Перейти до змісту

Збираємо комп'ютер.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, Zheny@ сказал:

Якщо в процесорі є відео, то і зображення буде. в твоєму і3 є графіка - не парся.

А АІДА це вбудоване відео має бачити?

Опубліковано
4 хвилин тому, nickel сказано:

А АІДА це вбудоване відео має бачити?

звісно, щось показати типу Intel HD graphics.

зображення.png

• +1 1
  • 1 рік потому...
Опубліковано (змінено)
1 hour ago, nickel said:

Що можна тут проапгрейдити?

Недавно апгрейдив максимально схожий батьківський системник з метою продажу.

На i3-3225/8GB/ssd256GB без дискретного відео докупив і прикрутив GTX 1063 + вінт на 500 ГБ.

Під замовлення клієнта встановив Forza Horizon 4. На середньо-високо-максимальних налаштуваннях у FHD гра видавала 60-80 fps.

Мені сподобався результат.

i3-3220 - модель 2013-го року (середняк)

9800 GT - модель 2008-го року (-5 років, хоч і флагман, але це велике технологічне відставання)

GTX 1060 3 GB - модель 2016-го року (+3 роки від Ivy Bridge, середняк, бестселлер, адеватні ціна і споживання енергії, у 20(!) разів потужніша за 9800 GT, оптимально під таке залізо, на мою думку).

Spoiler

image.thumb.png.d28f31b1244464bd7f05d15a82362ee8.png

Проц я б не міняв, бо продати i3-3ххх буде складно навіть за копійки.

Змінено користувачем MaestroA
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
33 minutes ago, MaestroA said:

Недавно апгрейдив максимально схожий батьківський системник з метою продажу.

На i3-3225/8GB/ssd256GB без дискретного відео докупив і прикрутив GTX 1063 + вінт на 500 ГБ.

Під замовлення клієнта встановив Forza Horizon 4. На середньо-високо-максимальних налаштуваннях у FHD гра видавала 60-80 fps.

Мені сподобався результат.

i3-3220 - модель 2013-го року (середняк)

9800 GT - модель 2008-го року (-5 років, хоч і флагман, але це велике технологічне відставання)

GTX 1060 3 GB - модель 2016-го року (+3 роки від Ivy Bridge, середняк, бестселлер, адеватні ціна і споживання енергії, у 20(!) разів потужніша за 9800 GT, оптимально під таке залізо, на мою думку).

Reveal hidden contents

image.thumb.png.d28f31b1244464bd7f05d15a82362ee8.png

Проц я б не міняв, бо продати i3-3ххх буде складно навіть за копійки.

Тобто оця що залишилася 1060 мені в самий раз буде?

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
2 годин тому, nickel сказав:

Яку потужнішу відяху можна сюди впихнути?

RX550 або GT1030 максимум що цей проц і3-3220 зможе нагрузити

WWW.DXDIGITALS.INFO

Простой сервис для подбора видеокарт под процессор

2023-08-23_22-55-44.jpg

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
31 minutes ago, Maniko said:

RX550 або GT1030 максимум що цей проц і3-3220 зможе нагрузити

Вибач, але маячня ще та.

Наявність в таблиці "сумісності" лише відях-затичок не бентежить?

Цікаво, що скажеш стосовно тестів i3-3225 + RTX 6900 XT?

Ця відяшка втричі потужніша за 1063, флагман 2020-го року.

"Підсумок. Intel Core i3-3225 перевершив наші очікування. ... За наявності відеокарти середнього рівня легко можна пограти в кіберспортивні дисципліни." Опубліковано : 17-02-2022

https://ua.gecid.com/cpu/test_intel_core_i3-3225_v_2022/

Опубліковано (змінено)
20 minutes ago, nickel said:

За скільки продав?

Без відяхи декілька місяців стояв на OLX за 3500 грн., поки не купив батькам нового беушного (на борді, до речі, https://board.lutsk.ua/topic/251348-...). Жодного контакту. По факту я розумів, що за нього і 3000 навряд чи дадуть. Офісних динозаврів з-за кордону навезено тонни. На ринку пропозиція в десятки разів перевищує попит.

1063 докупив за 2500 грн., хард на 500 ГБ лежав в мене з загашнику. Апгрейднутий швидко продав за 6900 грн.

• +1 1
Опубліковано
9 hours ago, MaestroA said:

Офісних динозаврів з-за кордону навезено тонни. На ринку пропозиція в десятки разів перевищує попит.

та не тільки динозаврів, можна купини нормальний міні пк на ryzen задешево замість корча

WWW.EBAY.COM

Find many great new & used options and get the best deals for HP ProDesk 405 G4 Mini AMD Ryzen 5 Pro 2400G QC 3.2GHz 8GB 256GB SSD Windows 10 at the best online prices at eBay! Free shipping for...

