Перейти до змісту

Виставили хату або я терпила

Boomboxic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В ніч на 9 жовтня в новобудові в с.Рованці було викрадено будматеріалів на кругленьку суму.

Серед них: - Пінопласт Evrobud EKO 25 товщиною 12 см, фрезований в пази. (близько 20 пачок)

- Сітка армувальна фасадна польського виробництва 145г/м2 оранжевого кольору ( 5 рулонів)

- Дюбелі для пінопласту 10х200 (1 чи 2 мішка) точно не памятаю залишків

- сітка-рябиця зеленого кольору для огорожі висотою 120 см. (10 рулонів)

- каналізаційні труби ф110 мм. (4 шт по 2 м.)

- бетономішалка Limex чеського виробництва стара ушатана без коліс і вся в розчині

- подовжувач білого кольору 3х1,5 (25м)

Прохання розповсюдити інформацію для тих людей, які торгують такими матеріалами і куди нігадяї можуть скинути все накрадене.

Якщо є якась інформація писати в ПМ.

Опубліковано

манера подачі інформації в назві теми наводить на деякі думки...

а якщо ТС й близько немає відношення до "співкамерників"?

до діфото за "лох" в назві теми ніхто ж не чіплявся, поради надавали по суті

чому б тут так не зробити?

Опубліковано

Проаналiзуй людей:

1. Якi робили доставку.

2. Сусiди.

3. Робiтники, якi бачили товар.

Мiлiцiя навряд чи поможе.

Опубліковано

Співчуваю,бо з власного досвіду знаю, що значить слово обібрали.... Навряд чи злодії потягнуть вкрадене до тих, хто офіційно торгує подібним крамом. Скорше за все, понесуть по хатам, які будуються, та й то, подалі від місця події.

Опубліковано

Проаналiзуй людей:

1. Якi робили доставку.

2. Сусiди.

3. Робiтники, якi бачили товар.

Мiлiцiя навряд чи поможе.

Це все відпадає, працює бригада, яка просто перевіряє кожен будинок. У нас навдались, але нічого цінного не було, в сусідів електростанцію винесли і ще щось, теж в Рованцях, тільки було це чи 7 чи 8 числа. І на жаль вже не вперше

Опубліковано

Та крадуть зараз на масивах новобудов по чорному... Вплоть до того що вже навіть пластикові вікна з собою виносять ...

Опубліковано

З місяць назад довкола Рожищ по новобудовах пройшла подібна хвиля крадіжок, виносили все плоть до батарей та розеток, люди стали активно на ніч лишатись сторожувати і припинилось, то мабуть та бригада до вас звалила. Обнесли так хат з 20 а то й більше, міліція й досі шукає.

Опубліковано

для початку треба хоть заяву мєнтам написати! Як на мене ці крадіжкі зкоїли якісь лигарі чи бомжі! ну я мав на увазі що профі красти таке не будуть! з цього виходить що їх рано чи пізно зловлять! і ваш епізод теж долучять до справи!

Опубліковано

Заяву про злочин зробив.

А про те хто міг вчинити - лишається тільки догадуватись. Будуюсь власними руками. Крім того судячи з обємів викраденого вивезти навіть бусом таке тяжкувато. більше 10 м3 всякого краму. Тому підозрюю що їздять вони на вантажному бортовому фургоні, не виключено, що тентованому.

Опубліковано

В незаселених будинках завжди все крали. І батареї і котли. Якщо масив не потурбувався про охорону то будівнитство треба починати з паркану і здаванням території на охорону.

НЕ варто на цьому економити.

Відеоспостереження буде не зайве але не зазистить - просто потім відео можна подивитися.

Опубліковано

Років 15 тому тесть мій мав ділянку біля Чернишевського, неподалік Васі Токарського. Завіз туди будматеріалів (фундаментні блоки, панелі, цегли трохи), висадив садок з різних цікавих садженців і кущів, їздив туди мало не щодня любуватись тим всім. А потім прийшов Великдень і тестя кілька днів там не було. Потім приїхав -- а ділянка порожня. Ні будматеріалів, ні садочка. Вивезли геть все під чисту, навіть кущі повикопували. Він до сусідів -- а ті в шоці, кажуть: "Та ми думали, що то власник вивозить, бо так гарно все, організовано -- серед білого дня, не ховаючись, з краном, вантажівками, пів десятка робочих, прораб, який справно криє всіх матом..." і звісно, ніхто не запам'ятав, який саме кран, які вантажівки. Міліція звісно ж нічого не знайшла, а тесть з розпачу продав ділянку, тоді ще за $500 і на тому його тяга до будівництва закінчилась :(

Опубліковано

Як на мене ці крадіжкі зкоїли якісь лигарі чи бомжі

що за бред ти несеш, які бомжі і лигарі, секції батарей щоб винести через вікно потрібно силу мати, і потім те все вивезти не на горбі чи в карманах його возили, а були випадки що котла знімали під 300кг чи вікна пластикові. це може робити бригада мінімум 5чол. і авто місткістю буди кубів 10 мінімум. Плете щось як небошка ногами, брава міліція мабуть так само працює раз ще нікого не впіймали на стількох епізодах.
Опубліковано

У мене також в Рованцях вклали тачку, але то було років 5 тому, але в сусіда через дорогу, то хату ще десь весною обікрали - хоча він вже там давно живе.

А тесть з розпачу продав ділянку, тоді ще за $500 і на тому його тяга до будівництва закінчилась :(

дарма не притримав :)
Опубліковано

У Луцьку спритники викрали автомобіль та скоїли крадіжку

"Крім того, правоохоронці з’ясували причетність затриманих молодиків до скоєння крадіжки. З новобудови 29-річного жителя обласного центру злодії викрали електрогенератор, бетонозмішувач та 50 метрів дроту. Викрадене працівники міліції знайшли у господарстві одного з них".

Воно?

Опубліковано

Певно не моє, бо вже б позвонили з міліції.

Ой, поки ти будеш чекати дзвінка, чесно награбленого вже не буде. Мєнти те ж мають господарства.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...