Перейти до змісту

Стрілянина у Мукачево

Svityaz

Рекомендовані повідомлення

Я не захищаю ПС, але майдан також почався з правих тільки зброї не було і не мали чим озброєному Беркуту протистояти .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 687
  • Створено
  • Остання відповідь

Диванні воїни - для вас новий девайс... +50 до карми і +100 до влучності, а скільки + до крутизни навіть поки британські вчені затрудняються сказати.

свій сфоткав??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви неуважний. ми тут на 5-и сторінках розпинаємося "А был ли мальчик?" і хто кому що показував!

І що ви там на 5-ти сторінках розписали??? "Мальчік распят" чи "Просто ТВ-звєзда ис глубинки". Пля бандит щось із гранатою мав діло до хлопця 12 років - цього досить!!!!!!!!!!!!

Я вже й не знаю кого набирати... Раніше дітей бандитами, бабайом і циганами лякали - тепер міліцією... парадокс.

Не дай Бог Вам мою ситуацію, але я пару днів назад все-таки набирав 102, чомусь номера Яроша швидко під рукою не було. "Печалька". Мєнти кончєні. 100% 99%. Але ось віри в те, що Ярош би порішав не має. Іду за вєрьовкою. Мило дороге, так що по простому....

Так все-таки 102 чи Ярош????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GODKR@T, майдан почався не з правих.

Якщо вже бути точним, то майдан почався з студентів, які виступали за Євроінтеграцію, і, доречі, ПС виступає і в принципі відразу виступав проти цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з точністю до навпаки. Хотіли перекрити контабанду - а вийшло, що поза законом...

І тепер проти них всі.

Женя, коби вони хотіли боротись із контрабандою, то вони боролися б з нею, а не йшли на тьоркі з кришою.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що ви там на 5-ти сторінках розписали??? "Мальчік распят" чи "Просто ТВ-звєзда ис глубинки". Пля бандит щось із гранатою мав діло до хлопця 12 років - цього досить!!!!!!!!!!!!

Ти тупий? Чи просто прикидаєшся??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Диванні воїни - для вас новий девайс... +50 до карми і +100 до влучності, а скільки + до крутизни навіть поки британські вчені затрудняються сказати.

свій сфоткав??

Шок. Знаю заочно давно по борді - не вірю, що це від оригінала. Хай Маньяк все-таки гляне ай-пі, мож зламали ак. Поки без коментерів..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він виступав і виступає проти режиму. Він не ідеальний скрізь є людський фактор і кожну людину не проконтролюєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, коби вони хотіли боротись із контрабандою, то вони боролися б з нею, а не йшли на тьоркі з кришою.

Кажуть, що криша (діпутат) , їх покликала на пагаваріть. От тільки гворити ніхто не збирався. Їх тупо мали завалити всіх, хто прийшов. А вину і мали списати на сфери впливу.

Я не беруся захищати ПС. Не всі там святі. Я просто хочу вияснити хто в кого стріляв, і хто досі ховається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть, що криша (діпутат) , їх покликала на пагаваріть.

Кажуть при таких "раскладах" всі хто має мозок хоч локальну пресу (вже мовчу про масштабне інформування громадскості котру представляє намагається зробити вигляд, що представляє ПС) підключає НАПЕРЕД, а не "заднім числом"... Чи в депутата ВР Яроша немає куди звернутись???? Одні б соцмережі б взвили би про "стрєлку"...

А Вас все-таки напевне взламали....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть, що криша (діпутат) , їх покликала на пагаваріть. От тільки гворити ніхто не збирався. Їх тупо мали завалити всіх, хто прийшов. А вину і мали списати на сфери впливу.

Я не беруся захищати ПС. Не всі там святі. Я просто хочу вияснити хто в кого стріляв, і хто досі ховається.

Та тут чого вже тільки не говорили. Ясне діло одне, ПС стріляв з незаконної зброї і має понести покарання. Також понести покарання має вся місцева міліція бо допустили подібне, маю великі сумніви що вони не бачили тої зброї у ПС.

P.S. А взагалі передивіться відео Дорожнього Контролю як вони на Закарпаття з"їздили зимою і всі ви зрозумієте що навести порядок там просто не можливо ((( Бо хто візьметься його наводити той почне нове АТО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Вас все-таки напевне взламали....

точно -хакнули. hack мой мозг..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то всьо могло б бути і на Волині з Рівненщиною, на бурштинових копальнях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то всьо могло б бути і на Волині з Рівненщиною, на бурштинових копальнях.

Цілком можливо, що сценарій повториться.

З рештою, якби влада захотіла прибрати до рук цей бізнес, то давно це зробила б!

Нагнали б техніки та спецпризначенців і все.

За ніч колючим дротом з вишками і автоматчиками б обгородили.

Комусь вигідно, що воно там є...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну що ж.

телефонував я до своєї сетри в Мукачево.

Що багато говорити? Скажу коротко.

- про мальчіка - 99% що лажа. (треба ж покказати які погані правосєкі). Як в Луганську - мальчіка распялі.

- що діється насправді, хто і що там вирішував??? НІКОМУ не відомо. І навряд чи стане відомо. Але те, що хтось вирішив на когось наїхати в самому бандитському місті Західної України - явно. Ну і місцеві себе в обіду не дали! І свій "бізнес" також не віддали. (А що хотіти Закарпаття - 4 кордони!)

- Нагнали стільки техніки стільки і людей , що можна було б виграти війну на сході! Вертольоти літають, мєнтів автобусами возять!

Чого ця техніка і ці люди не воюють там де потірбно - не ясно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А і ще 2 слова. Щодо поранених цивільних. (читаю, що пишуть в новинах) Причина проста - самі винні.

