Перейти до змісту

Перенести зупинку громадського транспорту від готелю "Україна" до окружного адмінсуду (на попереднє місце)

tolik79

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

реально вирішив би. народ перебігає, коли хоче, переходить, перетоптується і часом навіть перелазить . А це все машин купа стоїть - газують. Гальмують, сигналять. а так тихо приїдуть на зупинку.

Я там частенько їзжу. Не сказав би, що дуже довго приходиться стояти. Точно не більше ніж на переході біля Універмагу. В цьому плані біля базарів ситуація куди гірша.

Та й взагалі дешевше зробити нормальний карманчик для маршруток, ніж городити підземні переходи.

Також ні. Тільки на законодавчому рівні!

Це вже давно введено на законодавчому рівні: в ПДР все чітко прописано стосовно зупинки відносно пішохідного переходу. Так що на мою думку все ж таки проблема в голові чи менталітеті деяких водіїв.
  • Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Так що на мою думку все ж таки проблема в голові чи менталітеті деяких водіїв.

Ні. :)

Якби їх мєнти понти поліція карочє, дрючіла за таке, тоді да.

Ніщо так не стимулює до сумлінного виконання роботи -як старий добрий пропіздон! АБо штраф.

Опубліковано

Петиція - це не панацея. Дієвішою є депутацька ініціатива, громадська ініціатива. Так що треба брати своїх депутатів за ... і нехай піднімають питання. 

Опубліковано

Таке простеньке питання - біля України я можу сісти на маршрутки № 22 та 31, у разі переносу зупинки до суду, я зможу сісти тільки на 22-ку, а на 31-шу потрібно буде йти до спорт школи. Стане зручніше пасажиру ? Думаю ні.

Опубліковано

Таке простеньке питання - біля України я можу сісти на маршрутки № 22 та 31, у разі переносу зупинки до суду, я зможу сісти тільки на 22-ку, а на 31-шу потрібно буде йти до спорт школи. Стане зручніше пасажиру ? Думаю ні.

а Ви пригадайте, що коли була зупинка за драмтеатром, то, паралельно була зупинка і навпроти гот. "Україна" (зупинялись тільки ті маршрутки, що їхали в напрямку спортшколи). тролейбуси там не зупинялись. хіба це було незручно?

Опубліковано

а Ви пригадайте, що коли була зупинка за драмтеатром, то, паралельно була зупинка і навпроти гот. "Україна" (зупинялись тільки ті маршрутки, що їхали в напрямку спортшколи). тролейбуси там не зупинялись. хіба це було незручно?

2 зупинки з інтервалом у 100 м. Де логіка?

Опубліковано

Звичайно, що так не добре. І тоді було не зовсім добре... Стоїш біля готелю, а сам весь на низькому старті, вдруг підходящий тролейбус...

Правильніше було б пустити 22 та 31 трішки "в об'їзд" - по Б.Хмельницького і направо по Заповітній, і далі по маршруту.

Або виганяти звідти нафік таксистів і робити нормальну "кишеню", ширини тротуару там вистачає з головою.

Ну і підземний перехід, і "кільце" для розв'язки замість світлофорів :)

Опубліковано

Ну і підземний перехід, і "кільце" для розв'язки замість світлофорів  :)

як мед то й ложкою?  :_36:

Опубліковано

А їх таких навалом.

наприклад ?
На Грушевського - зупинки між 15 і 7 будинком, 7 і 3,між спорткомплексом і Авангардом.

На Дружби Народів - між риночком і буд.13а (прміжок 4 будинки). і т.д., і т.п. ;)

Опубліковано
Романюк доручив навести лад біля готелю “Україна”
зупинкаЛуцький міський голова Микола Романюк доручив відповідним структурним підрозділам протягом тижня навести лад на зупинці маршрутних таксі і тролейбусів поблизу готелю “Україна”.

