Перейти до змісту

Як ви відноситесь до чорних жінок (Афро-Американки)

Houston

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кому подобається дана дівчина , пишіть в ПП, вона прагне знайти файного українського парубка)

Тю, то ти що, хочеш познайомити сестру своєї дівчини з файним українським козаком?))))
  • Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

це не те що би я цього хочу, вона сама висловила це бажання , а я згодився допомогти, чому ні ?)

а на рахунок тамтешніх хлопців , вона мені сказала коротко і ясно - I'm done with that crap

Опубліковано

Конкретна така дівчина, сказала, як відрізала - справжня українка )

Згоден) але переїзджати вона не збирається як вона мені повідомила , боїться війни, тому хлопець має перебиратися до неї.

Опубліковано

Згоден) але переїзджати вона не збирається як вона мені повідомила , боїться війни, тому хлопець має перебиратися до неї.

отепер стає цікавіше

можна і за попкорном йти

Опубліковано

Houston, то ти ітіть афроукраїнський сват?

ахахах ) ні) просто людина котра згодилася допомогти , але чесно кажучи не знаю чи встигну, бо скоро вже :0088: )))

Опубліковано

Конкретна така дівчина, сказала, як відрізала - справжня українка )

Любозв зла, покохаєш і афроамериканку)) Хоча( якби скинути рочків з 20), все одно б Україну не залишив)) Люблю, знаєте, рідне сальце, горілочку-бурачанку. Та й Обаму не так весело лаяти, як наших політиків)))
Опубліковано

питання до топікастера?

що ви хочете почути, які поради чи відповіді?

якщо взяти реально то всім откровенно пофігу, хто з ким буде, і як буде.

Тому думаю це вирішувати тільки вам обом, так у нас стереотипи є, і така всяка маячня, такі жінки як і парубки кольору баклажану приваблюють наших дівчат, хоча я думаю такі ж самі як і інші хлопці, в чомусь і хороші, а в чомусь і ні.

Тому вирішуйте самі, та й розветись завжди можна.

Опубліковано

Та, тут такий шанс... Зараз налетять охочі виїхати в Штати. Добре фільтруйте кандидатів

Houston, то ви хочете сестрі своєї дівчини відразу привезти нареченого в подарунок ? Хай би сама приїхала, походила б, подивилась, може хто і впав би в очі

Опубліковано

Я найбільше в світі не навижу дві речі - це расизм і негрів)))

Я не расист але чого їх називають афро -американцями, хоча по факт вони просто африканці?

Це те саме що називати китайо-американець, якось це безглуздо.

Опубліковано

Кандидатів нуль)

Ну, ще не вечір))) Жаль не в п'ятницю тему розпочали. А то козаки б хильнули горілочки під пивасик, і хто зна, мо хтось би і прокинувся в обіймах цієї красуні на другий день)))
Опубліковано

Кандидатів нуль)

Ну, ще не вечір))) Жаль не в п'ятницю тему розпочали. А то козаки б хильнули горілочки під пивасик, і хто зна, мо хтось би і прокинувся в обіймах цієї красуні на другий день)))

може й так)

попробую апнути цю темку в пятнницю) можливо все й получиться)

Опубліковано

Кандидатів нуль)

може й так)

А ще , якщо, пару фото цієї дами закините в купальнику чи щось на кшалт того- думаю, у дами буде шанс, отримати славного українського козака в чоловіки.

Але є нюансик-тре з цистерну горілки з ним транспортувати, ну, для окліматизації, так би мовити. Дивишся, і за недільку кохана разом з батьками та рідними Волинь моя співати ме))))

Опубліковано

Доречі, а дійсно, що за краєвид на задньому план?

Враження дійсно як казав Ярчик.

то просто задній двір будинку її тата, він людина старої закалки так би мовити)

Кандидатів нуль)

може й так)

А ще , якщо, пару фото цієї дами закините в купальнику чи щось на кшалт того- думаю, у дами буде шанс, отримати славного українського козака в чоловіки.

Але є нюансик-тре з цистерну горілки з ним транспортувати, ну, для окліматизації, так би мовити. Дивишся, і за недільку кохана разом з батьками та рідними Волинь моя співати ме))))

ну можливо і так , але як вона дала мені зрозуміти то алкоголь і особливо куріння не вітається)

Опубліковано

ну можливо і так , але як вона дала мені зрозуміти то алкоголь і особливо куріння не вітається)

Нічого, адаптується)))) Правда, питання хто саме- вона чи гарний український козак...)))
Опубліковано

Ну я б спробував би з чорною секс... особливо якщоб був вільний. Жив би в штатах то мож навіть і зустрічатись спробував. В Україні точно би родину з африканкою не заводив. Переживав би вічно, щоб вночі не згубити. А взагалі якось пофіг... вони інші чим ми це точно. І не через колір. Чимось нас кращі, чимось гірші. Якось так.

Опубліковано

Та майте совість, козаки ви українські з вашим тонким стьобом.

Можна подумати всі ті хто тут тихенько стібається писані Делони, а в дружинах маєте як мінімум Джолі.

Дівчина як дівчина. Можливо трішки фото специфічне. Не звикли у нас всі 32 показувати. Там це в порядку речей.

Опубліковано
Переживав би вічно, щоб вночі не згубити.

Анекдоти довелося б в темноту розказувати, щоб посміхалась :_33:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...