Перейти до змісту

Чому ви не пішли?

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У меня ПН, СР и ПТ - "невыходные" дни ;)

В связи с графиком работы получается, что только в эти дни по вечерам я могу быть с сыном. И мне не хочется терять такую возможность, я хочу видеть, как он растёт. Я хочу, чтобы он знал, что отец - это не нечто почти виртуальное и материализующееся лишь поздно вечером или рано утром.

Вот поэтому...

Опубліковано

1. Робота

2. Віртуальне спілкування і реал "двє больших разніци" (Юзаючи корпоративний чат маю досвід наслідків зустрічі IRC-друзів в реалі).

3. Ну а з деякими креведко з борди стільки пива випито - що вважаю участь в святкуванні "в глибокому підпіллі" (ггг) я посильну взяв.

4. Кораблєги! яскравого вам завтра сонця вранці, ясної голови та легкого похмілля! ;)

Опубліковано
2 REDAKTOR а сам чого не пішов?

Як на мене – це більше день тих, хто всі ті три роки був з бордою, хто її створював і розвивав.

Проте, коли побачив кінечний варіант списку;) зрозумів, що так думаю тільки я. :)

Опубліковано

І я вже з святкування повернувся. Було цікаво познайомитися. Можна було б ще затриматися трохи, але завтра на роботу...

Опубліковано
Як на мене – це більше день тих, хто всі ті три роки був з бордою, хто її створював і розвивав.

Проте, коли побачив кінечний варіант списку:) зрозумів, що так думаю тільки я. :)

Та не ти один. Як на мене, цілком адекватна думка. :0029:

Опубліковано

Нє, я тут менше року зареєстрований, до того і не знав що в Луцьку є борда :)

Думаю що це свято всіх форумчан, для кого board.lutsk.ua стала одним з найулюбленіших ресурсів.

Я дуже приємно провів час в Кораблику, познайомився з багатьма форумчанами.

Дарма ви не пішли :)

Опубліковано
Думаю що це свято всіх форумчан, для кого board.lutsk.ua стала одним з найулюбленіших ресурсів.

Дарма ви не пішли :)

Може і дарма, але якби в Кораблик привалили всі зареєстровані мембери, це дійсно була б подія. :) Може і по телевізору б показали. На проспекті Волі було б народу, майже як на 1-ше травня в радянські часи.

Опубліковано

1. Не пью (если быть совсем честным, почти не пью :) (водки уже лет 5 как вкус забыл, пиво - очень редко, хорошее вино - по большим праздникам, коньяк - иногда чуточку с кофе :0029: ). И терпеть не могу, когда меня кто-либо уговаривает выпить.

2. Не умею общаться с захмелевшей компанией.

3. На дух не переношу бары, не говоря уже о дешевых забегаловках-гадюшничках (кораблик, разумеется, "гадюшничком" не считаю). Ежели будет, скажем, подобное мероприятие летом "на свежем воздухе", вполне возможно, что буду (проигнорирую первый пункт и постараюсь избавить себя от второго - то есть научиться общаться, если кто не так понял :0033: )

4. Вообще я сегодня довольно классно провел вечер со своей девушкой, :D так что тем более не жалею, что не пошел на гулянку... :)

P.S. Всем погулявшим желаю легкого похмелья завтра с утра! ;)

Опубліковано

На проспекті Волі було б народу, майже як на 1-ше травня в радянські часи. - На броневик, сцуко_зпт не скинулись (не успели, ИМХО)

Зы: Торег на броневике с флагом , КМД за дифференцалами (кажись таг) в счель глядит, Серега в машинном отделении маршруты... эта..маршрутизирует :), Плам обеспечивает Баварскую механику с Нокиевской електроникой....Микс - миксует фрю, патчит все подряд, Шура - финансрвый пиар, Вишенко, Юлямпочко с Осенью - просто красиво, пара-тройка рядов геймеров, за ними рядами меломаны, ну и на все это откликается стройная колонна право-левых- обиженно-читающих-пишущих (кворум в обчем). Велолоси!, они каг шушпанчеги, все их читают, но не видят, а они ездиют - значит таки есть!

С Днюхой вас, дятьки! В смысле Board.Lutsk.UA

ЗЫ: Тема бана не раскрыта :)

Опубліковано

для тих хто не пішов через те що не п'є - біля мене сидів ОРВ і пив сік, і нічого з ним не сталось... виділити годинку-другу можна було б... а так - відмазки :)

Опубліковано
Нє, я тут менше року зареєстрований, до того і не знав що в Луцьку є борда :huh:

Дарма ви не пішли ;)

Навіть не віриться, що всього рік. Стільки постів!

Можливо і прийшли б новачки, як би було офіційне оголошення про свято і запрошення усіх форумчан. А то прозвучало воно в темі, як святкування старожилів борди. Хоча я за вас рада, що файно погуляли. Особливо сподобались роздруковані бейджики. Ото цікаво глянути ху із ху :D Заздрила по-білому :g05:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...