ko5teg Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 13:28 Поділитися #101 Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 13:28 тобто наркотик змінює свідомість. відчуття? сенсорику?угу, деякі збільшують, а деякі притупляють ... всетаки я думаю це як лікі... на кожен організм впливає по іншому ... комусь погано робиться, а комусь навпаки .... ну наприклад я ділив наркоту на 3 види ... 1) Табуретки - це то шо грубо кажучи прибивало до місця ... і любий рух чи шось подібне викликає дискомфорт ... і тд (ефект може бути тимчасовий) (так може приклєїти від якоїсь неправильної екстезі, або коли наївся наркотіків .. і забагато алкоголю залив чи ше й + курнув)2) Підривні - це навпаки ... куча енергії куча різних позитивних відчуттів, рухаєшся .. дуже багато говориш, всіх любиш .. і тд ... + мона стимулювати це алкоголем ... перестає перти... бабах 50грм текіли ... і полетів знову =) (це обично діскатєчні наркотікі екстезі, амфітамін і тд)від цього лайна дуже погано зранку .. обично ... все болить ... організм за ніч дуже виснажується ... + потім часом 2 дні заснути неможеш ... + ідеш кудась на діскатєку ... то за ніч можна схуднути на 5+ кг ... якшо без ремня .. то реально спадають штани ... * ну це тікі перші рази, там потом привикаєш потрохи)3) ну і шось на зразок опіуму ... там ефект дуже відрізняється .... притуплюе любе джерело болі .. теж є енергетичний заряд .... але і стаєш якись не такий ... злий нервовий ... постійно шось мішає, муляє , тошнить ... хочеться пити, курити і тд .... ну і саме страшне .. нема ніякого так сказать отходняка... тобто приймати можна хоть кожен день .... ну і так сказать висновокНіколи не вірте шо передоз наркотіків .. це, як кажуть золота смерть, це дуже страшно ... це уявити нереально, організм не може протидіяти цим речовинам тому в багатьох випадках летальні наслідки ... на моїх очах декілька людей ледь не померло пару раз ... епілептичні припадки, говорити неможе, несе якись брєд ... очі ЧОРНІ... дуже гарячий (реальнео темп тіла більше 40 градусів) все крутиться ... встати неможеш ... сидіти важко. .. лежати страшно .... да й взагалі .. це дуже страшно .... пропаганда наркоти потерта злим Міксом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 13:47 Поділитися #102 Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 13:47 Афин наркотиком считать можно? Или это всего лишь анти-ФОВ препарат? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 14:49 Поділитися #103 Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 14:49 Падіння у безоднюПланом в школі балувались, нічого доброго, тільки дурієш, неконтрольовано поводишся, і легені зранку хапає Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Gabriel Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 16:13 Поділитися #104 Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 16:13 Тема переходить всі рамки.. Як я і думав. Скоро тут адреси та телефони наркодилерів зявляться. А починалось все так добре. Почитайте пости з початку. DefJamaica отримує поки що попередження. Тема закрита, так як її розвиток і продовження на мою думку, нічого корисного в життя всім хто читає її та пише тут не принесе, скоріше навпаки. Хочете говорити про наркотити - говоріть, тільки не тут. І можете вважати мене злим модером, я не ображусь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 20:40 Поділитися #105 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 20:40 Дозволю не погодитись... Пости "Джамайки" я підкорегував, так, шоб вни не виглядали явною пропагандою і темку відкриємо, бо для народа питання в тому "їсти чи не їсти" все ж болюче, то хай висказуються... НУ і дозволю собі маленьку чистку З.І. Габріель, люди лише висловлюють свою думку. Не чіпляйся. З.І.І. В мене колись був період куріння трави. Інакше просто заснути немона було. Довга і нікому не потрібна історія. Згадується лише один ситуейшн: я сидю собі в комп клЮбі, одміню тіпа, 3 часа ночі, під травкою... тут хтось приходить і шось питає.. .я довго розказую, пояснюю і т.п. ... і людина раптом видає: - А чо ти мовчиш? ТІко тоді до мене дійшло, шо всі мої пояснення - внутрішній діалог з самим собою )) От таке було. Зара закинув те діло, бо і без трави хватає вражень... а шоб заснути всім раджу хороший секас, після нього спиш як убитий ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alexander47 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 20:53 Поділитися #106 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 20:53 Афин наркотиком считать можно? Или это всего лишь анти-ФОВ препарат? wink.gifтак, це наркотик... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 21:23 Поділитися #107 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 21:23 Дозволю не погодитись... Пости "Джамайки" я підкорегував, так, шоб вни не виглядали явною пропагандою і темку відкриємо, бо для народа питання в тому "їсти чи не їсти" все ж болюче, то хай висказуються... НУ і дозволю собі маленьку чистку З.