Перейти до змісту

За яку партію голосуватимете осінню 2015

Nokian

383 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

на сьогодні нівелюється вплив адміністрацій на місто, деяки ричаги забрали а інших не дали. проте за дорученням голови проводив перевірку цього підприємства івсе досконало знаю. помагаю їм щоб тролейбусів було більше. крім того лічно розробив зміни до постанови кабінету міністрів про тендери де б електротранспорту надавали додаткові бали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 376
  • Створено
  • Остання відповідь

помагаю їм щоб тролейбусів було більше.

якщо не таємниця - як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іванович а що на рахунок грошей на ЗП дорожникам? Як там перемовини в Києві про які говорилось в інтерв"ю?

походу києву пофігу, Гунчик з листом поїде сам. якщо не допоможе (кабмін) в хід піде президентський механізм.

я все це бачу в такомусвітліале доказати не можу : той хто заблокував просто не дає відката і ( кму або укравтодор) тупо не платить і їм ізза цього відката навіть пофіг на область.

короте взувають область

Іванович а що на рахунок грошей на ЗП дорожникам? Як там перемовини в Києві про які говорилось в інтерв"ю?

походу києву пофігу, Гунчик з листом поїде сам. якщо не допоможе (кабмін) в хід піде президентський механізм.

я все це бачу в такомусвітліале доказати не можу : той хто заблокував просто не дає відката і ( кму або укравтодор) тупо не платить і їм ізза цього відката навіть пофіг на область.

коротше взувають область

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коротше взувають область

Той хто заблокував відкат вже і не дасть бо він його давав коли були тендера до Євро 2012. Дай тоді, прочекай 3 роки і знов давай щоб гроші вибити. А про зміну керівництва (облавтодора) не задумувались?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А про зміну керівництва (облавтодора) не задумувались?

Обласний - нормальний дядько, там все зверху гальмують!

Голова Державного агентства автомобільних доріг України Сергій Підгайний 16 вересня написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто там казав, що не буде з кого обирати?

В местных выборах будут принимать участие 132 партии

В очередных местных выборах в Украине будут принимать участие 132 политические партии, сообщает пресс-служба Центральной избирательной комиссии.

....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

" Стан душі" на теперішній момент- не піду на вибори. Дістало те шаблонне, притягнуте з часів сесеру- до виборів обіцянки, після виборів цяцянки, з гумусообливанням винних втому, що нічого не зроблено.

не розумію за що стільки плюсів ставити...поясніть, як ви збираєтесь будувати успішну державу? Просто не ходити на вибори? Це хіба свідома і конструктивна ідея? я б замінив формулювання "не піду на вибори" таким "моя хата скраю"

Читайте ще раз написане МІСЯЦЬ ТОМУ- СТАН ДУШІ НА ТЕПЕРІШНІЙ МОМЕНТ)))))) Писав про те, що відчував на момент , коли писав. Плюси, я думаю, за щирість.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПП "Шлях" не виграло ні одного тендеру за часів Януковича, Ющенка і далі.

А зараз почали вигравати. Ось, що ще писали у 2014: Дороги на Ратнівщині будуватиме фірма родичів обласного посадовця з нульовим статутним капіталом

Чому ж не вигравали раніше? Винна злочинна панда? В гугла є результати тендеру по Луцьку в 2013р.

І останнє. Якщо раніше тендери у держави не вигравали, то за рахунок чого підприємство існувало? Тобто, хто оплачував роботи? Були на субпідряді в місцевих автодорів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо людина(навіть ціла родина) крутиться у дорожній галузі-то має знати наприклад, хто робив два роки тому асфальтове покриття вул.Кривоноса , що біля Кости Брава.?

І що зроблено, аби більше так асфальт не вкладався?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо людина(навіть ціла родина) крутиться у дорожній галузі-то має знати наприклад, хто робив два роки тому асфальтове покриття вул.Кривоноса , що біля Кости Брава.?

І що зроблено, аби більше так асфальт не вкладався?

Йопта, ти як маленький, якість асфальтового покриття зворотньопропорційна від кількості вкрадених коштів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І останнє. Якщо раніше тендери у держави не вигравали, то за рахунок чого підприємство існувало? Тобто, хто оплачував роботи? Були на субпідряді в місцевих автодорів?

