Перейти до змісту

Запитання до народного депутата Лапіна І.О.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, igorgame сказано:

Ну як маленькі :) Факти співставте, для прикладу, і якась картина буде:  будинок де стрилянина рік-два тому була, будинок де машина горіла... мало? Це те, що на широкий оглас попадало.

будинок, біля якого Лапін пукнув - три...

і так можна продовжувати логічний ланцюжок

• Відповідей 394
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
14 часов назад, igorgame сказал:

Ну як маленькі :) Факти співставте, для прикладу, і якась картина буде:  будинок де стрилянина рік-два тому була, будинок де машина горіла... мало? Це те, що на широкий оглас попадало.

ТОбто конкретики не буде.

Опубліковано
18 годин тому, igorgame сказано:

будинок де стрилянина рік-два тому була, будинок де машина горіла... мало?

бгг, це один і той самий будинок, де проживає близька йому людина :)

Опубліковано
8 hours ago, zaHARE said:

ТОбто конкретики не буде.

Конкретика:

Розжився у 2016 році "собачою будкою" в Липинах по 250 доларів за квадрат. При цьому особисто, а не через успішну бізнесвумен і водночас невістку))

пруф

Опубліковано
4 часа назад, difoto сказал:

це один і той самий будинок

Ну от ще одне підтвердження як місцеві "адвокати" схожі на свого депутата - бре...обманюють аж комірець загортається! :) Стрілянина на Арцеулова, а машина на Чорновола - один будинок - правда? Мовчали б вже і не підставлялись!!! :) Вся інфа у неті, при бажанні, а вони так паляться аж з трусів вискакують за того депутата, мабуть добре платить... :)

Опубліковано

Очєнь дєньгі нада, викручуюсь як можу. А ще мене веселить, як після кожного "захисту" Лапіна вспливають отакі народні месники і несуть лайно відрами :)

Опубліковано
19 минут назад, difoto сказал:

вспливають отакі народні месники і несуть лайно відрами

Ну звісно... ті хто правду говорять - вони лайно "носять" :) Як це по депутатськи і по темі стрибок у сторону :) Досить! З вами все зрозуміло, не має сенсу продовжувати цю дискусію - ЧАО! :)

Опубліковано
58 хвилин тому, ForZa сказано:

не має сенсу продовжувати цю дискусію - ЧАО!

Мінус один. Хто наступний?

Опубліковано
1 година тому, difoto сказано:

Очєнь дєньгі нада, викручуюсь як можу. А ще мене веселить, як після кожного "захисту" Лапіна вспливають отакі народні месники і несуть лайно відрами :)

Нема дєнєг а Насті купив Логана з салону :lol:    Ах і да ше навєрно субсидію і маєш:lol:   Вам вже ніхто ніколи неповірить, бо всі знають , що таке попасти в раду, і які там суми на комітетах ходять ще з юлькіних часів....

Опубліковано
2 хвилин тому, TRD сказано:

Нема дєнєг а Насті купив Логана з салону :lol:    Ах і да ше навєрно субсидію і маєш:lol:   Вам вже ніхто ніколи неповірить, бо всі знають , що таке попасти в раду, і які там суми на комітетах ходять ще з юлькіних часів....

Карамба, вся твоя суть в тому, що ти зі своїм IQ шестирічної дитини отримуєш з пальця уривки інформації і розтрублюєш на загал, ніби знаєш усе з перших вуст, "інфа 100%". І про квартири Лапіна, і про фінансування Самооборони, і про які суми на комітетах ходять.

Насті Логан видала фірма, де вона працює, а тебе вже жаба задушила?

Опубліковано
6 хвилин тому, difoto сказано:

Карамба, вся твоя суть в тому, що ти зі своїм IQ шестирічної дитини отримуєш з пальця уривки інформації і розтрублюєш на загал, ніби знаєш усе з перших вуст, "інфа 100%". І про квартири Лапіна, і про фінансування Самооборони, і про які суми на комітетах ходять.

Насті Логан видала фірма, де вона працює, а тебе вже жаба задушила?

і куди пристороїлась , коли в мєнтовку непопала?  Уровєнь твоєї брехні уже перешагнув 200%.  Яке там може бути фінансування самооборони, клуб самодурів, дімуля узбагойся,  он дурко Хведчак пішов, на фейс рекламомєйкєр, в Атаку Гузя, я угарав цілий вечір як то побачив:lol:

Опубліковано
14 часов назад, yu2007 сказал:

Конкретика:

Розжився у 2016 році "собачою будкою" в Липинах по 250 доларів за квадрат. При цьому особисто, а не через успішну бізнесвумен і водночас невістку))

пруф

Стапе,побачив одну квартиру 40м.кв. придбану за депутатства(все інше в декларації куплене до того,що доводить,що Лапін не був голим і босим,як наприклад Ляшко чи Найем),а говорили,що їх декілька? ТО інфа про  інші буде оприлюдена?
ЗІ: до Лапіна ніякого відношення не маю,просто хочу розібратись для себе.

