Перейти до змісту

Ігор Палиця таки йде в мери луцька

igorgame

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 142
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

короче, досі фактів ніяких, одні фантазії про "буде" і ядуча жаба...

Народ, про інших кандидатів давайте у відповідній темі, а в цій вже конкретно цього обговорим, а?

Опубліковано

SanyaTT, Із-за того, що спонсором велодня був новий луцьк сталися незрозумілі мені 2 окремі паради на площі. Я однозначно його не підтримаю.

як можна підтримувати обранця, який не ходить на засідання ВР?

Там же наші інтереси мають лобіюватися...а він тупо не ходить))))) Отримав мандат і добре? Да фіг там!

Брати шось неотесане на посаду теж не варіант, бо буде як з Ющенком. Питання треба вирішувати якнайшвидше.

Пропоную Гєну Москаля))))

Опубліковано

а Ви думали, що майданчики для воркауту, центри вирішення проблем у мікрорайонах, стипендії і т.д. - це прояв благодійності і альтруїзму?

Опубліковано

а Ви думали, що майданчики для воркауту, центри вирішення проблем у мікрорайонах, стипендії і т.д. - це прояв благодійності і альтруїзму?

А чому ж тоді все таки взяли гроші на велодень і не тільки на велодень????? а чому ви тоді ходите на ті майданчики і т.д., віддайте гроші не ходіть на майданчики тоді, а то якісь у вас двійні стандарти!!!

Опубліковано

А чому ж тоді все таки взяли гроші на велодень і не тільки на велодень????? а чому ви тоді ходите на ті майданчики і т.д., віддайте гроші не ходіть на майданчики тоді, а то якісь у вас двійні стандарти!!!

чувак, ти не по адресу - я маю таке ж відношення до велогромади, як ти до марсіан.

Опубліковано

а чому ви тоді ходите на ті майданчики і т.д., віддайте гроші не ходіть на майданчики тоді, а то якісь у вас двійні стандарти!!!

Тобто якщо я граю футбол на його майданчиках, то повинен за нього голосувати?

Опубліковано

а чому ви тоді ходите на ті майданчики і т.д., віддайте гроші не ходіть на майданчики тоді, а то якісь у вас двійні стандарти!!!

Саме так, або іди грай на асфальті чи на болоті!

П.С. Будь принциповим, а то як стосується це твого комфорту чи матер. стану то якось і принциповість втрачається ))

Опубліковано

Гроші з них треба викачувати по максимуму, а голосувати за того, кого хочеш.

І чим народ не заслуговує таку владу яку мають?????? :)

Вони теж собі так думають що треба з народу викачувати по максимуму, а голосувати як потрібно собі (чи для свого бізнесу) !!!!!! :)

П.С. Якщо не мати принципів то це замкнуте коло, бо кожен думає що він розумніший іншого!!!

Опубліковано

П.С. Будь принциповим, а то як стосується це твого комфорту чи матер. стану то якось і принциповість втрачається ))

Ремонти, майданчики ху...чики то політичні інвестиції палички, якби він не ліз у політику то це б вважалося меценацтвом, всі інші його діяння є спробою непрямого підкупу виборців.

Нам потрібно регіон розвивати, а не переворбювати його в карманну монополію однієї людини.

Давайте перевіремо наскільки його наміри є благими для народу, давайте не виберемо його раз другий третій ;)

Хороша людина себе й так проявить, а не лише перед виборами.

Опубліковано

Давайте перевіремо наскільки його наміри є благими для народу, давайте не виберемо його раз другий третій ;)

Давайте. але тоді щоб було по чесному не користуйтеся тим комфортом що він створив, не беріть гроші на велодень, на ніч замку та і багато багато іншого і тоді побачемо, а то ще раз повторюся ДВІЙНІ СТАНДАРТИ!!!!

Опубліковано

Дивна в тебе логіка. Я думав, він це робить без підтексту, для людей. Саме так він це обігрує в свому Фейсбуці.

А якщо люди це оцінять і проголосують, то добре. Ні, значить, ні.

А з такими думками як в тебе далеко не заїдеш...

Опубліковано

Напевно, що достойні є. Але чи вони МОЖУТЬ, а ще більше чи ХОЧУТЬ.?

Давно відомо, що хороша людина , це ще не професія.

Тож так, але й постійне- не той, не такий, трохи задовбує, якщо чесно.

Ну так в якого народу є приказка про свекруху та невістку -,, Не знаю як, але не так,,?

Щоб жити,як швейцарці- треба усвідомлювати, що все навколо залежить від КОЖНОГО НАШОГО РІШЕННЯ, по КОЖНОМУ ПИТАННЮ,Як воно вплине на рік вперед, пять, десять, двадцять.

Ретельніше до життя треба відноситись

Опубліковано

НАРОД!!! ФАКТИ ЯКІСЬ БУДУТЬ?! Чи тільки одна піз..ьож про те, що "так, він щось робить, але я знаю! він планує гадості!"

Бо інакше цей срач тут нагадує базар бабок під під'їздом "- вона прастітутка! - звідки знаєш? - вона зі мною вчора не поздоровкалася!"

