Перейти до змісту

Вибори мера Луцька

Basil

Вибори міського голови м. Луцька  

500 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

А це хто? А це ми всі з вами і якщо так проголосували - то... ви всіх ображаєте, бо з вашою думкою і вибором не зійшлось? То краще і працюйте/навчайтесь в іншому місці і там голосуйте!

Знаєте, як так швидше за все і зроблю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 937
  • Створено
  • Остання відповідь

Маньяк11 також замітив безпідставно-агресивну і хамовиту манеру спілкування форумчанина і зробив зауваження.

Тобі викласти манеру спілкуванняя маньяка11 щоб прозрів?

заодно й свою викладай, а то ти неодноразово вже цією хєрньою страдав, мої слова викладав, мов от така я скотина, а свої чомусь замовчував, воно й не дивно, програма *Окна* в дії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо в мене там цікавого? Ні погроз, ні матів. Обізвав мене, я - відповів, тебе п(р)онесло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо в мене там цікавого? Ні погроз, ні матів. Обізвав мене, я - відповів, тебе п(р)онесло.

та ти ваабчє святий, головне щоб німб потолки не царапав

Хоч обісру без погроз і матів, твоїх батьків так, що клавіатуру зі злості згризеш ? Такі як ти , всю степінь скотності ситуації розуміють, лише коли це їх касаєтся в повній мірі, коли КОНКРЕТНО З НИМИ так поступають, хоча деколи навіть тоді, такі люди не можуть зрозуміти, що до цього вони поступали так само. Але повторюсь, то дурна мова, якщо телятко з лисинкою родилось, то з нею й помре, як в народі кажуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офіційно - 56% за чинного мера, проти 43%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не просто ж так вчора Романюк по дільницях катався з заступником :)

Походу все-таки парішав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офіційно - 56% за чинного мера, проти 43%

ну, трошки гірша картинка була після першого туру. (десь на 10% у кожного) Але і так все було ясно.

Шкода, що не було кому скласти їм конкуренцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наша біда в тому, що ми голосуємо за прізвища, а не за програми дій.

Ну і нема в нас зараз людини молодої,ініціативної, пробивної, розумної, справедливої.

Котра досконало керувала б містом. Такого просто нема.

І ще велике питання,якщо вона зявиться-чи пропустять її.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода, що не було кому скласти їм конкуренцію.

було

аж забагато,

в першому турі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загалом так.  Просто відкриваєш перелік кандидатів - і перша думка "Кто все эти люди?".  Починаєш читати - і розумієш, що це якийсь лютий 3,14здєц.

Ну, а з рештою, якою докорінно новою програмою хтось когось може здивувати?

Ну обрали Шибу, теж казав, що завжди кажуть ВСІ кандидати у мери. "Дороги" / "Майданчики" / "Вода" / "Тепло" і т.д.

Але всі ж прекрасно розуміють, що нова  (маловідома / невідома) людина за 5 років може й не справиться.

Потрібно знати купу моментів і нюансів. Бо інакше - це цілковитий біг по доріжці, встеленій граблями!

Ну що ж - дамо новому меру ще 5 років, для того, щоб доробив те, що "не встиг".

Вчора сусідка йшла на вибори і казала, що буде голосувати за (того хто програв). Чому питаю?

Ну тож він і Палиця поремонтували моста!  Звідки, питаюся, така інформація?

Каже, люди казали.

що відповісти?  Як пояснити, що ці гроші давно були закладені в бюджет. Дуже давно. От лише виділили їх не так давно.

І що Палиця, ніяким боком до міського бюджету.

Хіба що може справді, я чого не знаю, і пан Ігор дав кільканадцять млн. грн.  місту, для того, щоб відремонтувати дорожне покриття на мості..

було аж забагато, в першому турі

ти про технічних кандидатів? Це не конкуренти.

Я про справжніх конкурентів.  Про людей із чіткою програмою. ІЗ чітким баченням ситуації і майбутнього. А не пропіаритися зайвий раз і покращити стан свого (і своєї родини) бізнесу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хіба що може справді, я чого не знаю, і пан Ігор дав кільканадцять млн. грн.  місту, для того, щоб відремонтувати дорожне покриття на мості..

може в нього ще є якийсь фонд про який він нікому не розповідає.... і тихенько, вночі, дороги ремонтує.....

Я про справжніх конкурентів.  Про людей із чіткою програмою. ІЗ чітким баченням ситуації і майбутнього. А не пропіаритися зайвий раз і покращити стан свого (і своєї родини) бізнесу.

ну в них був шанс,

два тури все таки краще ніж один - відсіює технічних кандидатів і хронічних політичних невдах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і нема в нас зараз людини молодої,ініціативної, пробивної, розумної, справедливої. Котра досконало керувала б містом. Такого просто нема. І ще велике питання,якщо вона зявиться-чи пропустять її.
розкажи мені, як вона має з'явитись? Як і коли та "молода ініціативна людина" може себе проявити так, щоб більшість її знала і обрала, якщо ми обираємо "старих знайомих"?

Он, було купа кандидатів, і що? "Кто всє еті люді?!" 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж - дамо новому меру ще 5 років...

З конфіскацією? ;)

З тексту проекту Закону про внесення змін до Конституції України:

"наступні чергові місцеві вибори – вибори голів громад, депутатів рад громад, районних, обласних рад проводяться в останню неділю жовтня 2017 року"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в них був шанс,

Не було. Вони там і були в списку, щоб потенційним дати менше шансів. Свою "місію" вони виконали.