І. Габріель, люди лише висловлюють свою думку. Не чіпляйся. З.І.І. В мене колись був період куріння трави. Інакше просто заснути немона було. Довга і нікому не потрібна історія. Згадується лише один ситуейшн: я сидю собі в комп клЮбі, одміню тіпа, 3 часа ночі, під травкою... тут хтось приходить і шось питає.. .я довго розказую, пояснюю і т.п. ... і людина раптом видає: - А чо ти мовчиш? ТІко тоді до мене дійшло, шо всі мої пояснення - внутрішній діалог з самим собою )) От таке було. Зара закинув те діло, бо і без трави хватає вражень... а шоб заснути всім раджу хороший секас, після нього спиш як убитий ))) Точно, без трави заснути не можна було. Зараз вже це не цікаво. Знайомий є, постійно курить, весь час депресняк, ні про шо неможна з ним поговорити, все в нього хреново і всі під@р@си. Колись вгощали мене міциками, за сутки зїв 5 штук, потім два дні дьоргались на руках вени або нерви. Кароче удар по мозгам получив. Це я попробував так екстезі перший і останній раз. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Gabriel Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 07:35 Поділитися #108 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 07:35 Ну я не збираюсь воювати з Міксом. Олег, просто подумай до чого ця тема може підштовхнути людей.Тому я її закрив.Тепер вона на тобі.Для всіх - не пробуйте наркоту, щоб там хто не казав. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ko5teg Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 07:38 Поділитися #109 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 07:38 сама крута реклама =) це антиреклама =))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 08:09 Поділитися #110 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 08:09 Афин наркотиком считать можно? Или это всего лишь анти-ФОВ препарат?так, це наркотик...Ну если наркотик... Тогда пущенный по вене (а не под кожу, как предназначено) он мгновенно даёт приход, потом очень реалистичные глюки, а позже - провалы в памяти. Отличная военная разработка, ничего не скажешь... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 10:01 Поділитися #111 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 10:01 Тема ні до чого не підштовхне якшо не буде пропаганди. А її я буду терти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
spqr Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 11:30 Поділитися #112 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 11:30 Треба говорити на цю тему полюбе,пів міста нюхає,курить,і калёса жре.Важаю що молодь віком 14-22 років (можливо і інші роки) ніякими заборонами і антирекламами не переконати,покі не зірве пару раз дах і самі не поймуть.Але боюсь це все квіточкі,гробочкі скоро до нас дойдуть.Це не травичка,покурив погиготів і забув. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 20:32 Поділитися #113 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 20:32 Скажіть мені одне -- ви знаєте багатьох залежних, які не мріяли б спригнути, а ще краще взагалі не починати? Я таких не знаю. Але знаю кілька тих, які спригнули, одного з них практично на останній стадії мама по квартирі на руках вже носила, бо лишились шкіра і кості, сам вже пересуватись не міг (з благопристойної, до речі, сім'ї). Я дуже багато від них наслухався про ті жахи, які їм довелось пережити, і які вони щасливі що змогли спригнути (завдяки Острізькому реабілітаційному центру для наркоманів).Якщо відповідати на питання, задане в назві топіка, то я вважаю, що наркотики -- це падіння в безодню. Падають мільйони, а вилазять звідти лише одиниці.Моя точка зору співпадає зі змістом пісні "Под черным платьем" одного мало відомого рок гурту (кого цікавить що саме за гурт -- подивіться теги в файлі). Вживання наркотиків -- це слабкість слабкість, яка приховується за намаганнями показатись крутим і сильним в власних очах і очах інших. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurik Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 20:48 Поділитися #114 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 20:48 Моя точка зору співпадає зі змістом пісні "Под черным платьем" одного мало відомого рок гурту (кого цікавить що саме за гурт -- подивіться теги в файлі). Вживання наркотиків -- це слабкість слабкість, яка приховується за намаганнями показатись крутим і сильним в власних очах і очах інших. Підтримую. А гурт для декого вже відомий і теги двивитися не потрібно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 20:52 Поділитися #115 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 20:52 З вищенаписаним щодо важких наркотиків можу погодитись.АЛЕДо цих пір немає однозначної думки щодо впливу на організм людини вживання тої самої трави (в помірних, розумних дозах). Не кожному дано пізнати той ступінь релаксації внутрішнього світу БЕЗ вживання марихуани. Зараз прийдуть богослови і вліплять мені 3% ворнінгів за ПРОПАГАНДУ???