Zheny@ Опубліковано 9 Липня, 2020 в 07:55 Поділитися #826 Опубліковано 9 Липня, 2020 в 07:55 1 година тому, romanc сказано: Нет уже кордонов на дорогах в Евросоюзе. Только патрули ездят и ловят как обычно. С туристической целью в Евросоюз нас не пускают, кроме 30км Венгрии. Нет ограничения на передвижение в приведенных странах. За Грецию, есть правила въезда, при их нарушении возможно наказание. І ти сам себе заперечуєш, виходить. То пише, що можна їхати туристами, тепер пишеш, що лише транзитом. Визначся. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 9 Липня, 2020 в 09:16 Поділитися #827 Опубліковано 9 Липня, 2020 в 09:16 Хто хоче відчути себе громадянином світу, треба бути громадянином США. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 9 Липня, 2020 в 09:38 Поділитися #828 Опубліковано 9 Липня, 2020 в 09:38 1 час назад, Zheny@ сказал: І ти сам себе заперечуєш, виходить. То пише, що можна їхати туристами, тепер пишеш, що лише транзитом. Визначся. в різних країнах різні умови Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zverexe Опубліковано 9 Липня, 2020 в 09:48 Поділитися #829 Опубліковано 9 Липня, 2020 в 09:48 цікаво а якшо наприклад в мене є німецька карта чи чеська(аналог карти побуту) і я хочу скататись в Польщу на закуп чи на пару днів в тур цілях, мене розвернуть на кордоні чи по дорозі назад в Україну причепляться польські прикордонники так як це не був транзит? Хтось цікавився? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanc Опубліковано 9 Липня, 2020 в 10:12 Поділитися #830 Опубліковано 9 Липня, 2020 в 10:12 2 часа назад, Zheny@ сказал: І ти сам себе заперечуєш, виходить. То пише, що можна їхати туристами, тепер пишеш, що лише транзитом. Визначся. Не вся Европа в ЕС и не все ес в Шенгене. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.