Перейти до змісту

Підкажіть генеалогічний софт

LIROL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу скласти генеалогічне дерево. Для цього є відповідний софт. Але... заплутався. Є інтернет-проекти (як соціальні мережі), але не готовий на загал викладати родинні дані. Багато російського софту, що буде із його подальшою підтримкою - невідомо. Незрозуміло, який формат збереження даних кросплатформенний (як формат swg векторної графіки, наприклад). Хотілося б і можливість фото приєднувати. А, ще й як із сумісністю Win7/8/10, Ubunta, Debian.

Прошу підказки колективного розуму, а ще краще відгуків тих, хто вже це проходив.

P.S.Чи є можливість на фото офлайн виділяти обличчя, підписувати їх (як в соцмережах)?

Опубліковано

GenoPro

P.S.Чи є можливість на фото офлайн виділяти обличчя, підписувати їх (як в соцмережах)?

Фотошоп.

:)

Опубліковано

myheritage.com

Приєднуюсь, гарна програма і сайт, є безкоштовна версія і розширена платна. Користуюся безкоштовною, в мене в дереві 147 чоловік.

Опубліковано

myheritage.com

Соцмережі, публічність, заточеність на США, про що і говорив.

Фотошоп.
Таке знаю )). Але якби в тегах, шаром, додатковим малим файлом, аби оригінал не чіпати. Лайтрум не пропонувати.
Опубліковано

Соцмережі, публічність, заточеність на США, про що і говорив.

При чому соцмережі? Ніяких прив'язок до соцмереж не помітив.

Не синхронізуй дерево і не буде публічності.

Якщо публічність не цікавить, то заточенності під США і не помітиш. Там з "заточенностей" пошук по їхнім базам, і то лише в платних версіях.

Опубліковано

бумага, ручка, олівець - не заточені під РФ чи США, немає зв'язку із соцмережами, доступний і зрозумілий формат бази данних

приємний та зручний інтерфейс. оновлення по мірі бажання

- довгострокове зберігання гарантоване.

Опубліковано

GenoPro

Дякую. Пробуватиму. Ідея якраз в тому, щоб з ноутбуком і сканером побувати в гостях у старшого покоління родини.

бумага, ручка, олівець - не заточені під РФ чи США, немає зв'язку із соцмережами, доступний і зрозумілий формат бази данних приємний та зручний інтерфейс. оновлення по мірі бажання - довгострокове зберігання гарантоване.

Роздрукуємось із GenoPro, як тільки створю дерево. :_07: В інет діти, як схочуть, викладуть.

Не синхронізуй дерево і не буде публічності. Якщо публічність не цікавить, то заточеності під США і не помітиш.

Дякую. До того моменту не доходив. Бачив, що там є прив'язка і пошук родини автоматичний, це і не сподобалось.

Dream

Сумісність форматів не стикались? Експорт/імпорт?

І про фото питання відкрите.

.

Опубліковано

MyHeritage

Дякую. До того моменту не доходив. Бачив, що там є прив'язка і пошук родини автоматичний, це і не сподобалось.

Менше читай описи, а візьми і спробуй. Достатньо 5 чоловік внести в дерево, щоб зрозуміти твоя програма чи не твоя. Я саме так і вибирав.

Опубліковано

Сумісність форматів не стикались? Експорт/імпорт?

Не заморочувався - достатньо того, що дає програма. Див. скріншот:

zZp1.jpg

Я собі зробив отак:

iPSG.jpg

Опубліковано

І про фото питання відкрите. Я собі зробив отак:

Дякую за ідею. Працюватиму. над реалізацією.

Опубліковано

Працюватиму. над реалізацією.

От лише, на жаль, не підкажу Вам, яким це інструментом у фотошопі робив - здається "Пером"....
  • 7 місяців потому...
Опубліковано
On 21.07.2015 at 11:13, nickel сказано:

Приєднуюсь, гарна програма і сайт, є безкоштовна версія і розширена платна. Користуюся безкоштовною, в мене в дереві 147 чоловік.

Безплатна версія MyHeritage має обмеження на 127 осіб. За Premium зараз просять 1650 грн. на рік. Трохи дорого (((

Які є ще альтернативи даній програмі? Бажано з можливістю експорту.

Глянув http://www.genery.com/ - там взагалі обмеження 40 чоловік.

GenoPro також платна, без ключа можна побудувати дерево на 25 осіб.

Є якийсь безкоштовний софт для побудови дерева?

Опубліковано

Та от самому незрозуміло. В Базовому ніби обмеження має бути 250

Сьогодні трохи подобавляв родоичів у веб-версії. Якраз вийшло 147 осіб. Помітив, що випадково добавив 2 рази одного й того ж самого. Хотів видалити - не побачив такої опції. Вирішив відкрити дерево в десктопній версії програми - показала помилку, що не може синхронізувати дерево, оскільки перевищено ліміт 127 осіб, але дало можливість продовжити роботу далі. В програмі відображається 147 чол, а на сайті зараз лише 123 чол. Перелогінився - всерівно лише 123. Причому людей я добавляв саме через веб-версію і всіх відображало, все працювало.

Ось такі пироги.

MyHeritage 01.jpg

Опубліковано

Переношу потихеньку інформацію на www.genoom.com

Не так гарно, як на MyHeritage. Можливостей менше, але безкоштовно.

Є можливіть імпортувати з GEDCOM, але з моїм деревом не вдалося це зробити (((. Вроді й версія підходяща, з MyHeritage екскортується без помилок. Пробував з Genoom в MyHeritage - працює, в зворотньому напрямку завершується помилкою "Error processing your Gedcom file".

Примітка. На Genoom імпортувати файл GEDCOM можна лише при реєстрації. Потім зробити це вже з існуючим обліковим записом не можна.

Опубліковано
On 26.02.2016 at 22:17, Саня сказано:

GenoPro також платна, без ключа можна побудувати дерево на 25 осіб.

ну є ж інші, безлімітні варіанти проги, ;) if u know what I mean

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...