прикинь, в Україні десятки тисяч приватних підприємств не виграють ні одного тендера, навіть не приймають участь у них і якось існують.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні, читаючи чергову книгу по управлінню, знову натрапив ну вумну думку "не варто заморочуватись над питаннями, на які ви не маєте впливу бо від того стреси всілякі і т.п. фігня в житті стається".

І чьот так подумавши, лишній раз прийшов до висновку що пунктик "Не піду на вибори" то наше всьо :)

Я маю чим зайнятися в житті окрім як комусь щось доводити. І саме це дозволяє почуватися більш-менш комфортно незалежно від влади, яка всеодно всім не вгодить у будь-якому випадку. І яка б вона не прийшла, якщо я не буду в ній то їй на мене буде срати.

То нафіга ото лишній головняк там де його можна уникнути...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ідеалі варто кожній речі приділяти рівно стільки уваги, скільки потрібно.От пошуками цієї рівноваги люди і займаються все життя.

А місцевим кандидатам в депутати варто якось реагувати на запитання до них.

Щоб було видно, для чого вони НАСПРАВДІ йдуть у депутати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні, читаючи чергову книгу по управлінню, знову натрапив ну вумну думку "не варто заморочуватись над питаннями, на які ви не маєте впливу бо від того стреси всілякі і т.п. фігня в житті стається".

І чьот так подумавши, лишній раз прийшов до висновку що пунктик "Не піду на вибори" то наше всьо :)

Я маю чим зайнятися в житті окрім як комусь щось доводити. І саме це дозволяє почуватися більш-менш комфортно незалежно від влади, яка всеодно всім не вгодить у будь-якому випадку. І яка б вона не прийшла, якщо я не буду в ній то їй на мене буде срати.

То нафіга ото лишній головняк там де його можна уникнути...

Пропоную тим, хто не ходить на вибори (або голосує за різних клоунів типу вейдера)-обєднатися і писати у своїх аполітичних темах, де вони будуть мірятися один перед одним своєю сібарітністю.

Їх високоблагородія тут ніхто не оцінить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ідеалі варто кожній речі приділяти рівно стільки уваги, скільки потрібно.От пошуками цієї рівноваги люди і займаються все життя.

Пошуками тої рівноваги займаються люди котрі більше нічим не займаються. Наприклад філософи чи монахи якісь. Дик вони на вибори точно не ходять бо досягли того рівня що їм срати на суспільство.

Люди, в яких немає часу на фігню – живуть і працюють в своє задоволення, намагаючись використання того часу оптимізувати... і минати все гівно, яке заважає жити або несуттєве.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, в яких немає часу на фігню – живуть і працюють в своє задоволення, намагаючись використання того часу оптимізувати... і минати все гівно, яке заважає жити або несуттєве.

А деякі люди вступають у те гівно, щоб людям, у яких немає часу на фігню - жили в своє задоволення.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну буду я заробляти приміром 20 , або навіть 50 тисяч грн у місяць.

А ле чи буду я ЖИТИ в задоволення при цьому на Волині?

Якщо деякі дороги погані, освітлення погане, медицина погана, освіта погана , в результаті сусіди невігласи , тунеядці та алкоголіки?

А щоб це змінити-слід вибирати правильних людей.

Бо жити в суспільстві та бути вільним від суспільства не можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А деякі люди вступають у те гівно, щоб людям, у яких немає часу на фігню - жили в своє задоволення.

не розказуй, вони в те гівно вступають бо мають надію якось потім то використати або їх туди затягують щоб використати

але уж точно ніяких благ і покращень вони нікому не несуть

ладно, вмовив, комусь несуть :) но точно не всім і не суспільству

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вичитав, що Богдан Климчук вже в списках Солідарності. Ефект Гузя прямо якийсь. За півроку - 2 партії. А ще в депутати Поха йде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розказуй, вони в те гівно вступають бо мають надію якось потім то використати або їх туди затягують щоб використати

яка ж ти обмежена людина :) Тобі краще в Роіссю - це там нами есешай правлять. А ми будем відробляти бабки, що нам заплатили за Майдан, мені ще два роки лишилось на Обаму працювати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка ж ти обмежена людина :) Тобі краще в Роіссю - це там нами есешай правлять. А ми будем відробляти бабки, що нам заплатили за Майдан, мені ще два роки лишилось на Обаму працювати.

