Перейти до змісту

Необмежена кількість пива за 50 грн.

luchesk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

підозрюю, що того пойла, що буде на халяву, багато не вип'єш. Навряд чи це буде хоча б Земан наш :)

Швидше якесь Чернігівське / львівське. По 25 грн / відро.

Опубліковано

АПД.

Ну і упор ведеться на те, що необхідно буде купувати якісь ніштяки до пива в Патіо Ді ФІорі. Які позиціонують себе як М'ЯСО і вино.

Опубліковано

Друзі, тут все просто... пиво буду щось на кшатл Роганя, Львівського або Чернігівського.

Його не можливо пити більше 1 літри. Від більших доз вранці голова розсипеться)

Тут варіант лише один, тому хто хоче вбитися пивом)

От якби Павліське чи Жигулівське... http://www.riven.com...talog/beer.html ось яке пиво божествене

post-29558-0-62787400-1440158864_thumb.p

Опубліковано

Акція така собі. Пиво швидше за все таке, як на макеті зображено. Це акція спільно з торговою маркою-виробником пива.

Хоча заради цікавості сходити можна.

Опубліковано

Ну так пиво і повинно бути гірке. Ніби Луцький Земан не гіркий. Поки вчився в Рівному тільки його й пив. Кращого не було ніколи. А Бергшлос в Там Тамі на розлив свіжий дуже смачний.

Опубліковано

Ви випийте Львівського чи Чернігівсько 1-1,5 літри, ранком таке враження , що на весіллі гуляв - ось це хімка!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Спивається нація!, усе називається просто "пивний акоголізм".Це величезна біда,молодь присідає і аж "труситься",а тут ще ті грьобані акції з хімічним пивом((Жопа короче.

Опубліковано

все воно на "хімці" як не крути....

"хімка" ділиться на 2 категорії, хороша (дорога) і кончена (дешева). Як і для усіх інших продуктів.

Спивається нація!, усе називається просто "пивний акоголізм"

Не існує пивного чи якогось винного алкоголізму, чи віскаревого . Є просто алкоголізм. А чим вбиватися - особиста справа (і товщина кишені) кожного.

Опубліковано

В Пана Пащенка да на халяву, про що ви хлопці ;)

Я теж так подумав Пащенко і халява це щось дуже вже підозріло!

Опубліковано

Колега каже - повний ацтой: пиво не дуже, але 8 бокалів випив :). Закусь: Печене порося 100 грам 42 грн, крила курячі 25 грн теж за сто. Крило після замовлення принесли ч-з годину, ну і в тому дусі. Все зі слів колеги,

Опубліковано

Людей трохи було - я живу поруч. Сам не ходив - мені достатньо іншого закладу де бокал павлівського + чіпси в дарунок за 10 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...