Yuriy_t Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 16:00 #1 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 16:00 Куплю смартфон на андроїді - чим дешевше тим краще. Зовнішній стан може бути вбитий - але щоб функціонально був робочий. Основна вимога - щоб можна було встановити софт для навігації, а саме - Navitel, ну і дзвонив само собою. Може бути планшет але з підтримкою дзвінків. Пропозиції в приват.
Yuriy_t Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 18:08 Автор #3 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 18:08 700 грн. потолок.
fred Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 18:33 #4 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 18:33 і я такій куплю, бажано більш жіночий
Plum Опубліковано 18 Грудня, 2015 в 07:30 #5 Опубліковано 18 Грудня, 2015 в 07:30 Маю два смарта на продаж, обидва приїхали з США, без комплекту (зарядок/кабелів/коробок немає). HTC Sensation (приїхав в трохи покоцаному темному корпусі, я тут купив неробочий розібраний апарат в світлому корпусі, тому в комплекті дам купу запчастин -- "запасний" дисплей, материнку, динаміки, фронтальну камеру, частини внутрішнього і ще купу всього, в тому числі навушники Beats Audio, ну і корпуса виходить два -- світлий в кращому стані і темний трошки покоцаний). Розлочений (був лочений під T-Mobile), працює з нашими операторами, прошивка російська рутована, включено український інтерфейс, Android 4.0.3, Sense 3.6, ще один бонус -- картка пам'яті на 1 гіг.Ціна 900 грн за все разом Samsung Nexus S 4G. Стан хороший, трошки потертий ззаду корпус. Android 4.1.2, працює ЛИШЕ В МЕРЕЖАХ CDMA (в нас -- Інтертелеком, мережу бачить, треба йти в Інтертелеком підключати номер), не має слоту під SIM-картку. Так як на сьогодні в Інтертелекома в Україні найбільше 3G покриття, то телефон ідеально підійде для використання в якості інтернет-терміналу, для навігації, або для гри в Ingress Ціна 700 грн. (на фотках можна натиснути для збільшення) За день-два ще буду продавати мамин Samsung S3 Mini (не Dual SIM) білого кольору з комплектом (коробка/зарядка, без навушників) + силіконовий чехол. Стан дуже хороший. Ціна буде 1200 грн.
Tomagawk Опубліковано 27 Грудня, 2015 в 15:29 #6 Опубліковано 27 Грудня, 2015 в 15:29 Маю два смарта на продаж, обидва приїхали з США, без комплекту (зарядок/кабелів/коробок немає). HTC Sensation (приїхав в трохи покоцаному темному корпусі, я тут купив неробочий розібраний апарат в світлому корпусі, тому в комплекті дам купу запчастин -- "запасний" дисплей, материнку, динаміки, фронтальну камеру, частини внутрішнього і ще купу всього, в тому числі навушники Beats Audio, ну і корпуса виходить два -- світлий в кращому стані і темний трошки покоцаний). Розлочений (був лочений під T-Mobile), працює з нашими операторами, прошивка російська рутована, включено український інтерфейс, Android 4.0.3, Sense 3.6, ще один бонус -- картка пам'яті на 1 гіг. Ціна 900 грн за все разом Samsung Nexus S 4G. Стан хороший, трошки потертий ззаду корпус. Android 4.1.2, працює ЛИШЕ В МЕРЕЖАХ CDMA (в нас -- Інтертелеком, мережу бачить, треба йти в Інтертелеком підключати номер), не має слоту під SIM-картку. Так як на сьогодні в Інтертелекома в Україні найбільше 3G покриття, то телефон ідеально підійде для використання в якості інтернет-терміналу, для навігації, або для гри в Ingress Ціна 700 грн. (на фотках можна натиснути для збільшення) За день-два ще буду продавати мамин Samsung S3 Mini (не Dual SIM) білого кольору з комплектом (коробка/зарядка, без навушників) + силіконовий чехол. Стан дуже хороший. Ціна буде 1200 грн. S3 ще продаєте?
Plum Опубліковано 27 Грудня, 2015 в 15:31 #7 Опубліковано 27 Грудня, 2015 в 15:31 S3 ще продаєте? Ні, лишився лише Nexus S 4G
ursa Опубліковано 27 Грудня, 2015 в 15:58 #8 Опубліковано 27 Грудня, 2015 в 15:58 ... або для гри в Ingress Не искушай - спрыгнуть трудно
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.