два тури все таки краще ніж один

Дорожче. Ніфіга  не краще.

Всі вибори повинні проходити в один тур. Хіба вже такі запеклі баталії між опонентами, хто кращий.

З конфіскацією? ;)

Т-с-с! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результати виборів мерів. Другий тур. LIVE

http://www.theinsider.ua/politics/5648d05501056/

Результати виборів мерів. Другий тур. LIVE

http://www.theinsider.ua/politics/5648d05501056/

Станом на 3:30 16 листопада Луцьквиборчком завершив прийом протоколів. За результатами опрацювання інформації зі всіх 83 дільниць міста перемогу у другому турі мерських перегонів перемогу здобув чинний міський голова Микола Романюк. Його підтримало 57% лучан, повідомляє місцевий сайт "Луцьк. Район".

Прихильними до Олександра Товстенюка виявилися 43% жителів Луцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дороги і майданчики це лише елемент загальної програми.

Програма має включати в себе енергетичну парадигму( тобто як місто в наступні десять-двадцять років буде забезпечувати себе теплом взику та охолодженням літом,Які будинки потрібно будувати для цього,Які інвестиції та інвестори це зможуть реалізувати)

Соціальна парадигма (де і як лучани та їх діти зароблятимуть собі на достойне життя, як будуть нас лікувати, вчити , транспортувати та обслуговувати побут)

Екологічна парадигма(як зробити так, щоб нашим нащадкам дісталася земля в кращому стані , ніж зараз).

Потрібен комплексний підхід, не просто виділити землю олігарху, аби він там ткнув свого трц ,чи житлового будинка-а як перебудувати цілий район(скажімо Привокзальний), щоб замість хрущоб там стали нові ,передові будинки, щоб вони гармонійно вписалися в продуману ,вигідну та зручну інфраструктуру.

Щоб наше місто стало осередком бізнесу, культури , щоб сюди потяглися розумні ,талановиті та просто хороші люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т-с-с!

Ключові слова "в останню неділю жовтня 2017 року"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібен комплексний підхід

ТО балотуйся на наступні вибори. Серйозно.

Я за тебе не буду голосувати - кажу відверто. Але, впевнений, що знайдуться кілька % людей ,які підтримають.

В тебе гарно виходить писати. Принаймні можеш написати кілька передвиборчих програм кільком кандидатам.

матимеш кілька грн :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорожче. Ніфіга  не краще.

не думаю що надто велика сума

Всі вибори повинні проходити в один тур. Хіба вже такі запеклі баталії між опонентами, хто кращий.

це в "америці" можна в 1 тур, коли є 2 основні партії

і в них "праймаріс" проходять і той кандидат хто "праймаріс" програв не виходить з партії і не робить свою під вибори

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все воно відносно, друже.

Відносно бюджету міста - може й не дуже. Але ,якщо порахувати скільки всього корисного для міста за ці гроші можна зробити...

А от між іншим, де на сайті міськради можна подивитися про цільове використання коштів? Зокрема, скільки бабла місто про**ало на вибори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все воно відносно, друже.
для нас з тобою велика

для "міськради" пшик...

(цікаво було б суму почути)

і гроші пішли на заробітну плату напевно, а це людям

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне,коли пишуть,що Романюка підтримало стільки-то,а Товстенюка стільки-то відсотків лучан,то не правда. Правда в тому,що 57% лучан нікого з них не підтримало,бо явка була 43%.(але думаю,була меньшою,бо на 17.00 було 30%).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і нема в нас зараз людини молодої,ініціативної, пробивної, розумної, справедливої.

Котра досконало керувала б містом. Такого просто нема.

І ще велике питання,якщо вона зявиться-чи пропустять її.

Чисто гіпотетично: я на наступні вибори захочу виставити свою кандидатуру. Як менеджер,а не політик,я звісно нічого обіцяти не буду,бо всі обіцянки будуть порожні,бо я не знаю повну картину стану хазяйства міста. Я чесно напишу,що в першу чергу я проведу ревізію бюджету,особливо витратної частини.Визначу напрямки і засоби оптимізації. Зроблю бюджет доступним для широкого загалу. Потім проведу ревізію господарчої частини(стан комунальних підприємств,стан комунальної власності,стан комунікацій тощо). Ініціюю перевірку на предмет виявлення порушень усіх приватизацій комунальної власності і п-ств,виділення усіх земельних ділянок тощо. Проведу ревізію генплану міста,за виявлені порушення ініціюю розслідування.

На основі ревізій і перевірок проведу кадрові зміни і зроблю подання в прокуратуру. 

І тільки після цього,я зможу щось місту обіцяти і зробити.

Але є одне але.На все,що я описав вище потрібно 1) мати свою команду з вмотивованих фахівців; 2) мати підтримку прокуратури,СБУ,МВС і фіскалів; 3) на це піде десь зо 2 роки часу.

Тепер питання: скільки голосів я наберу?

Питання риторичне,і так зрозуміло,що такий мер нафіг нікому не потрібен.Але якщо за такого кандидата й проголосує більшість,то додається пункт 4) цілодобова охорона мене і команди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чесно напишу,що в першу чергу я проведу ревізію бюджету

Боюся, що 5-ти років не вистачить....

за виявлені порушення ініціюю розслідування.

Ще більше боюся, бо тоді тебе можуть вбити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...