Перейти до змісту

Цой-25 років!


yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

не знаю чому, але це моя найулюбленіша пісня у Кіно. Можливо через поєднання соло з бас гітарою, доречі Тіхомірова я вважаю одним з найкрутіших бас гітаристів, в деяких піснях Кіно тільки і виловлюю ритм бас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз по Інтеру йде "Останній Концерт Цоя"

Тисяча "+"!!!круто!

Те саме без реклами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз по Інтеру йде "Останній Концерт Цоя"

Тисяча "+"!!!круто!

Те саме без реклами

До речі круто я тобі плюсанув "666" стало, я не сатана)))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись працював нічним "сторожем", носив на зміну з собою мафон, ну і звісно касети улюбленого Цоя - я на них виріс!!!!!!!! Коли закривав всі кабінети, будівлю та ворота....мене підтримував він!!!!!

Як то кажуть... хто в темі-той зрозуміє!!!!!!!!!

це особливо було актуально взимку!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені тоді було 16. Хоча зараз Цой є в Hi-FI, любе відео, але такого кайфу як тоді нема. Тоді шукали по товаришах кращу копію, товариша з кращим магнітофоном щоб собі переписати на касету. Слухали на чєрдаку або в підвалі під "Московску"+"Портвєйн" на старому совковому магнітофоні. Чекали пєрємєн. Дочекались. Люди перетворились на тварин, сенс життя яких $, квартіри, машини, золото, бріліанти і ще х. знає чого, аби побільше. Такі льдські принципи як чесність, освідченість, взаємодопомога вважаються лохомством. Коли навіть купуючи молоко-сметану на базарі в старої бабці будеш об"ьобаний(православіє вже не діє), Коли країною, містом, правлять хитрожопі баригі, які підкупом такого самого хитрожопого народу прийшли до посад(сємя, воно проізростає на благодатній почьві). В лікарнях, дитсадках, школах, університетах, мусарні, судах працюють бізнесмени і бізнесвумени а не люди. Дожились - корупція проблема №1 в країні в країні основоположниці самій правильній і криштальночистій релігії - православії.Добре хоч совєти набудували житла, дитячих садків, шкіл, датячих таборів відпочинку, бо баригам це будувати нецікаво, можуть тільки розікрасти(на Пісочному сам гуляв закинутими дитячими таборами, а їх мабуть є багато).Краще мутнути з землею з баригою мером і побудувати черговий торгівельний центр(з цим в Луцьку катастрофа, нема де скупитись) і дерти з підприємців завищену ціну за торгомісце. Це все квіточки. Саме страшне, що діти теж виховуюються баригами, заздрісниками, і "брігадірами". Це вже надовго. Тут писати можна довго і багато по темі, але пора йти на рибалку. Хотів сказати, що не таких пєрємєн ми чекали. Як P.S. - хороша пісня з тих часів, нажаль ще актуальна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені тоді було 16. Хоча зараз Цой є в Hi-FI, любе відео, але такого кайфу як тоді нема. Тоді шукали по товаришах кращу копію, товариша з кращим магнітофоном щоб собі переписати на касету. Слухали на чєрдаку або в підвалі під "Московску"+"Портвєйн" на старому совковому магнітофоні. Чекали пєрємєн. Дочекались. Люди перетворились на тварин, сенс життя яких $, квартіри, машини, золото, бріліанти і ще х. знає чого, аби побільше. Такі льдські принципи як чесність, освідченість, взаємодопомога вважаються лохомством. Коли навіть купуючи молоко-сметану на базарі в старої бабці будеш об"ьобаний(православіє вже не діє), Коли країною, містом, правлять хитрожопі баригі, які підкупом такого самого хитрожопого народу прийшли до посад(сємя, воно проізростає на благодатній почьві). В лікарнях, дитсадках, школах, університетах, мусарні, судах працюють бізнесмени і бізнесвумени а не люди. Дожились - корупція проблема №1 в країні в країні основоположниці самій правильній і криштальночистій релігії - православії.Добре хоч совєти набудували житла, дитячих садків, шкіл, датячих таборів відпочинку, бо баригам це будувати нецікаво, можуть тільки розікрасти(на Пісочному сам гуляв закинутими дитячими таборами, а їх мабуть є багато).Краще мутнути з землею з баригою мером і побудувати черговий торгівельний центр(з цим в Луцьку катастрофа, нема де скупитись) і дерти з підприємців завищену ціну за торгомісце. Це все квіточки. Саме страшне, що діти теж виховуюються баригами, заздрісниками, і "брігадірами". Це вже надовго. Тут писати можна довго і багато по темі, але пора йти на рибалку. Хотів сказати, що не таких пєрємєн ми чекали. Як P.S. - хороша пісняз тих часів, нажаль ще актуальна.

То Ви свою молодість згадали, але не забувайте, що для нашої молоді зараз відкритий весь світ і всі можливості - чого раніше і близько не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для нашої молоді зараз відкритий весь світ і всі можливості - чого раніше і близько не було.

Тільки чогось зараз молоді для щастя достатньо тільки халявного вайфая(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекали пєрємєн. Дочекались. Люди перетворились на тварин, сенс життя яких $, квартіри, машини, золото, бріліанти

Кіно - творчі люди, ідеалісти. Якби вони "взяли верх" в 90-х - ми жили б зовсім в іншій країні (Раісю це доречі теж стосується). На практиці - і в нас, і в них гору взяла бувша партноменклатура. Згадайте, ким був наш перший президент в часи СРСР, іменем якого назвали "кравчучку" ? І потягнув за собою все те рагульське "болото", яке добре накралося ще в 80-ті, в часи кооперативів, і остаточно закріпило успіх "прихватизацією".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки чогось зараз молоді для щастя достатньо тільки халявного вайфая(((

йшла мова про дійсно талановиту молодь, а не сіру масу для якої так є.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...