Опубліковано

Давайте. але тоді щоб було по чесному не користуйтеся тим комфортом що він створив, не беріть гроші на велодень, на ніч замку та і багато багато іншого і тоді побачемо, а то ще раз повторюся ДВІЙНІ СТАНДАРТИ!!!!

Тобто по чесному він все ж таки "чесним" підкупом займається ;)

Голосувати мають не за вдячність за щось, а на основі внутрішніх переконань - це основа демократії.

Через власну атровованість свідомості і маргінальність ти цього не можеш збагнути і багато хто цього не може збагнути. Тупо відпрацьовуєш кошти.

Нажаль навіть кращі з нас інколи це не завжди можуть розрізнити.

Опубліковано

НАРОД!!! ФАКТИ ЯКІСЬ БУДУТЬ?! Чи тільки одна пі

Чувак прогуляв більшість засідань якоїсь там по рахунку каденції верховної зради, картка його голосувала, коли його не було в Україні. Законопроектів майже не подавав на розгляд. Це факти чи як?

Опубліковано

Дивна в тебе логіка. Я думав, він це робить без підтексту, для людей. Саме так він це обігрує в свому Фейсбуці.

А якщо люди це оцінять і проголосують, то добре. Ні, значить, ні.

А з такими думками як в тебе далеко не заїдеш...

Те що пише Паличка у своєму ФБ це одне, на мою скромну думку справжні наміри палички вивалюються через пости бота SanyaTT

НАРОД!!! ФАКТИ ЯКІСЬ БУДУТЬ?! Чи тільки одна пі

Чувак прогуляв більшість засідань якоїсь там по рахунку каденції верховної зради, картка його голосувала, коли його не було в Україні. Законопроектів майже не подавав на розгляд. Це факти чи як?

Саме про це теж хотів написати, то думаєте йому є якесь діло до громади. Він на нас куй ложив, як робив це у Верховній раді. Чоловя"яга робить бабло де тільки можна, а Луцьк може стати його черговою фермою.

НАРОД!!! ФАКТИ ЯКІСЬ БУДУТЬ?!

Голосував за Диктаторські закони в тому ж числі, чи ти про це забувся?

Опубліковано

Нічого дивного. Он порох теж забувся і включив палицю в прохідну частину списку блока свого імені на останніх виборах. Палиця міг бути зараз в зраді, але вибрав пост смотрящого по Одесі.

Опубліковано

yu2007, і що в тому, що він прогуляв??? Це погано, бо так журналісти сказали? А ті, що НЕ прогуляли, ті ЩО робили, ти цікавився???

Прогулює, то нехай ті, хто його обрав, зініціюють його відклинанння, раз "дармоїдом" виявився їх обранець. Ні?! не ініціюють?! Їм плєвать і ліньки?! То й нефіг тоді клаву стирати по цьому "факту".

ну от це вже схоже на факт! Чесно, не пам'ятаю, чи він голосував... зара гляну
Опубліковано

НАРОД!!! ФАКТИ ЯКІСЬ БУДУТЬ?!

Тут вже і вище писали, і я наголошу. На кожних виборах він підкуповує виборців. Прямо, непрямо, це питання друге. Майданчики, лавочки, стадіончики - не факти?

Опубліковано

Майданчики, лавочки, стадіончики - не факти?

Тобто ти вважаєш, що люди не повинні зі своєї ініціативи будувати майданчики, зони відпочинку, робити місто кращим і приємнішим для життя?

Опубліковано

ну от це вже схоже на факт! Чесно, не пам'ятаю, чи він голосував... зара гляну

глянув. А тепер ти хоч раз глянь! А тоді думай, а не пиши брехню!

Тут вже і вище писали, і я наголошу. На кожних виборах він підкуповує виборців. Прямо, непрямо, це питання друге. Майданчики, лавочки, стадіончики - не факти?

Підкуповує?! Ви вже задовбали з тим "підкуповуванням"! Підкуповує - це коли б він конкретно тобі в кишеню чи на рахунок башлянув би! А от коли за його кошти зробили дитячий майданчик в школі (і не одній!) - це ДОБРА СПРАВА! Коли за його кошт в лікарню придбали обладнання - це ДОБРА СПРАВА! і т.д. Це не АДРЕСНЕ башляння! Це не сміттєбаки, які в Копачівці (чи де там, вже не пам'ятаю точно) якись депутат перед виборами понаставляв, а після виборів позабирав! Цими площадками, лавочками, обладнанням і т.д. будуть користуватися всі, як ті, хто проголосує, так і всі бажаючі чи потребуючі!

Чи ЩО інакше для вас, нарешті, ДОБРЕ?!

Лише Ісус Христос вмів робити з води вино! А всі звичайні люди потребують ресурсів, ні з чого вони й зроблять нічого! Чи ви думаєте, що прийде рядовий ЧЕСНИЙ двірник, і відразу все почне робитися?! Паличкою чарівною махне?!

І лише Ісус Христос не шукав для себе вигоди! А всі звичайні люди завжди будуть намагатись зробити добре в першу чергу собі і своїм близьким! Бо це ПРИРОДНЬО длі ВСІХ нас! Головне, щоб і для інших вони теж старалися!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...