Опубліковано
28 хвилин тому, zaHARE сказано:

Стапе,побачив одну квартиру 40м.кв. придбану за депутатства(все інше в декларації куплене до того,що доводить,що Лапін не був голим і босим,як наприклад Ляшко чи Найем),а говорили,що їх декілька? ТО інфа про  інші буде оприлюдена?
ЗІ: до Лапіна ніякого відношення не маю,просто хочу розібратись для себе.

Лапін як і Гузь це не індивідуальні особи, це люди партії Кулі в лоб, яка відома своєю тотальною корумпованістю і наповненістю людьми з кримінальним минулим, яка під парасолею прикриття війни, продовжує тупо сосати бабло з країни, про це вам діма не скаже і не скаже хто рангом повише просував цих двох. І яка предвиборча компанія бутафорська була.  Про Лапіна вся правда схована в айдарі як насправді він там "воював"  і чому успішний юрист з корумпованої родини раптом став "патріотом".  Отой конфлікт на сході став багатьом білетом в раду. А гузь в політиці довше за лапіна  він тримає баланс інколи хоч і теж в провладній партії,  він такі сильні заяви і таку брехню як ляпін не валить, це політик зі стажом він знає де треба говорити а де краще помовчати, але і гузь і лапін вже на кармані сидять, і це вже не індивідуальні особи.   В нашій країні все розкривається перед виборами і після виборів,  тому їх так бояться робити, бо при нормальних виборах оця політична шушера, в одностроях, лжевояки, лже патріоти зникнуть уже вмить. Лапін і гузь це проповідники генеральної лінії партії, вони ніколи не голосують і не ініціюють кардинальні системні закони, як то зміна виборчого законодавства, чи зменшення повноважень президента, закон про імпічмент президента, нормальний закон про деолігархізацію, декомунізацію і люстрацію , лише голосують за провладні фейкомьотні закони-"реформи".  А в Україні повно, "держ чинуш" "політиків" виховані в совковій системі, і батьками які були при патрії завжди і при блаті, і тому такі люди і породили корупцію в країні величезних маштабів.

Опубліковано
1 час назад, TRD сказал:

про це вам діма не скаже і не скаже хто рангом повише просував цих двох

А що тут казати? Гуся Мартиненко підібрав і сунув ну і на тій хвили Гусь Мартину порадив ще і Лапіна захопити! :) А хто такий той сірий кардинал Мартиненко - давно відомо! Під колпаком Швейцарських правоохоронців давно і ті вимагають його притягнути за фінансові оборутки на сотні мільйонів доларів - от хто покровитель таких депутатів! Так що щось казати про них , то марно витрачати час, вони лише перед виборами "з і для людей", а все інше, то набивання кишень!!!  

Опубліковано
1 час назад, TRD сказал:

Лапін як і Гузь це ................................

Багато букв нічим не підкріплених.Я просив факти. Я знаю чудово,що в парламент списками пройшло купа нехороших людей. І пересічному електорату розібратись майже неможливо.Але  окремі "патріоти" вже чітко спалились не тільки на неймовірних статках ,а й на голосуванні за потрібні закони. Я вже зрозумів майже всю партію Самопоміч,ось Левченко зашкварився на днях та й вся Свобода,в принципі(хоча це було зрозуміло відразу після Майдану,коли "Свобода" злила все,що можна злити).А от по голосуванню Лапіна в мене питань найменьше.

Опубліковано
24 хвилин тому, zaHARE сказано:

Я просив факти.

24 хвилин тому, zaHARE сказано:

Я вже зрозумів майже всю партію Самопоміч,ось Левченко зашкварився на днях та й вся Свобода,в принципі

Можна теж факти? Я хочу зрозуміти, що не так, побачити логічний ланцюжок такого висновку. 

Опубліковано
17 минут назад, sergkots сказал:

Можна теж факти? Я хочу зрозуміти, що не так, побачити логічний ланцюжок такого висновку. 

Я ж чітко написав- 

Цитата

Але  окремі "патріоти" вже чітко спалились не тільки на неймовірних статках ,а й на голосуванні за потрібні закони.

Якшо питання по Левченку,то причина спроби зриву за визнання роїсі агресором криється в його громадянстві тої ж самої раїсі. Брехня про пункти закону,яку розповсюджувала Свобода.Не голосування всієї самопомочі і її опозиція практично до всіх реформ і відсутність власних чітких  проектів реформаторських законів. І фактичне злиття з "Укропом" . І т.д 

Хоча як я й написав,мені до дупи на даному етапі хто там що говорить і що купує,я відкриваю поіменне голосування і роблю свої висновки.Шкода,що пенсіонери так не роблять.Бо ж знову виберуть популістів,які їх же і обдеруть.

• 2 тижня потому...
  • 2 року потому...
Опубліковано

Колишній депутат від БПП, ветеран АТО, який за 2 місяці перебування став там грозою псковскіх десантників /з його слів/, отримав від Волинського військкомату на Новий Рік одноразову допомогу у майже півмільйона гривень, цікаво скільки отримали інші учасники АТО, яких він постійно згадує як "моЇ побратими"?:rolleyes:

https://www.depo.ua/ukr/politics/eksdeputat-lapin-otrimav-vid-viyskkomatu-mayzhe-pivmilyona-griven-zmi-202001051090425

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...