Перейти до змісту

Курси англійської мови?

8a8asik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть курси англійської, хто де займається? Займався? враження?

Поки схиляюсь до Профі-центру або Мандарину, можливо хтось може підсказати де цікавіша, легша для засвоєння та ефективніша навчальна програма?

• 1 рік потому...
Опубліковано

Підніму тему)

Потрібні курси англійської мови, можливо зараз хтось займається (чи займався) і може порадити (або написати враження) від навчання. Цікавить англійська більш ділового напрямку.

Опубліковано
В 09.09.2015 at 09:18, Tarzanych сказал:

Ходив в "Мандарин" і "Школу ВІП бджіл".

І там і там душевненько, дають корисні знання, і викладачі хорошого рівня.

Хороша школа "ВІП бджіл"

https://www.vipbees.com.ua

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 28.04.2017 at 22:20, mykola сказал:

Хороша школа "ВІП бджіл"

https://www.vipbees.com.ua

Де у них вхід?, бо по карті на сайті не зовсім зрозуміло.

Взагалі треба переклад на російську мову завірення нотаріуса, хто таким займається?

Опубліковано
57 минут назад, nickel сказал:

Де у них вхід?, бо по карті на сайті не зовсім зрозуміло.

Взагалі треба переклад на російську мову завірення нотаріуса, хто таким займається?

https://goo.gl/maps/U4T3p9YPF1q

Маркер стоїть прямо над їхніми дверима. Заходити або через головні ворота собору і потім в арку і наліво, або у ворота з Градного узвозу і весь час прямо, впрешся в їх двері. А там на другий поверх.

• 1 рік потому...
Опубліковано
1 hour ago, Barugan said:

Хто може знає, чи є десь в місті безплатні курси іноземної мови? будь-якої:0043:

Колись мормони безкоштовно  навертали в свою віру англійською мовою, погугли.

Опубліковано
1 година тому, Entis77 сказано:

Безкоштовні курси хіба, що у  віруючих в протестантських церквах.

:)

брехня, брехня (с) С.П. Голохвастов

з тих що я знаю:

- вівторок 17:30, бібліотека о.Пчілки 2й поверх, Вікно в Америку, волонтерка Корпусу Миру розповідає інформацію про новий штат кожного тижня

- середа 18:30, Молодіжний центр (напроти нацбанку), волонтер Корпусу Миру проводить заняття

- п'ятниця 17:00/17:30/18:00,  Молодіжний центр (напроти нацбанку), проводить місцева дівчина

- субота 16:00, бібліотека о.Пчілки 2й поверх, Вікно в Америку, волонтер Корпусу Миру проводить ігровий клуб

- неділя 13:00, бібліотека о.Пчілки 2й поверх, Вікно в Америку, волонтер Корпусу Миру проводить дискусійний клуб

в четвер ще ні би є в будинку біля Хештегбару на 18ту але я там ще ні разу не був

Опубліковано

Привіт! Гугл видає силу-силенну курсів англійської мови в Луцьку. Уточню - цікавить не безкоштовне навчання. Сам хочу покращити ділову англійську. З собою хочу водити дитину щоб займалась в дитячих групах. Поділіться своїми враженнями від відвідування курсів! Куди саме ходили? Як результат?

• 6 місяців потому...
Опубліковано

чергова актуалізація:

- понеділок  17:30, бібліотека о.Пчілки 2й поверх, Вікно в Америку, волонтер Корпусу Миру проводить курси по підготовці до IELTS

- середа 15:00, бібліотека о.Пчілки 2й поверх, Вікно в Америку, Dungeons & Dragons з волонтерами Корпусу Миру

- середа 18:30, Молодіжний центр (напроти нацбанку), волонтер Корпусу Миру проводить заняття

- четвер 18:30,  Винниченка 67, 6й поверх,  проводить місцева дівчина

- п'ятниця 17:00/18:00,  Молодіжний центр (напроти нацбанку), проводить місцева дівчина

- субота 16:00, бібліотека о.Пчілки 2й поверх, Вікно в Америку, волонтер Корпусу Миру проводить ігровий клуб

- неділя 13:00, бібліотека о.Пчілки 2й поверх, Вікно в Америку, волонтер Корпусу Миру проводить дискусійний клуб

- неділя 14:30, бібліотека о.Пчілки 2й поверх, Вікно в Америку, волонтер Корпусу Миру проводить кіноклуб

всі, вищенаведені заходи, безкоштовні

бажано мати хоч якийсь рівень - тоді значно цікавіше, але можна і прийти просто послухати\подивитися

раптом хто має непереборне бажання приєднатися але не знає "куди йти" - можу завести за руку показати 

Опубліковано

Я б хотіла на перші :), а можу тільки в четверг. 

А є якісь контакти місцевої дівчини по Винниченка 67 (кабінет, телефон)? Чи просто відразу приходити на визначений день  і годину і на місці зорієнтуватись? А це ж доречі завтра :)

Опубліковано
2 хвилин тому, natalka) сказано:

Чи просто відразу приходити на визначений день  і годину і на місці зорієнтуватись? А це ж доречі завтра :)

Приходити і все

Опубліковано
1 година тому, Serpent сказано:

http://free-english.com.ua/place-38-lutsk.html

Але це мормони, так що урок може бути із релігійним нахилом. :)

точно,

ще мормони,

але я там ні разу не був - то нічого про них не скажу

Опубліковано
В 01.08.2019 в 21:15, Абдул-Хамид сказал:

то я вже пройшла :)

хочу щось таке щоб сертифікати вже якісь отримати, але щоб без лишніх витрат 

Опубліковано
2 годин тому, natalka) сказано:

хочу щось таке щоб сертифікати вже якісь отримати, але щоб без лишніх витрат

Від безплатних сертифікатів толку немає, хіба на стіну повісити. А корисний сертифікат, напр. IELTS, він грошей коштує та й дійсний всього 2 роки. Просто так "щоб був" здавати теж немає смислу.

Опубліковано
6 часов назад, Serpent сказал:

. А корисний сертифікат, напр. IELTS, він грошей коштує та й дійсний всього 2 роки. 

так мені такий і нада. Просто одна справа платити за езамен/тести, а інша справа - платити ще й за курси до підготовки...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...