Алинка-малинка Опубліковано 13 Липня, 2015 в 15:19 #1 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 15:19 Друзі, мені хочеться запитатися вашої поради стосовно такого питання, як вибирати уксус для консервування. Ось натрапила на таку інформацію, як ви до неї ставитесь, і взагалі, чи варто прислухатися до таких досліджень? Як ви вважаєте?https://test.org.ua/tests/food/480Дякую всім за відповідь!
Serpent Опубліковано 13 Липня, 2015 в 15:32 #2 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 15:32 Рекламний відділ "ПАО "Луцк Фудз"" на роботі?
Tarzanych Опубліковано 13 Липня, 2015 в 15:41 #3 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 15:41 Ніякий Оцет в принципі не особливо корисна штука Питання тільки в тому, чи нема часом в тих пляшках чогось ще крім оцту
la20 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 16:31 #4 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 16:31 це що за срано-підсріківська мова в заголовку теми?
mykola Опубліковано 13 Липня, 2015 в 16:49 #5 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 16:49 Найбільш корисний це яблучний оцет. Багато інформації про нього є в інетіhttp://elle.pp.ua/yabluchniy-otset-korist-i-shkoda/http://gerwoman.ru/page/korist-jabluchnogo-octu-dlja-zdorovjaЙого можна виготовити самому:http://megasite.in.ua/108631-yak-prigotuvati-yabluchnijj-ocet.htmlhttp://lady.tochka.net/ua/40999-kak-prigotovit-yablochnyy-uksus-v-domashnikh-usloviyakh/
HelloBoy Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:01 #6 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:01 уксус, сіль, цукор, тютюн та акоголь ніяким боком користі не приносять організму
drap Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:07 #7 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:07 Эт пачему я раньше злой был,патамуша у меня веласипеда не было
lilechka Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:20 #8 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:20 Найбільш корисний це яблучний оцетЯ вважала, що винний найкорисніший
Tarzanych Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:31 #9 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:31 Взагалі люблю бальзамічний в поєднанні з оливковою олією
la20 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:40 #10 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:40 сто (образно) років консервували зі звичайним оцтом і ніхто не скопитився, а тут опа шкідливо і т.д. і т.п.
lilechka Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:48 #11 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:48 сто (образно) років консервували зі звичайним оцтом і ніхто не скопитився, а тут опа шкідливо і т.д. і т.п.раніше на то увага не зверталась, тому що більшість продуктів, які споживались були натуральними домашнімиЗараз продуктів, які не шкодять організму вкрай мало. Тому хочеться щоб ця шкода була мінімальною
Tarzanych Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:57 #12 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 17:57 сто (образно) років консервували зі звичайним оцтом і ніхто не скопитився, а тут опа шкідливо і т.д. і т.п. Чого ж так зразу полярно Просто це не є корисні продукти, якщо їсти лише консервоване - не одну виразку можна зловити Але ж це смачно, і хороший спосіб запасати продукти
KotMatros Опубліковано 13 Липня, 2015 в 18:29 #13 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 18:29 уксус, сіль, цукор, тютюн та акоголь ніяким боком користі не приносять організму також шкідливий кисень. він окислює клітини організму і вони від того старіють. не дихайте ним. а ще, з десяток років тому, світ здригнувся від того, яку шкоду приносить оксид дигідрату. а по темі: столовий, 9%. один хрін смак консервації залежить від перцю, солі, цукру і т.п. ...і від хрону також слідуй рецепту
Алинка-малинка Опубліковано 14 Липня, 2015 в 05:51 Автор #14 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 05:51 Рекламний відділ "ПАО "Луцк Фудз"" на роботі? Дякую за комплімент))))
MACCEN Опубліковано 14 Липня, 2015 в 06:03 #15 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 06:03 краще напевно менше паритись по цьому всьому... жити треба насолоджуючись життям... а то відмовляєш собі постійно (можна їсти все дозовано)...
mykola Опубліковано 14 Липня, 2015 в 07:05 #16 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 07:05 Найбільш корисний це яблучний оцетЯ вважала, що винний найкориснішийЯкщо для схуднення, то можна використовувати любий оцет:http://vidpoviday.com/dopomagaye-vinnij-ocet-dlya-sxudnennya Але в багатьох книгах знаменитих фітотерапевтів (Носаль, Товстуха, Кархут...) використовується яблучний оцет для лікування. Для консервування, на мою думку, как само як і для схуднення, можна використовувати будь-який оцет.
Revolver Опубліковано 14 Липня, 2015 в 11:00 #17 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 11:00 більшість людей так і непрочитали уважно тест,якість оцету полягає не в його різновидах, а в концентрації,відповідно 5-6% оцету треба в 1.5- 2 рази більше, тобто рецепти консервації, можуть бути неправильними, що вплине на смак і на зберігання.
Алинка-малинка Опубліковано 15 Липня, 2015 в 08:27 Автор #18 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 08:27 більшість людей так і непрочитали уважно тест,якість оцету полягає не в його різновидах, а в концентрації,відповідно 5-6% оцету треба в 1.5- 2 рази більше, тобто рецепти консервації, можуть бути неправильними, що вплине на смак і на зберігання.Так, дякую за коментар. Я саме це і хотіла запитати, чи правда що буває оцет низької якості. Я раніше не думала про це, купувала собі і все. Але того року в мене перець попсувався, я думаю, може це дійсно оцет поганий був. Тут такі правила, я поки що не можу багато коментарів залишати, як зробити, щоб можна було більше писати?? Хочу всім подякувати за відповіді!це що за срано-підсріківська мова в заголовку теми?вибачте) я помилилася)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.