (деяки несознатєльниє правда проїхали повз). А по-друге, ти бачив ту швидкість, з яким їхало те дурне? Де там від світлофору можна так розігнатися? Це ж треба спеціально так розігнатись, а не тому, що ти вже давно з такою швидкістю їдеш. Його хтось заставляв це робити? Сам себе наказав. І міг наказати (нізащо) невинних людей. І за це може таточко має кинути коляску і бігти до тієї машини, наражаючи себе на небезпеку? І ти  когось гандонами називаеш? По-моему, гандон в цій ситуації один. Імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Юріч сказано:

Федя, ну по перше, відео коротке, щоб робити такі висновки. Не могли люди покидати свої автівки по середині дороги і біжати до тільки-що врізаної в дерево машини. Люди в автівках були певно в шоці, так як і таточко, доречі. Омега поїхала до бровки паркуватись, Кенго нікуди не поїхало, потім ще черевик ззаді став (деяки несознатєльниє правда проїхали повз). А по-друге, ти бачив ту швидкість, з яким їхало те дурне? Де там від світлофору можна так розігнатися? Це ж треба спеціально так розігнатись, а не тому, що ти вже давно з такою швидкістю їдеш. Його хтось заставляв це робити? Сам себе наказав. І міг наказати (нізащо) невинних людей. І за це може таточко має кинути коляску і бігти до тієї машини, наражаючи себе на небезпеку? І ти  когось гандонами називаеш? По-моему, гандон в цій ситуації один. Імхо.

Не могли, кажеш? Ну-ну. Я - можу. І робив таке неодноразово. Відео коротке, так. Але і на ньому видно, що, припустимо, чоловік, який з'явився в кадрі, ну аж ніяк не спішив до місця ДТП, і з Кенго ніхто не вийшов, і взагалі ніхто й нічого. Тільки по відео - 23 секунди після моменту удару. Не переконав ти мене, і вважаю, що ти неправий.

А про "по-друге" - не плутаєм тепле і зелене. Я ж не казав, що водій БМВ білий та пухнастий. Я про зовсім-зовсім інше.

П.С. Коли я допомагав закривавленим людям при ДТП біля Окко (серед постраждалих була і мала дитина), перекривши своїм авто 80% полоси, щоб жодне дурне не влетіло в кашу з трьох машин, ЖОДНА скотина з щільного трафіку на протязі 5-7 хвилин не зупинилася, хоча б запитати, чи треба допомога і чи все в порядку. Зате якийсь гандон відкрив вікно і обклав мене добрим матом, бо я йому заважаю виїхати. Давай не будемо про гандонів,а?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@fedot , я тебе не переконував, а висловив своє бачення ситуації. На рахунок правоти - в кожного правда своя. Я думаю, що кожен з нас по-своєму правий. І не всі такі безстрашні як ти. Мужик що йшов дійсно м'яко кажучи нехороше поступив, пройшов повз. А остальні водії, я думаю, все ж таки вийшли зі своїх машин до постраждалого. 

Я колись також вийшов на аварію, на трасі Тернопіль-Хмельницький, підбіг до авто, а там в смятку практично, водія ногі пережало так, що там певно ампутацію робили, куча крові, він кричить не своїм криком... Мені так зле стало, я не відразу зміг підійти впритик... Добре хоч вже поміч була (міліція, швидка), а то треба було б свій страх в дупу засовувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дтп на підїзді до Ківерець,  гольф якось залетів в автобус напевно їхав на зустріч бо машина в металолом... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Водій загинув. Водію було 26 років

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Shulc занесло?  бо машина напевно там тільки на металолом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно не знаю, але чув що знесло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, Savage сказал:

Пишуть, що водій свідомо вивернув в дерево, щоб не наїхати на пішоходів, які почали переходити дорогу.

На його місці я б певно теж так сказав, чьо, герой, але дивлячись зі сторони чітко видно, що він увернувся від Кенго, а дерево виявилось на траекторіі, і це ПРИРОДНЯ реакція. Знаю, бо сам колись увертався від в'їзду в зад, правда на зустрічну, добре швидкість була низенька і зупинився частково в бампері мазди, частково на розділовій, але то інша історія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він не від Кенго увертався, він з лівої смуги прилетів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

увертаючись від кенго, прилетів з лівої смуги, все вірно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кенго стояло в правій смузі, а він летів лівою, коли перед ним почав гальмувати передній (Форд Мондео?) і з лівої його політ вже був незалежний від Кенго. Навіть якби права смуга була порожня і він смикнув руля віліво, що врулити в праву, його вже б понесло на тій швидкості і на слизькій дорозі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Mila_guko сказано:

Шумахєрів це не зупинить, будуть пролітати на червоний. Додатково до світлофора ще треба щоб із землі піднімались металеві стовпчики коли на світлофорі загоряється червоний.

