Алинка-малинка Posted July 13, 2015 at 03:19 PM #1 Posted July 13, 2015 at 03:19 PM Друзі, мені хочеться запитатися вашої поради стосовно такого питання, як вибирати уксус для консервування. Ось натрапила на таку інформацію, як ви до неї ставитесь, і взагалі, чи варто прислухатися до таких досліджень? Як ви вважаєте?https://test.org.ua/tests/food/480Дякую всім за відповідь!
Serpent Posted July 13, 2015 at 03:32 PM #2 Posted July 13, 2015 at 03:32 PM Рекламний відділ "ПАО "Луцк Фудз"" на роботі?
Tarzanych Posted July 13, 2015 at 03:41 PM #3 Posted July 13, 2015 at 03:41 PM Ніякий Оцет в принципі не особливо корисна штука Питання тільки в тому, чи нема часом в тих пляшках чогось ще крім оцту
la20 Posted July 13, 2015 at 04:31 PM #4 Posted July 13, 2015 at 04:31 PM це що за срано-підсріківська мова в заголовку теми?
mykola Posted July 13, 2015 at 04:49 PM #5 Posted July 13, 2015 at 04:49 PM Найбільш корисний це яблучний оцет. Багато інформації про нього є в інетіhttp://elle.pp.ua/yabluchniy-otset-korist-i-shkoda/http://gerwoman.ru/page/korist-jabluchnogo-octu-dlja-zdorovjaЙого можна виготовити самому:http://megasite.in.ua/108631-yak-prigotuvati-yabluchnijj-ocet.htmlhttp://lady.tochka.net/ua/40999-kak-prigotovit-yablochnyy-uksus-v-domashnikh-usloviyakh/
HelloBoy Posted July 13, 2015 at 05:01 PM #6 Posted July 13, 2015 at 05:01 PM уксус, сіль, цукор, тютюн та акоголь ніяким боком користі не приносять організму
drap Posted July 13, 2015 at 05:07 PM #7 Posted July 13, 2015 at 05:07 PM Эт пачему я раньше злой был,патамуша у меня веласипеда не было
lilechka Posted July 13, 2015 at 05:20 PM #8 Posted July 13, 2015 at 05:20 PM Найбільш корисний це яблучний оцетЯ вважала, що винний найкорисніший
Tarzanych Posted July 13, 2015 at 05:31 PM #9 Posted July 13, 2015 at 05:31 PM Взагалі люблю бальзамічний в поєднанні з оливковою олією
la20 Posted July 13, 2015 at 05:40 PM #10 Posted July 13, 2015 at 05:40 PM сто (образно) років консервували зі звичайним оцтом і ніхто не скопитився, а тут опа шкідливо і т.д. і т.п.
lilechka Posted July 13, 2015 at 05:48 PM #11 Posted July 13, 2015 at 05:48 PM сто (образно) років консервували зі звичайним оцтом і ніхто не скопитився, а тут опа шкідливо і т.д. і т.п.раніше на то увага не зверталась, тому що більшість продуктів, які споживались були натуральними домашнімиЗараз продуктів, які не шкодять організму вкрай мало. Тому хочеться щоб ця шкода була мінімальною
Tarzanych Posted July 13, 2015 at 05:57 PM #12 Posted July 13, 2015 at 05:57 PM сто (образно) років консервували зі звичайним оцтом і ніхто не скопитився, а тут опа шкідливо і т.д. і т.п. Чого ж так зразу полярно Просто це не є корисні продукти, якщо їсти лише консервоване - не одну виразку можна зловити Але ж це смачно, і хороший спосіб запасати продукти
KotMatros Posted July 13, 2015 at 06:29 PM #13 Posted July 13, 2015 at 06:29 PM уксус, сіль, цукор, тютюн та акоголь ніяким боком користі не приносять організму також шкідливий кисень. він окислює клітини організму і вони від того старіють. не дихайте ним. а ще, з десяток років тому, світ здригнувся від того, яку шкоду приносить оксид дигідрату. а по темі: столовий, 9%. один хрін смак консервації залежить від перцю, солі, цукру і т.п. ...і від хрону також слідуй рецепту
Алинка-малинка Posted July 14, 2015 at 05:51 AM Author #14 Posted July 14, 2015 at 05:51 AM Рекламний відділ "ПАО "Луцк Фудз"" на роботі? Дякую за комплімент))))
MACCEN Posted July 14, 2015 at 06:03 AM #15 Posted July 14, 2015 at 06:03 AM краще напевно менше паритись по цьому всьому... жити треба насолоджуючись життям... а то відмовляєш собі постійно (можна їсти все дозовано)...
mykola Posted July 14, 2015 at 07:05 AM #16 Posted July 14, 2015 at 07:05 AM Найбільш корисний це яблучний оцетЯ вважала, що винний найкориснішийЯкщо для схуднення, то можна використовувати любий оцет:http://vidpoviday.com/dopomagaye-vinnij-ocet-dlya-sxudnennya Але в багатьох книгах знаменитих фітотерапевтів (Носаль, Товстуха, Кархут...) використовується яблучний оцет для лікування. Для консервування, на мою думку, как само як і для схуднення, можна використовувати будь-який оцет.
Revolver Posted July 14, 2015 at 11:00 AM #17 Posted July 14, 2015 at 11:00 AM більшість людей так і непрочитали уважно тест,якість оцету полягає не в його різновидах, а в концентрації,відповідно 5-6% оцету треба в 1.5- 2 рази більше, тобто рецепти консервації, можуть бути неправильними, що вплине на смак і на зберігання.
Алинка-малинка Posted July 15, 2015 at 08:27 AM Author #18 Posted July 15, 2015 at 08:27 AM більшість людей так і непрочитали уважно тест,якість оцету полягає не в його різновидах, а в концентрації,відповідно 5-6% оцету треба в 1.5- 2 рази більше, тобто рецепти консервації, можуть бути неправильними, що вплине на смак і на зберігання.Так, дякую за коментар. Я саме це і хотіла запитати, чи правда що буває оцет низької якості. Я раніше не думала про це, купувала собі і все. Але того року в мене перець попсувався, я думаю, може це дійсно оцет поганий був. Тут такі правила, я поки що не можу багато коментарів залишати, як зробити, щоб можна було більше писати?? Хочу всім подякувати за відповіді!це що за срано-підсріківська мова в заголовку теми?вибачте) я помилилася)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.