Перейти до змісту

Чи потрібно Україні вступати до ЄС?

phantom

168 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу пардона, що не так розгорнуто відповів на Ваше запитання)) Нічого немаю проти міграції, якщо вона контрольована. Велика кількість необробленої землі, може давати прибуток у казну України. Що тут поганого, якщо все це буде контролюватись?))

Тобто враховуючи тотальне безробіття в селі ми починаємо створювати робочі місці для іммігрантів?

Ну, Ви троха не перегинайте)) По-перше- є умови вступу до ЄС, і поки що нас туди не приймають. Передумова, це стабілізація самої економіки України. По-друге, якщо вже казати про тотальне безробіття в селі, то ті самі мігранти будуть мати ті самі засоби заробітку, що й людина в селі- земля і руки. Я знаю, що таке земля і село не з дописів на форумах і не по кіно, знаю як важко людям заробляти той кусень хліба, особливо старшім людям. Звісно погано, що держава не допомагає в розвитку села. Але скажу таке, часи сесеру вже не повернуться, і створювання робочих місць в селі( читай фермерство), залежить вже не від держави. Дати можливість тим самим фермерам організовувати господарства, зменшивши драконівськи податки, + селянам реалізувати продукцію за цінами, які дадуть можливість жити.
  • Відповідей 149
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тобто враховуючи тотальне безробіття в селі ми починаємо створювати робочі місці для іммігрантів?

А чому безробіття? Тому, що немає інветицій. Якщо ми дамо кусок землі в користування якомусь іноземцю, щоб зулучити інвестиції, то економіка запрацює і з"являться нові робочі місця і виросте з.п. і для місцевих це вигідно в першу чергу.

Опубліковано

Проти ЄС. Бо там бачу втрату суверенітету... хочаб того який залишився. А плюшки хіба дешеві авто і можливість десь на захід без проблем злиняти. Іншого не бачу.

дешеві авто це вже великий +. Люди купують Джилі за 8000 у.е. коли за ці гроші можна взяти набагато кращий варіант з ЄС

Опубліковано

А чому безробіття? Тому, що немає інветицій. Якщо ми дамо кусок землі в користування якомусь іноземцю, щоб зулучити інвестиції, то економіка запрацює і з"являться нові робочі місця і виросте з.п. і для місцевих це вигідно в першу чергу.

Ну да, ну да. Тільки з розповідей селян іноземець засіває ті землі рапсом, чи ще якоюсь хєрньою, яка витягує всі сокі з землі і через років десять земля повнісю перетає плодоносити ...

Опубліковано

Я вже не хочу вступу України до Євросоюзу

Я хочу,аби Україна розвивалася як незалежна держава

давно бажання відпало?

Опубліковано

Євро союз вичерпав себе, створювався він сильними державами економічно та військово, а саме костяк був.

Німеччина, Італія, Франція, ще просили вступити Великобританію.

Суть цього союзу - це противага США, Китаю, РФ.

Мала бути свого роду третя держава.

Завдяки американцям в ЄС пропихнули інші країни, які по принципу "щоб в них щось взяти, їм спочатку потрібно це купити".

Що ми бачимо зараз, деякі члени ЄС спокійно собі живуть на дотації від держав донорів, і коли їм кажуть "бабкі дававй", обурюються, коли в Греції почилися проблеми її попросили розпродати острови свої, вони відмовились.

Наші при владі ще ті козли, як до нас то можуть приїздити без візи наприклад з атких країн як США, ЄС, а ми маємо оформяли візи, як на мене то це має бути "баш на баш", ми до вас без перепон, ви до нас, а тут таке відчуття що жопи лижуть.

Тому якщо й вступимо в ЄС, то так і будо в дупі, ще й права голосу не будем мати.

Опубліковано

Давайте виходити з того, що мінусів не назвали взагалі (мігранти не рахуються))), а плюси вже два є - дешевші якісні товари з Європи та безвізовий режим.

Я от, наприклад, хочу побачити конкуренцію нашим виробникам на прилавках, можливо тоді будуть думати і за якість продукту, а не тільки за один прибуток.

Опубліковано

а ми маємо оформяли візи, як на мене то це має бути "баш на баш"

що ви до тих віз пристали як маленькі? :(

пішов в візовий центр, заплатив 35 Юро, отримав візу, поїхав на кордоні 5хв і ти в Польщі...

