Перейти до змісту

Ігор Палиця таки йде в мери луцька

igorgame

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

нам впарюють те що впарюють, якби навпаки було, от вам стадіон ЦЕ Я КРУТИЙ ТАКИЙ МЕН, от вам супер крутий парк в японському стилі, ЦЕ Я КРУТИЙ МЕН :)

Хочу на мери, бачите який я хороший, а тут все навпаки, я теж можу обіцяти що завгодно, а потім сказати нема бабла, чи зараз не той час.

• Відповідей 142
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

нам впарюють те що впарюють, якби навпаки було, от вам стадіон ЦЕ Я КРУТИЙ ТАКИЙ МЕН, от вам супер крутий парк в японському стилі, ЦЕ Я КРУТИЙ МЕН :)

Хочу на мери, бачите який я хороший, а тут все навпаки, я теж можу обіцяти що завгодно, а потім сказати нема бабла, чи зараз не той час.

Справжній діамант не блищить в землі під час того, як його викопують ;)

Опубліковано

"На 90% вирішив, що буду балотуватися у Раду," – Палиця

Колишній народний депутат Ігор Палиця каже, що на 90% вирішив, що балотуватиметься до Верховної Ради у 23 “маневицькому” окрузі.

Про це він заявив 1 вересня під час прес-конференції в Луцьку.

Нагадаємо, у 23 окрузі на виборах в 2014 році переміг Ігор Єремеєв, який помер 12 серпня.

Політик зауважив, що морально вагався, бо був у хороших стосунках із Ігорем Єремеєвим. Однак те, що робиться у Верховній Раді, змушує його балотуватися.

Ото нахіба нам таке щастячко? Спасітєль, мля...

23-й округ, це Ківерцівський, Маневицький, Камінь-Каширський райони...

Так що Луцьку трохи тепер обломиться. ;) імхо...

Опубліковано

Голова благодійного фонду екс-нардепа Палиці буде кандидатом в мери Луцька

http://4vlada.com/volin/45003

ПАЛИЦЯ: МЕНЕ – В НАРДЕПИ, ТОВСТЕНЮКА – В МЕРИ, ФОНДУ «НОВИЙ ЛУЦЬК» НЕ БУДЕ

http://volyn.tabloyid.com/layf/palycya-mene-v-nardepy-tovstenyuka-v-mery-fondu-novyy-luck-ne-bude

Опубліковано

Ну пусть идет... А что, все они не совсем "честные" люди, но Палица много сделал для нашего города, взять даже те стадионы для пацанов.

Опубліковано

Картина маслом. Чомусь здавалось, що цим воно і закінчиться, бо це найкращий для них варіант. Цікаво, кого порох виставить проти палиці на 23 окрузі? Не забуваємо, що палиця був у прохідній частині БПП на крайніх виборах до ВРУ.

А от з товстенюком - бабка надвоє сказала, якщо романюк буде по справжньому боротися за крісло.

Опубліковано

но Палица много сделал для нашего города, взять даже те стадионы для пацанов.

якби ж то для дітей...

біля 25 школи побудували, але дітей не пускають, а грають там дорослі дяді за бабло...

Опубліковано

А от з товстенюком - бабка надвоє сказала, якщо романюк буде по справжньому боротися за крісло.

Те саме з Палицею... Палиця тут чужак... Крім того тут сильні позиції ЖЮльки...

На рахунок фонду, то зрозуміло, весь на вибори. Три райони, то не один Луцьк...

Опубліковано

То чого ж не пройшов.?

Пройшов. Але вирішив піти вкалувати "смотрящим" по портам і митниці.

Те саме з Палицею... Палиця тут чужак... Крім того тут сильні позиції ЖЮльки...

На рахунок фонду, то зрозуміло, весь на вибори. Три райони, то не один Луцьк...

Я в 90х був помічником довіреної особи кандидата в президенти по 23 окрузі, трохи знаю "специфіку регіону" )))

На рахунок жюльки - правда. Якби вона сама балатувалась - без питань пройшла б.

А хто з не чужаків може балатуватись на довиборах? Мож континіум когось серйозного і баблистого виставить?

Опубліковано

Для повного абсурду, Палиці треба ще Аслана в мери просувати, він теж його бандит.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...