Перейти до змісту

Чоловіче щастя - що це?

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вы про 35-ти річних товстих тьоток від яких втікли чоловіки?

Твоїй мамі 35 і вона товста?

Якщо я не правий, то у вас дуже обмежене життя.

Обгрунтуй.

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Обгрунтуй.

ЩО саме тобі обгрунтувати? Умозаключення про маму чи про обмеженість життя?

Якщо ти не зрозумів, тоді я нічим допомогти не зможу!

Опубліковано

Секс, наркотики, рокнрол, рыбалка, понимающая жена - что может быть лучше в наши то девятнадцатьсполовиной!!!!!!

Вибачайте за мій хранцузький!!!

Кожному своє....немає загальоприйнятого розуміння .... проснувся зранку - комусь щастя....і заснув у ночі...це теж комусь радість...

А "піздец" він прийде все рівно до всіх....чекаєш ти на нього чи ні!!!

Опубліковано

ой мля....

То не мля. Хочеш мля? (запощу ще раз!)
Тема ж про щастя....от і пофлудю..

Женік...ти знаєш...мені навпаки не вставляє трофейна риба...да...це азарт мисливця...який вбиває свою здобич заради трофею...мене більш вставляє і приносить ЩАСТЯ процес. Ідеально це свідомодоролі рибки..як я їх називаю..не дрібнота..а ті..які вже можуть повоювати зі мною - тому я і снасті ставл такі - щоб вирівняти наші шанси!!!

Оце моє особисте ...КУСЯРА чоловічого щастя-принаймі на сьогодні!!!

Опубліковано

По моєму, обмеження в когось іншого...

Це говорить людина, яка підгребла усіх жінок після 35 років під одну гребінку!

Мдя..

ем... Єслі шо, то їй 43.

0_7f732_cec4ce90_orig.jpg

Опубліковано

А чому це тебе так тронуло?

Мене?

Помойму тебе. Твоя ж фраза:

Вы про 35-ти річних товстих тьоток від яких втікли чоловіки?

Тут ви твердо заявили, що в 35 тьотки обов'язково товсті. І від них втікли чоловіки через те, що вони товсті.

Я навів яскравий приклад, де і в 45 можна виглядати як в 20.

І це ваша проблема, якщо ви не бачили жінок після 35 не товстих.

Опубліковано

Ну так я, як раз таки про товстих і жирних і писав... чи я хоч десь сказав чи написав про тих хто навіть після 35-ти хоч трошки дивиться за собою чи своїм тілом?

Хтось когось просто не зрозумів

Опубліковано

чи я хоч десь сказав чи написав про тих хто навіть після 35-ти хоч трошки дивиться за собою чи своїм тілом?
Чи OlgaAlterEgo хоч десь сказала чи написала про 35-тирічних товстих тьоток ???
Опубліковано

Знаю трьох, хто розвівся зі своїми жінками і "пішов" (двоє одружилися) до більш стрункіших... і чомусь, тільки після того як "пішли" чоловіки, вони почали терміново "худати"...

Опубліковано

Ти впевнений, що причиною розлучень була саме вага жінок ? На мою скромну думку, якщо чоловік дожив з жінкою до 35 років, напевно у них вже є діти, взаєморозуміння, взаємоповага, кохання... І я не думаю, що коли в них все це є, якась зайва вага дружини (бо вона родила тобі двох-трьох діток) може бути причиною розлучення. Тільки якщо мужик не мудак.

Опубліковано

стаття - гавно

++++

і навіть тому, що висновки в статті зроблені по чоловіку, який може потратити на секс  на стороні 500-1000 баксів, це рівень так званого середнього класу....

уви, але з таким рівнем доходів у нас дуже низький відсоток населення, щоб можна було зробити висновок (екстраполювати думку), що це стосується всіх без винятку чоловіків

Опубліковано

Жінка хоче багато всього різного від одного чоловіка, а чоловік хоче одне і теж саме , але від різних жінок  :rolleyes:

Опубліковано

Якщо хтось когось не хоче зрозуміти, то певна річ, що "не зрозум".

Те, про що я написала не має нікого відношення до зовнішньості - це про внутрішній стан, про можливості і про мотивацію! 

Життя піднесло тобі лимон? Ну то зроби з нього лимонад! чув про таке? А ти про "тьоток" пишеш! В цьому (вже вибач) твоя обмеженість.

Опубліковано

Чоловіче щастя в кінці кінців зводиться до того, щоб жінка, або багато жінок бапділи від нього , саме від нього і тільки від нього.Це заставляє чоловіка несамовито боротися з іншим і постійно доказувати що саме він найкращий у всіх сферах, або хоч у якійсь одній.Найкраще, коли є талант і всі інші навіть наблизитися не можуть.Саме тому жінки так люблять різних співаків, поетів, музикантів, спортсменів та різних унікумів.Простим чоловікам залишається заробляти гроші як кому вдається.Або сублімувати своє бажання задовільнити жінку у науку, хоббі, миливство, мистецтво і т. д.

Така ось нестерпна легкість буття.

Опубліковано

:0099:  :0148:  :_29: Закрийте тему!!! У мене дежавю) Типова жінка яка лізе в чоловічі справи)))

Опубліковано

:0099:  :0148:  :_29: Закрийте тему!!! У мене дежавю) Типова жінка яка лізе в чоловічі справи)))

Без жінок, у чоловків щастя небуде! Це наша друга половина і без правильного симбіозу, взаємодії, взаєморозуміння жоден з знас щастя не побаче! Це як зерно і земля - без землі зерно не родить, а без зерна земля нічого теж не дасть.

А Оля, далеко не "типова жінка", дуже мудра і особлива.

Опубліковано

Без жінок, у чоловків щастя небуде! Це наша друга половина і без правильного симбіозу, взаємодії, взаєморозуміння жоден з знас щастя не побаче! Це як зерно і земля - без землі зерно не родить, а без зерна земля нічого теж не дасть.

А Оля, далеко не "типова жінка", дуже мудра і особлива.

І Ви напено знаєте який це ПРАВИЛЬНИЙ симбіоз і зараз, ненавязливо намагаєтесь нам його втюхати.))) Не лізьте в чоловічі справи тоді буде "СИМБіОЗ"

Опубліковано

Судячи з вашого посту, видно що у вас проблеми з інтелектом і тлумаченням слів та жінками(у вас до них якась агресія). Вам, не на форумі вільний час проводити, а за книжкою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...