Перейти до змісту

Pежимний об'єкт - Обласна державна адміністрація

pepsqaz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, шановне товариство.

Хочу поділитися з Вами ситуацією що недавно трапилася зі мною, та почути думки на тему .... можливо я сам щось не так розумію :-)

Вирішили ми привітати родичів до новорічних свят. Але не телефонним дзвінком чи СМС, а гарною листівкою, що зробили з дітками власноруч. От прийшов я з листом до обласної адміністрації щоб потрапити у відділення укрпошти, а там... Мало того, що вхід лише збоку через охорону, ну та Бог з ним, можна прогулятися, але далі сталося те, чого я зовсім не чекав. Коли прийшовши до охоронців я чемно привітався і пояснив, що хочу пройти до відділення укрпошти мені відповіли, що це відділення працює лише для працівників адміністрації. Я їм кажу - "Обласна рада і Укрпошта це державні установи, чому я не можу пройти у відділення", а вони мені знову - "Лише для працівників адміністрації". Сперечатися з ними не було змісту, вони всерівно виконують чиюсь вказівку, але цікавить хто і на якій підставі може видати розпорядження про обмеження доступу громадянам до державних установ. Чи тепер, щоб потрапити на пошту треба замовляти перепустку як до Верхової ради !?!?!?!

Опубліковано

От і правильно, так їм і нада, і розділ підходящий. Культурно масово валимо всі в облраду на відділення Укрпошти  :0155:

Опубліковано

Флеш - моб : "Я тільку марку купити!"

І обовязково записуємо прізвище охоронця(вони доречі з бейджиками були?) :) Результати в тему.

Опубліковано

І обовязково записуємо прізвище охоронця(вони доречі з бейджиками були?) :) Результати в тему.

Охоронці як охоронці, без бейджиків, в куртках, бо ж холодно біля дверей. Цікаво написати офіційний запит на адміністрацію щодо такого нововведення.

Опубліковано

от вам і демократія на ліцо, це ще коли йдеш в мерію колись (не знаю як зараз) охоронник питає куди йдете й по якому питанню й до кого, на якийсь раз я сказав не твоє собче діло куди я йду й до кого, де написано що ви не маєте право мене пускати в будівлю, то заткнувся і в другий раз не питав.

Опубліковано

Коли прийшовши до охоронців я чемно привітався і пояснив, що хочу пройти до відділення укрпошти
нафіга це було робити?
Опубліковано

Коли прийшовши до охоронців я чемно привітався і пояснив, що хочу пройти до відділення укрпошти

нафіга це було робити?

Дійсно, нафіга вітатися, ще й чемно. Достатньо з презирством подивитися на них та й усе.

Опубліковано

А ще Вам скажу коли сесія чи інші дійства частенько бачу на стоянці в куточку (біля вопака) спецмашина Тойота Секвоя (СБУшники слухають сесії?) Чи спецгвардія Ігарьохи?))

Опубліковано

нафіга це було робити?

Дійсно, нафіга вітатися, ще й чемно. Достатньо з презирством подивитися на них та й усе.

Ну чому відразу кидатись в інші крайнощі - йдеш собі і не звертаєш на них уваги.

Колись давно читав що коли їдеш за кермом, то головне не дивитись гаїшніку в очі - бо якщо погляди перетнуться, то велика ймовірність що спрацює "ефект мисливця" і він буде махати тобі жезлом. Аналогічно і з охоронцями - всім своїм виглядом показуєш шо ніякого до них діла не маєш і проходиш. Можна і хитрість в ОДА включити - піти в їдальню, а потім пройти до ліфтів :)

Опубліковано

Кажете що Ви піз.... йдете в УКБ (управління капітального будівницва) і всьо  :) ,можуть попросити посвідчення особи глянути,але пропускають 100%

Опубліковано

Ну я так думаю автором в загальному піднімалося питання наявності в нас соціальних обьектів "для вибраних".

Для чого там має існувати обмеження доступу для постих людей?

І питання ж навіть не в можливості відвідати чиновника а в тому щоб банально відіслати лист!!!

Опубліковано

Кіна не буде. Відділення №27 не обслуговує щодну адміністративну одиницю. Натомість, для прикладу вулиці Київський майдан, Кременецька обслуговує відділення №10, що на Волі,52. Не знаю як було раніше, але на зараз дійсно виходить, що відділенні в приміщенні облради власне й обслуговує приміщення облради  :wacko:

Опубліковано

Нерентабельно. (зважаючи на те що підприємство державне)

Вважаю потрібно закрити, а депутати\секретарі хай ходять на Волі 52!!!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Охоронці як охоронці, без бейджиків, в куртках, бо ж холодно біля дверей. Цікаво написати офіційний запит на адміністрацію щодо такого нововведення.

А де по Вашому зараз "Варта порядку"? Правильно, одночасно відпрацьовують і охоронцями і депутатами в облраді )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...