твоїми словами

яка ж ти обмежена людина :)

закінчуються аргументи – відразу зрада, путін, особистості... як свідки Єгови йопта, лише заучені фрази від пастора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшли ходаки в гості до Соромітника і запитали: друже наш, ти – стовп благочестя, просто сучасний Герцен і граф Толстой, скажи ж нам, вівцям, приреченим повторювати всі помилки історії, починаючи з "народів моря", скажи – за кого нам голосувати на цих виборах?

Може нам об'єднатися довкола Петра Порошенка? Щоб вже злиплося так злиплося. Або нам підтримати Юлію Володимирівну і її молоду команду з бігбордів, яку ніхто не бачив і не чув? А може плюнути на все і проголосувати за Яроша? Але тоді до чого ці багатоходівки. Можна знову таки відразу за Порошенка, різниці ніякої, окрім як для кишені самого Яроша. Може за мера Львова? Йому не так давно фуйнули з базуки по будинку, нехай людина в Київ переїде, там будинки вищі, все ж легше.

Опозиційний блок? І зарплати підвищать і пенсії, вони так і пишуть: і зарплати підвищимо і пенсії. По радіо казали: в нас (тобто в них, у нас якраз ніц немає), кажуть, лежить законопроект, який робочі місця створює, війну припиняє, всі тарифи знижує, у кого цицьки маленькі були - відразу п'ятий номер, в кого не стояв - буде стояти як після армії. Писали той законопроект двадцять п`ять депутатів по черзі, коли той, що писав, падав замертво від втоми, на його місце сідав інший - і так до переможного. Ховають вони його від злих людей в дуплі дерева, а на дереві тому дятел сидить і морзянку вистукує: «батя, ми стараємося».

І ось, що їм відповів Соромітник: прізвищ, каже, хлопці багато, та тільки тлін це все. Є одна людина і ви його знаєте ;) . Та тільки ледача вона. Проміняла вона вас, довбодятлів, на книжку по управлінню. Не піде він (Соромітник) на вибори, не візьме участі, ні активної (як виборець), ні пасивної (як кандидат, бо не доросли ще вівці до такого лідера).

Сказав він їм ці слова й пішли вони від нього з журбою на серці. А Соромітник на диван заліз і продовжив читати книжку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попередь користувачів не окупованого сходу про небезпеку Опозблока-

групи в вк ок(Харьков,Николаев...) :

"Наш край""Опозблок "сделают тут Донбасс-уведоми бабушек,дедушек.

«Наш край» стал эдакой гаванью для тех депутатов, которые в прошлом состояли в «Партии регионов» http://lustrator.com.ua/?p=927

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо Наш Край зроблено для розпорошення Оппоблоку.

В Украине растет поддержка непарламентских политических сил. Таковы данные социологического исследования настроений украинцев, проведенного во всех регионах страны компанией USS Research с 11 по 19 сентября.

По итогам исследования, усредненный рейтинг политических сил выглядит следующим образом: за «Блок Петра Порошенко «Солидарность» готовы отдать свои голоса 12,1% респондентов, за ВО «Батькивщина» — 9,9% опрошенных, за «Объединение «Самопомощь» — 9 7% голосов, «Оппозиционный блок» — 7,8%. Из непарламентских политических сил лучшие шансы на победу имеет «Наш край» — эту партию готовы поддержать 3,5% опрошенных. В то же время почти каждый пятый респондент (21,6%) еще не выбрал, за какую политическую силу будет голосовать на местных выборах.

Главным критерием при выборе депутата местного совета 60% опрошенных назвали его личностные качества. В то же время 18% респондентов будут выбирать кандидата в зависимости от его партийной принадлежности, а 16% опрошенных в ходе голосования ориентируются по фамилии лидера списка партии, от которой баллотируется кандидат. Однако только 12% опрошенных смогли назвать фамилию депутата городского или областного совета от своего округа.