З таким підходом на всіх світлофорах можуть проїхати на червоне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ситуації з бехою є пару моментів. Кенгу зупинилось пропускати пішоходів, але зупинилось по середині двох смуг. Водій бмв відволікся і притому давив на газ. Коли знову подивився на дорогу. бачить що кенгу об'їхати зліва вже неможе, бо йде тупо в лоб з зустрічною, тому обрав об'їзд справа. І тут хочеться вірити, що спецом за ті долі секунди він вибрав дерево а не три трупа. Винуватий виключно водій бмв з божевільною швидкістю за ті пару метрів від світофора. Специфічний збіг обставин посилений в рази неконтрольованою швидкістю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Mila_guko сказано:

Додатково до світлофора ще треба щоб із землі піднімались металеві стовпчики коли на світлофорі загоряється червоний.

Трохи не так.Я бачив відео(не можу знайти),де пішохідний перехід і датчик швидкості.Якщо перевищення,то опускається плита і ямка десь15 см появляється.Хватить підвіску згубити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, romaxa11 сказано:

... Кенгу зупинилось пропускати пішоходів, але зупинилось по середині двох смуг. Водій бмв відволікся і притому давив на газ. Коли знову подивився на дорогу. бачить що кенгу об'їхати зліва вже неможе, бо йде тупо в лоб з зустрічною, ...

ти точно відео дивився? Кенго нормально стало (можна було, звичайно, і правіше, але ну аж ніяк не "посередині двох смуг"), і зліва від нього лишилась ціла смуга, якою і їхала сусідня машина

Показати прихований контент  

1.jpg

2.jpg

Hide  
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді відмовив тормоз. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 минуты назад, romaxa11 сказал:

Ну тоді відмовив тормоз. 

Угу, "тормоза придумали трУсы" (рос.), що наглядно продемонстрував водій БМВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій далекий родич працював в Гданську. Вони бригадою поїхали з Волині в Гданськ бехою трійкою. Мотор 2,5, легка і пре як навіжена. Розганялись до 180км. А потім в якомусь селі в тягучці відмовив тормоз. Зупинились мотором. Виявилось що всі металеві трубки тормозної системи тупо проржавіли. От така от фігня. І це реальна проблема в автомобілях куплених за 300-500 баксів. У них ніхто взагалі не збирається вкладати бабло на ТО, нормальні колеса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пр.Молоді, утро.

P_20161206_083744.jpg

Дорога практически перекрыта. Маршрутка на противоположной бровке.

P_20161206_083757.jpg

Пассатик помят, маршрутка чуть потрескалась, люди не пострадали.

P_20161206_083812.jpg

Знак почти упал, но это уже мелочи.

P_20161206_084222.jpg

Конечно, и попавшие в ДТП виноваты - не прогнозируют своих действий... Но мне кажется, что главное действующее лицо - вот этот дальнобойщик, который просто достал своими постоянными парковками на проспекте (постоянно перегораживает дорогу, нифига не видно ни водителям, ни пешеходам).

P_20161206_084308.jpg

Суть ситуации - Пасат выезжал из двора, маршрутка объезжала фуру. Всё закончилось страстным поцелуем...

Будьте внимательны и думайте про последствия своих действий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін, гнати на водія фури - це уже взагалі! А якшо водій типу пасатника, з-за будинку чи забора буде виїждати, то шо потім, через таких сліпих забори/будинки зносити?! Відстань в 10м до виїзду з двору витримана? 2 полоси є? Які можуть бути претензії? Вічно найдуть когось крайнім...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, itax сказал:

блін, гнати на водія фури - це уже взагалі! А якшо водій типу пасатника, з-за будинку чи забора буде виїждати, то шо потім, через таких сліпих забори/будинки зносити?! Відстань в 10м до виїзду з двору витримана? 2 полоси є? Які можуть бути претензії? Вічно найдуть когось крайнім...

Та ти шо? А то нічого, що там з двох сторін знаки??? раз два

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...