Ніхто не знає, що точно вживали шамани при здійсненні ритуалів. Можливо, наркотик може відкривати ті здібності людського мозку, які в нормальному тверезому стані людини є прихованими -- хтозна. Тому судити однозначно не варто. Свій перший наркотик спробувала "пізно" (гггг) -- у 18. Чому? Боялась ефекту на свій організм. Зараз же ж не вживаю не через штундівську пропаганду в музиці чи деінде. На це є дві прості причини:1. Мене й так плющить. І трава такого ефекту може не дати. Від своєї музики, від вражень, від людей, від думок, від світу зовні і всередині (кто накурєнний, йа накурєнний?!)2. Бували моменти в житті, коли справді хотілось заправитись чимось. Але. Наркотик викликає звикання -- а я ж зрозуміла, що звикати не терплю - ні до будь-яких речовин, ні до людей.З.З.І. Тим більше вони дорогі. Краще на байк назбирати, ніж тратити гроші на таку фігню. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alexander47 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 21:19 Поділитися #116 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 21:19 я ось вчора по камеді клаб Україна, прикол почув:-Нет, всё таки п'яным за руль нельзя садится...-А ты попробуй себе это доказать когда ты п'яный....я ось до чого:чи можливо довести людині котра сидить на "голці" що це є зло? що це вбиває її??? думаю треба мати дуже міцні нерви, і міцну волю щоб це зрозуміти..ті люди які вибрались з такої халепи, як наркоманія, заслуговують на повагу, а також люди які допомагали їй в цьому.... Завжди поважав людей, які працюють в різних реабілітаційних центрах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 06:33 Поділитися #117 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 06:33 Зараз же ж не вживаю не через штундівську пропагандуЯк би там не було, але якраз "штунди" не одного пропащого витягнули з тієї ями, в той час як противники "штунд" не одного туди вкинули. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 06:56 Поділитися #118 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 06:56 Угу, и втянули в другую. Человек остался жив, но пропал для общества У меня несколько знакомых (правда, они не наркотиками баловались, а алкоголем - не законченные алкоголики, а просто любили по вечерам "принять на грудь") тоже спрыгнули именно после бесед с верующими - не знаю точно, с какими именно. Да, хорошо, они избавились от зависимости, но приобрели другую. И они изменились, с ними стало трудно общаться, они потеряли интерес к "прежнему миру", с головой ушли в веру и в конце концов просто отдалились, поменяли круг общения. Ну да ладно, им хорошо так - let it be:) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ko5teg Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 07:29 Поділитися #119 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 07:29 от ви всі сприймаєте наркоманів дуже жорстко (хоча може й правильно), але є купа прикладів, коли наркотик рятує людину в прямому смислі цього слова.от наприклад, людина має якусь серйозну хворобу чи після аварії почала з обезболюючого ... Це дало їй можливість нормально рухатись, нормально ЖИТИ але зробило залежним до певної речовини... Я не кажу шо людина там ширкою колиться, але ж добра частина обезболюючого -- опіум, той самий що в наркотиках, тікі трошки очищений( метод один в один як очиска героїна) і з примісями інших препаратів для кращого засвоєння. Так от коли курс лікування пройдено ... людина усвідомлює, що тупо залежить від цієї речовини і мало того .... вона її кидати не збирається, це свідомо ... Болі нема, повищена активніть організму, народ сприймає тебе так як є ... а не так як насправді ... і якшо перестати приймати препарат ... зміни будуть на очах ... Про таке ви не думали ? ніхто з таким не стикався ? А якшо така людина щодня з вами на роботі ? може це ваш босс або ше хтось ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 10:22 Поділитися #120 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 10:22 Клеймо ШТУНДА в моєму житті гірше, ніж клеймо НАРКОМАН (гірше смерті?ггг). Це стосується більшості тих, з ким я особисто стикалася. Бо якщо наркоманію можна вилікувати (в клініках, оздоровчих центрах чи подолати самому), то від того вже не вилікуєшся ніколи. Урса +1000. Стикалася в своєму житті з проявами залежності від наркотику не раз. Балуються люди інколи різними речовинами природного і хімічного походження. Люди ніби самодостатні, голову на плечах мають. Хочуть - хай пробують. Залежність від легких наркотиків, як і від цигарок/алкоголю -- є суто психологічна (принаймі в психічно здорових людей). Правда, якби побачила в руках у когось шприц - то відірвала б спочатку голову, а потім руку. Тим більше не варто сприймати слово "наркоман" настільки буквально. Воно охоплює досить широкий спектр понять. Всі ми в дечому наркомани. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 11:30 Поділитися #121 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 11:30 Угу, и втянули в другую. Человек остался жив, но пропал для общества Віра, на відміну від наркоманії, не штовхає на злочини, не робить людину небезпечною для оточуючих, в решті решт не вбиває саму людину. Я маю на увазі нормальну здорову віру, а не секти на зразок Білого братства і т.