Опубліковано (змінено)
On 8/23/2023 at 11:37 PM, MaestroA said:

Моя думка - так.

Взяв я цю відеокарту, тепер думаю як її подружити з своїм монітором. В моніторі є виходи VGA, DVI i Display Port, а в відясі DVI та HDMI. Також Маю кабелі VGA-VGA та DisplayPort-DisplayPort. Мають навіть перехідник з VGA на DVI, але в мого перехідника навколо плоского піна є ще 4 піна, а ні в моніторі ні в відясі під ці 4 піна отворів немає. Можливо у когось є перехідник VGA - DVI-D, щоб я з'єднав їх кабелем VGA-VGA або DisplayPort-HDMI, щоб використати кабель DisplayPort-DisplayPort. Чи які є ще варіанти?

Якщо у когось є підходящі варіанти, пропонуйте, куплю.

Spoiler

Opera Знімок_2023-08-25_161922_photos.google.com.png

Opera Знімок_2023-08-25_162047_photos.google.com.png

Змінено користувачем nickel
Опубліковано

Щось не бачу як з телефона редагувати пост, тому новим постом напишу. Мені підказали, що dvi у цій відеокарті цифровий, тому мій аналоговий перехідник не підходить, як і не підійде мій кабель vga-vga. Залишається єдиний варіант перехідник з Display port на HDMI.

Опубліковано (змінено)
44 minutes ago, nickel said:

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/dp-hdmi-adapter-IDQhkI9.html (не моє)

З кабелем HDMi-HDMi, мабуть, ідеально.

У себе маю кабель HDMI - VGA. Можу позичити при потребі.

• +1 1
Опубліковано
1 hour ago, MaestroA said:

У себе маю кабель HDMI - VGA. Можу позичити при потребі.

А як цей кабель може працювати, якщо vga аналоговий, а hdmi цифровий?

• +1 1
Опубліковано
28 minutes ago, nickel said:

А як цей кабель може працювати, якщо vga аналоговий, а hdmi цифровий?

Так. Тільки сигнал на виході аналоговий, звісно.

Купив собі на Алі за $0.66. Для різних випадків. Вже декілька разів виручав.

• 2 місяця потому...
Опубліковано
В 25.08.2023 в 16:29, nickel сказав:

Взяв я цю відеокарту, тепер думаю як її подружити з своїм монітором. В моніторі є виходи VGA, DVI i Display Port, а в відясі DVI та HDMI. Також Маю кабелі VGA-VGA та DisplayPort-DisplayPort. Мають навіть перехідник з VGA на DVI, але в мого перехідника навколо плоского піна є ще 4 піна, а ні в моніторі ні в відясі під ці 4 піна отворів немає. Можливо у когось є перехідник VGA - DVI-D, щоб я з'єднав їх кабелем VGA-VGA або DisplayPort-HDMI, щоб використати кабель DisplayPort-DisplayPort. Чи які є ще варіанти?

Показати контент

Opera Знімок_2023-08-25_161922_photos.google.com.png

Opera Знімок_2023-08-25_162047_photos.google.com.png

Вдалось подружити? так проблемка

Опубліковано
9 хвилин назад, Sergienko сказав:

кабель DVI-DVI, або шукати і купувати перехідник з HDMI на DP. Або інші варіації перехідника

Опубліковано
25 хвилин назад, Sergienko сказав:

Так, відповідним кабелем. :) Мене в приват просвітили.

Vga аналоговий, hdmi i dp цифрові, тому ніякі перехідники не працюватимуть без конвертера. Dvi буває як аналоговий так і цифровий, тому зустрічаються різні перехідники як на аналоговий vga так і на цифрові hdmi i dp. Але щоб аналог не впихнули у цифру, то придумали захист від дурня - прибрали кілька лишніх пінів у новішій цифрі, тому аналог dvi не входить в цифру dvi.

Опубліковано
57 хвилин назад, nickel сказав:

Так, відповідним кабелем. :) Мене в приват просвітили.

Vga аналоговий, hdmi i dp цифрові, тому ніякі перехідники не працюватимуть без конвертера. Dvi буває як аналоговий так і цифровий, тому зустрічаються різні перехідники як на аналоговий vga так і на цифрові hdmi i dp. Але щоб аналог не впихнули у цифру, то придумали захист від дурня - прибрали кілька лишніх пінів у новішій цифрі, тому аналог dvi не входить в цифру dvi.

dvi також цифровий

Опубліковано
3 хвилини назад, alexvvv сказав:

dvi також цифровий

Я ж ніби не стверджував зворотнього. Чи ти маєш на увазі, що він виключно цифровий без можливості передачі аналогового сигналу?

Опубліковано (змінено)

На алі купа перехідників з конверторами за 5 копійок. Але сенсу особливо не маж, від vga особисто в мене очі витікають вже( ага колись сиділи і раділи, але то було колись)

Змінено користувачем AnimaNoir

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...