Коли починають стріляти, потрібно рухатися в сторону ВІД пострілів, а НЕ ДО них.

В даному випадку були "зіваки" які вирішили подивитися на розборки. От і зачепило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аваков сказав, чому сталося Мукачеве http://fakty.ictv.ua...news/id/1556109

Він,як завжди, нічого не сказав. Про все і ні про що, це в його дусі....))) Добре хоч у Львові не знайшли візитівку ПС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А і ще 2 слова. Щодо поранених цивільних. (читаю, що пишуть в новинах) Причина проста - самі винні.

Знову шок. Надіюсь це цитата, а не слова Жені.

Бо дівчина сама винна, що її згвалтували, бо вдягла коротку спідницю. ШОК. "Ми - це Європа" пля!!!!

А якщо моя дитина буде йти по вулиці і в силу свого віку не зорієнтується що треба йти ВІД ВИСТРЕЛІВ, а піде навпаки, вона також сама винна.

ГИДОТТЯ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Написали таке:

11705258_972642349452510_6829677966443485040_n.png?oh=057eec7c63697cc4d5802f102cad2763&oe=5612A370

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли починають стріляти, потрібно рухатися в сторону ВІД пострілів, а НЕ ДО них.

В даному випадку були "зіваки" які вирішили подивитися на розборки. От і зачепило.

Тобто жертви винні самі .

Десь я це вже бачив =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вівторок 14 липня, 2015, 14:49

Про можливий конфлікт у Мукачевому було відомо за 3 дні до інциденту, – Мустафа Найєм

Без радикальних рішень, які багатьом не сподобаються, не можна буде вирішити конфлікт у Мукачевому. Потрібно звільнити всіх людей, які причетні до влади на Закарпатті. А це губернатор та керівники обласних структур СБУ, МВС, Прикордонної служби та митниці ДФС. Зокрема, структуру Закарпатської митниці та Прикордонної служби потрібно змінити повністю до рядового співробітника.

«Про високу вірогідність конфлікту на Закарпатті знали і губернатор, і керівники СБУ та міліції. Інформація про те, що відбудеться зустріч, повідомлялась за три дні до інциденту через розсилку смс-повідомлень, – розповів Мустафа Найєм. – У них зазначалось, що одна сторона буде провокувати іншу сторону. А також те, що для провокацій буде використаний Правий сектор. Тому ті люди, які вважають, що буде засуджений тільки один Правий сектор, дуже помиляються».

Депутат також зазначив, що керівники усіх місцевих силових та правоохоронних відомств були задіяні у схемі з перерозподілу контрабанди на Закарпатті. Всі ці люди розділилися, коли відбувся конфлікт з Правим сектором. Тому вирішення питання і призвело до збройного протистояння.

«Усіх керівників Закарпатської області потрібно не тільки звільнити, а й провести допит та перевірити на детекторі брехні. Адже, щоб провести ретельну чистку всіх органів, необхідно зрозуміти всі схеми контрабанди, які створювалися роками», – наголосив Найєм.

Він розповів, що зараз влада в Києві намагається закрити очі на справжні причини конфлікту на Закарпатті, та звести все до провини Правого сектору.

«Контрабандою займалися і ті люди, які зараз є при владі в Києві. Я думаю, що в мене буде можливість довести інформацію про те, що родичі людей, які зараз працюють у Державній прикордонній службі України, «кришували» контрабанду на Закарпатті», – заявив народний депутат.

Мустафа Найєм також зазначив, що великою проблемою є зброя, яку змогли використати на мирній території. Тому сьогодні також необхідно боротися з проблемою вільного обігу зброї між фронтом та мирною територією.

«Тих людей, які причетні до незаконного обігу зброї на мирній території держави, потрібно притягувати до кримінальної відповідальності. Адже бійці, які дійсно захищають країну, зараз зі зброєю на Сході», – переконаний Мустафа Найєм.

кому відомо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто жертви винні самі . Десь я це вже бачив =)

Я коротко кажу про те, про що говорять люди в самому Мукачево. Це не я сам придумав.

І я згоден з тим, що варто тікати звідти, де починають стріляти, хіба що у тебе також є вогнепальна зброя.

Знову шок. Надіюсь це цитата, а не слова Жені. Бо дівчина сама винна, що її згвалтували, бо вдягла коротку спідницю. ШОК. "Ми - це Європа" пля!!!!

Що ж ти такий вразливий. Кожне слово тебе шокує! Це інтернет! Випий кави з корицею, заспокойся.

Я писав, що це не є моя особиста думка. Хоча я з нею погоджуюся. Якби хотіли перестріляти невинних - то перестріляли. І це не було захопленням заручників.

Я слово "зіваки" в лапки взяв не випадково. Я це слово - процитував!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто жертви винні самі .

Десь я це вже бачив =)

У луганській ода - ходили зіваки біля сепарів поки не прилетіло у кондиціонер.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Закарпатті у вантажному вагоні знайшли контрабанду

Джерело: karpatskijobjektiv.com

http://karpatskijobj...ому-вагоні-зна/

http://telegraf.com.ua/ukraina/mestnyiy/1976649-lvovskaya-tamozhnya-obnaruzhila-kontrabandu-na-millionyi-griven.html

шукати про наших не став. хоча пару статей було, але чогось розкриття збільшилось., що підтверджує те, що там відбувається - це поділ інтересів.

правда, в тих хто це все закрутив.

влада могла б і в Слав"янську так швидко нагнати техніку, і все було б тихо. а тут і вертушки і купа армії і щось всеодно домовляються. діляться, що кому дати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...