“Я звертаюся до ДАІ, до начальника відділу транспорту. Я даю вам тиждень, аби ви навели порядок біля готелю “Україна”. Тролейбуси зупиняються вниз, аж до прокуратури, бо маршрутні таксі там. Люди не можуть перейти дорогу, а на стоянці ще стоять автомобілі,” – зазначив міський голова.

http://voltv.com.ua/romanyuk-doruchyv-navesty-lad-bilya-hotelyu-ukrajina/

Опубліковано

:) Ото кєрнув! ГоспОДАР!

ДАІ (якого по факту вже нема) і нач.транспортного відділу розрулять там ситуацію! ДАІ поштрафує водіїв, а нач.транспортного пожурить водіїв... і все наладиться! Виявляється, там вся причина в водіях!

МАЛАДЕЦ Раманюк! Галава!

Опубліковано

А їх таких навалом.

наприклад ?

На Грушевського - зупинки між 15 і 7 будинком, 7 і 3,між спорткомплексом і Авангардом.

На Дружби Народів - між риночком і буд.13а (прміжок 4 будинки). і т.д., і т.п. ;)

Конякіна - від автостанції до Леокераміки.

Перемоги-від Укртелекома до меморіала.

Опубліковано

Конякіна - від автостанції до Леокераміки.

згоден

Перемоги-від Укртелекома до меморіала.

50/50

Зазвичай там частенько просили ставати маршрутки. А тролейбусну зупинку, взагалі зробили кілька місяців тому. Не багато людей виходить, але були заяви в МР із проханням зробити.

Ну і там далеко не 100м. :) І ця відстань явно більша ніж від України до Адмінсуду!

Опубліковано

АПД.

Якщо вірити Яндекс-Картам, то від України до Словацького (Суд) - 130-150м.

А від Укртелекому до "Авангарду" 300. Вдвічі більше. В до Історичного - майже 700. ТОму розділити відстань "навпіл" - вважаю цілком слушним!

• 3 місяця потому...
Опубліковано
Цитувати

В Луцьку переносять зупинку біля готелю «Україна»

Зупинку громадського транспорту поблизу готелю «Україна» тимчасово переносять на вулицю Словацького, - повідомляють на сайті міськради.

Департамент житлово-комунального господарства міської ради сьогодні розпочинає роботи з капітвльного ремонту зупинки громадського транспорту на вулиці Словацького з влаштуванням «заїзного карману».

На період проведення робіт зупинку переносять до Волинського окружного адміністративного суду.

Опубліковано
2 часа назад, Basil сказал:

Зупинку тимчасово переносять на вулицю Словацького

сьогодні розпочинає роботи з капітального ремонту зупинки на вулиці Словацького

Якась тут непонятка...

розпочинає роботи з влаштуванням «заїзного карману».

Нарешті дійшло

Опубліковано
В 15.11.2015 at 17:36, YouRich сказал:

Якщо на тому місці, де ставлять машини на тротуарі організувати довгу зупинку, а там де зараз зупинки - зробити карман,то все буде нормально..можливо на півметра-метр потіснити клумби, що відділяють стоянку гот."Україна", для проходу людей.

Опубліковано
On 19.11.2015 at 20:43, tolik79 сказано:

216/300 петиція не пройшла. прикро.

все логічно тому що людей які їздять в маршрутках більше, ніж які їздять на власному транспорті.

Тепер по темі:

проти переносу зупинки від готелю Україна

-вам автомобілістам то зупинка біля готелю "мозолить" око, то ви народ в підземний перехід хочете загнати

Ви можливо краще Винниченка по Набережній об'їжджайте, а пр. Волі по Глушець ,і не буде ніяких заторів.

А маршрутчики якось самі між собою розберуться, їм сто відсотків краще біля суду не буде тим більше я вже не говорю про самих пасажирів. 

Опубліковано

Ось новина на цю тему

http://www.volynpost.com/news/65295-u-lucku-perenesut-zupynku-vid-gotelyu-ukraina

http://www.volynnews.com/news/society/zupynku-bilia-hoteliu-ukrayina-tymchasovo-perenosiat/

як тут уже на форумі пропонували, дорожники роблять біля готелю “заїзду кишеню”

так що здоровий глузд ще є, і зупинка залишиться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...