Исследование также показало, что более 63% украинцев готовы принять участие в голосовании, из них 45% точно пойдут на избирательные участки. Только 13% избирателей не намерены голосовать на местных выборах.

По словам политического эксперта Андрея Золотарева, избиратели, которые еще не определились со своими симпатиями, могут выбрать новые политические партии. «Рейтинг “Нашего края” растет в первую очередь благодаря доверию к авторитетным в регионах политикам-хозяйственникам, имеющих в активе багаж реальных дел», — заявил эксперт. Подтверждают это и данные исследования: «Наш край» появился на политической карте страны всего несколько месяцев назад, но уже сегодня его рейтинг по стране выше, чем уровень поддержки ВО «Свобода».

Исследование проводилось с 11 по 19 сентября компанией USS Research по заказу клиента методом личного формализованного интервью (face-to-face). Было опрошено 2 100 респондентов в возрасте до 18 лет, проживающих во всех регионах Украины (за исключением АР Крым, г. Севастополя и отдельных районов Донецкой и Луганской областей). Статистическая погрешность выборки не превышает 2,1%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшли ходаки в гості до Соромітника і запитали: друже наш, ти – стовп благочестя, просто сучасний Герцен і граф Толстой, скажи ж нам, вівцям, приреченим повторювати всі помилки історії, починаючи з "народів моря", скажи – за кого нам голосувати на цих виборах?

Може нам об'єднатися довкола Петра Порошенка? Щоб вже злиплося так злиплося. Або нам підтримати Юлію Володимирівну і її молоду команду з бігбордів, яку ніхто не бачив і не чув? А може плюнути на все і проголосувати за Яроша? Але тоді до чого ці багатоходівки. Можна знову таки відразу за Порошенка, різниці ніякої, окрім як для кишені самого Яроша. Може за мера Львова? Йому не так давно фуйнули з базуки по будинку, нехай людина в Київ переїде, там будинки вищі, все ж легше.

Опозиційний блок? І зарплати підвищать і пенсії, вони так і пишуть: і зарплати підвищимо і пенсії. По радіо казали: в нас (тобто в них, у нас якраз ніц немає), кажуть, лежить законопроект, який робочі місця створює, війну припиняє, всі тарифи знижує, у кого цицьки маленькі були - відразу п'ятий номер, в кого не стояв - буде стояти як після армії. Писали той законопроект двадцять п`ять депутатів по черзі, коли той, що писав, падав замертво від втоми, на його місце сідав інший - і так до переможного. Ховають вони його від злих людей в дуплі дерева, а на дереві тому дятел сидить і морзянку вистукує: «батя, ми стараємося».

І ось, що їм відповів Соромітник: прізвищ, каже, хлопці багато, та тільки тлін це все. Є одна людина і ви його знаєте ;) . Та тільки ледача вона. Проміняла вона вас, довбодятлів, на книжку по управлінню. Не піде він (Соромітник) на вибори, не візьме участі, ні активної (як виборець), ні пасивної (як кандидат, бо не доросли ще вівці до такого лідера).

Сказав він їм ці слова й пішли вони від нього з журбою на серці. А Соромітник на диван заліз і продовжив читати книжку.

:101010: :101010: :101010: :101010: :sex:

А я піду на вибори. Навіть спробую в якості депута міськради щось змінити в цій країні. Вчора все ж таки наважився і відіслав свою бібліографію в штаб однієї з партій, в "останній вагон спробую заскочити". Можете критикувати чи не критикувати, побачимо що з цього вийде. Мо не пройду по внутрішньому конкурсу партії, мо ще щось, але все ж таки я зробив цей крок щоб щось в нас таки змінилося. Багато хто з нас мерз тоді, на Майдані, тому чому б нам (зокрема мені особисто) не спробувати довести розпочате і не спробувати бороти те лукавство присутнє в нашому політикумі? Я вважаю себе самодостатньою людиною і йду лише з цією метою.

Скільки не тикали пальцем і які простирадла не вивішували в тирнетах, але в державі від цього нічого не міняється.

Ох блін відчуваю зараз тролі і налетять... :0149:

не пройшов по внутрішньопартійному конкурсу... :( нажаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...