д.До того ж далеко не всі віруючі настільки фанатичні, що пропадають для суспільства. Просто іноді буває, що людина знаходить нове коло знайомих, нові інтереси, і старі знайомі з їх мишленням перестають бути цікавими для людини. Таке буває не тільки після зміни релігійних поглядів, а і після зміни місця роботи, після одруження, після зміни рівня освіти і/або культури, після захоплення новим хоббі і т.д., так що тут справа не стільки в вірі, скільки в зміні кола інтересів, і в цьому, в решті, немає нічого поганого. Як там кажуть -- "Всё течёт, всё меняется..." Ну і в решті решт, церква не тримає людину насильно. Людина вільно прийшла і має вибір вільно піти, в будь-який момент. На відміну від наркотиків. Forever Autumn, судити про людину по віросповіданню -- це примітивно. Не варто ділити людей по шаблону. Згідний, що не всі люди, які називають себе віруючими дійсно святі, так само як і впевнений, що серед невіруючих є люди, яких за вчинки можна любити і поважати більше, ніж багатьох віруючих. Але серед віруючих є дійсно чудові люди. І в цілому світі, крім бувшого СРСР, мало хто звертає увагу на віросповідання людини, і "штунди", як ти їх називаєш, є і серед багатьох відомих і популярних людей, просто далеко не всі це афішують. Наприклад Евандер Холіфілд -- пастор в баптистській церкві. Або взяти, наприклад, Стіві Уандера -- думаю багато людей про нього чули, люблять і слухають його пісні, але мало хто знає, що він п'ятидесятник, так само як і генеральний прокурор США Джон Ешкрофт. Так що якщо обирати між наркотками, то краще релігію -- опіум для народу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Gabriel Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 11:39 Поділитися #122 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 11:39 Угу, и втянули в другую. Человек остался жив, но пропал для общества У меня несколько знакомых (правда, они не наркотиками баловались, а алкоголем - не законченные алкоголики, а просто любили по вечерам "принять на грудь") тоже спрыгнули именно после бесед с верующими - не знаю точно, с какими именно. Да, хорошо, они избавились от зависимости, но приобрели другую. И они изменились, с ними стало трудно общаться, они потеряли интерес к "прежнему миру", с головой ушли в веру и в конце концов просто отдалились, поменяли круг общения. Ну да ладно, им хорошо так - let it be:) ursa, от звідси детальніше можна? В чому ці люди змінились? В кращу сторону в гіршу сторону? Чому з ними важко спілкуватись? (конкретні приклади в студію!) "Потеряли интерес к прежнему миру", це перестали жити так як жили раніше? Поясни. і далі по тексту.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 12:11 Поділитися #123 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 12:11 Я розумію, що зараз почнеться всенародне херення моєї думки і викручування слів у свою сторону. Якщо ти обрав собі релігію - добре, намагайся жити так, щоб тобі перед твоїм творцем соромно не було, я обрала інший шлях - який для таких як ти може здаватися неприємлемим - але я по ньому йду, і він мене (навідміну від інших шляхів) не обмежує: я не брешу ні собі ні людям. Соррі, не так зрозуміли. Я по людині по віросповіданню не суджу. Просто склалося так, що більшість штунд, які трапляються на моєму шляху, виправдовують негативну думку про них. БІЛЬШІСТЬ. На особистості переходити не буду, бо пан Зєвс знову все потруть. Але є й винятки, яких, на жаль, дуже мало . Зрештою. Інструментом в релігії є самонавіювання. Наркотик - це також самонавіювання. Дія на психіку людини. ІМХО релігія - такий самий наркотик. І нічим він не кращий від звичайних. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ko5teg Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 12:38 Поділитися #124 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 12:38 а головне =) наскільки більше пропаганди релігії =) і яка "пропаганда" стосується наркоманії і т.д. .... З.І. а тут я вже свою думку висказав =) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 12:44 Поділитися #125 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 12:44 Я не осуджую тебе з твоїм шляхом, так само як і не кажу, що я самий правильний і самий віруючий. Ти маєш повне право жити так, як вважаєш за потрібне, це твій вибір, це твоя воля, і ніхто не має права забирати цього насильно. Просто не варто думати, що "штунда" -- це щось погане. Насправді це просто клеймо, яке віруючі отримали завдяки тоталітарному режиму в СРСР, бо не скорились, і сама ця назва походить від німецького слова Stunden, що українською означає "година", бо за відсутності церков і дозволу на офіційні богослужіння вони збирались по домівках на "біблійні години" (Bibel Stunden) -- заняття по вивченню Біблії. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.