все було б ОК якби не "спіртовози" і "рєшасли" - ось вам і черги і ажіотаж

чи 35 Юро шкода?

а "баш на баш" ну зацікавте чимсь Європу і буде вам "баш"

Опубліковано

Я думаю, що звичному українцю важливі речі більш приземлені, ніж велика політика і геополітика. Порівнюючи рівень життя в рашці і ЄС, вибір очевидний і однозначний. Так, в перехідний період буде важко, але далі є шанс почати жити дійсно краще. В сучасному глобалізованому світі державі, яка не має (чи не видобуває в силу різних причин) достатньо ресурсів, практично неможливо розвиватись незалежно і самостійно: то залежні від газу, то від фінансових ресурсів та й інші чинники присутні. В любому випадку потрібно схилятись в якусь європейську сторону :_02:

Я за європейський вектор співпраці і розвитку України. З рашкою ми вже були, і не один раз. Варто спробувати з Європою, не думаю, що буде гірше

Опубліковано

. В особистих розмовах чув від поляків багато критики стосовно ЄС. Кажуть, що до ЄС було краще.

Понятно. Бо було я кв нас. МОжна було спи3дити щось - продати і сказати, знайшов. Тепер така фігня не конає.

Пора ламати совковий менталітет.

Опубліковано

пішов в візовий центр, заплатив 35 Юро, отримав візу, поїхав на кордоні 5хв і ти в Польщі...

чи 35 Юро шкода?

ну взазалі то ще +20 евро послуги візвого центру, + за готель заплатити, + страхівка (прибл. 300 грн. на рік), + довідки/запрошення "прикупити" (не у всіх же ж "біла" зряплата ;) )

і на сім*ю з 3 чоловік вийде більше 150 евро, а 150 евро - це в декого місячна зарплата.

Опубліковано

чи 35 Юро шкода?

ну взазалі то ще +20 евро послуги візвого центру, + за готель заплатити, + страхівка (прибл. 300 грн. на рік), + довідки/запрошення "прикупити" (не у всіх же ж "біла" зряплата ;) )

і на сім*ю з 3 чоловік вийде більше 150 евро, а 150 евро - це в декого місячна зарплата.

"35" я вжив в загальному, для порівняння 35 "за візу" і 1000 "щоб девачку по Парижу погуляти"

тим в кого 150 Юро місячна ЗП - в Європі робити немає що :(

Опубліковано

Тобто як мінімум 50% українців немає що робити в Європі? Для чого ж тоді йти туди з такою ЗП?

Опубліковано

А якщо хтось хоче автостопом і з палаткою? Або якщо хтось відкладав 5 років, щоб у Париж з"їздити? Якесь у вас ставлення до людей з невеликою з.п. зневажливе.

Опубліковано

Тобто як мінімум 50% українців немає що робити в Європі? Для чого ж тоді йти туди з такою ЗП?

а хто казав що як тільки вступимо в ЄС - так заразу туди виїдемо всі?

люди собі спокійно живуть і працюють в своїх країнах - членах ЄС

А якщо хтось хоче автостопом і з палаткою? Або якщо хтось відкладав 5 років, щоб у Париж з"їздити? Якесь у вас ставлення до людей з невеликою з.п. зневажливе.

зневажливе до тих хто каже що 150 Юро дорого і нічого не робить щоб заробити більше

я до того веду що вартість\необхідність візи ні в що не впирається для тих хто хоче поїхати

Опубліковано

що ви до тих віз пристали як маленькі? :( пішов в візовий центр, заплатив 35 Юро, отримав візу, поїхав на кордоні 5хв і ти в Польщі... все було б ОК якби не "спіртовози" і "рєшасли" - ось вам і черги і ажіотаж чи 35 Юро шкода? а "баш на баш" ну зацікавте чимсь Європу і буде вам "баш"

І чому б європеєць так само не заплатив би тих 35 "Юро"?

Я бажаю щоб для європейців відмінили цей безвізовий режим, який ввів бджоляр президент Ющенко, раз вони не бажають робити його для нас. І щоб вони обов'язково стикнулись з необхідністю зібрати 100500 документів, поробити на них апостиль, здати відбитки пальців і зіткнулись з невмотивованою відмовою у візі. Тоді б може вони і відчули б що таке отримати в них візу. А то виходить що ти для них потенційний злочинець, який тільки і бажає емігрувати до них.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...