Перейти до змісту

ФК Волинь сезону 2015/2016

Onil

Рекомендовані повідомлення

Ой шось воно більше здається із області фантастики. Вже котрий сезон "Волинь" першу половину сезону набирає очки, посідає високі місця, а навесні і до фініша все на спад, як то команду підмінили.Ну дай Бог, можливо ми і доживем до такої події.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 630
  • Створено
  • Остання відповідь

neznakomec, воно то так бувало звичайно, але за лімон за топ5 було оголошено перед стартом сезону, а про ЄК кварц говорив в роздягалці перед карпатами. Раніше за це і мови ніколи не було взагалі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матч з Зорею покаже хто більше хоче в єврокубки. Ще б народ на гру прийшов, а то збігаються тільки на кротів з динамо. А гра з Зорею набагато важніша для нас ніж матчі з грандами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матч з Зорею покаже хто більше хоче в єврокубки. Ще б народ на гру прийшов, а то збігаються тільки на кротів з динамо. А гра з Зорею набагато важніша для нас ніж матчі з грандами

Ну я думаю, що після останніх ігор Волині народ піде... Сам маю бути вперше на сезон лайв на стадіоні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це якийсь пздць... :0148:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Передчасно почали мову про єврокубки вести, а прямих конкурентів і дома не можуть обіграти!:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж вірю та люблю ФК "Волинь". Але ж давайте реально дивитись на речі - які нах. єврокубки?

Яка херня мала трапитись з Волинню, то вона трапилась в цьому матчі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волині до єврокубків, як Зорі до фіналу Ліги Чемпіонів.

Але якщо єврокубки - то Зоря.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяний відразу після гри покинув стадіон... І це нормально?! Тренер колись може відповісти за своє "тренування", визнати і свої помилки... Тільки гравці винні яких він тиждень до гри готує? Як капризна дитина і головне не як мужик! Це зовсім не красить Кварцяного !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяний відразу після гри покинув стадіон... І це нормально?! Тренер колись може відповісти за своє "тренування", визнати і свої помилки... Тільки гравці винні яких він тиждень до гри готує? Як капризна дитина і головне не як мужик! Це зовсім не красить Кварцяного !!!

та то таке...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто Зоря реалізувала свої моменти, а Волинь ні.А їх було достатньо.

Єдине, що нам треба -це надійний захист, бо цей Жуніч вже підкомарює.

Ну і сформувався вже якийсь комплекс неповноцінності перед Зорею.

У Дніпра до речі теж.

Мабуть треба уважніше вивчити, як Легія переграла Зорю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки ниття через програш, сопель по лізі європи.

По перше, нафіг треба Ліга Європи в місті, де на ключовий матч осені при прекрасній погоді у вихідний день на стадіон приходить 4 тис. чол.

По друге - ну програли, і шо. Ми Зорі останні роки завжди вдома програємо, на виїзді часом виграємо, одна Зоря - це не показник готовності до чогось. Он Зоря стабільно в Дніпра виграє, але ж не є від того командою рівня вищого ніж Дніпро.

По третє, в Зорі, не забувайте, 6 гравців ЗБУ. В нас - хлам з Дніпра, нігер аматорського рівня і Богданов, котрого взяли з перегляду в аматорському клубі. Попри це - ми в топ-5 ЧУ.

По-четверте - втік Кварц зі стадіону - мав повне право.

По -пяте, так Волинь не готова до ЛЄ, більше того до ЛЄ і Зоря не готова. Такий вже в нас рівень футболу. Але думаю, зараз в Запоріжжі, наприклад, такому рівню всі заздрять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

igorgame, то шо кварц винен шо шиш як останій *censored* дає гольовуху на будковского? тим самим остаточно перекриває всі шанси хоча б пободатись за нічию? чи як крава з кута штрафної замість того шоб катнути абсолютно вільному шарпару на 7 метрів вперед, робить навіс на дальню шоб матей з пілявскім поборовся... таких моментів було дуже багато, і вони в першу чергу залежать від класу футболістів, а не установок тренера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони в першу чергу залежать від класу футболістів

Ну все правильно! :) А таких "класних" гравців у команду хто запрошує, а потім тренує і пояснює на установках що і до чого - хто?! І мова навіть не про це, а таких ситуацій вже тьма була за всю історію тренувань "Волині" Кварцяним - коли все чікі-покі то Кварц на білому коні, а коли обіс...ся - то тікає! :) Ви хоч раз згадаєте ситуацію коли Кварц визнав свою помилку або сказав що прорахувався з тим-то і тим-то... В нього завжди хтось винний - гравці, судді, погода, газон... але не він! От що більш всього хвилює!

P.S. Меньше б він за єврокубки згадував, а тренував... а на завершенні сезону подивились би на таблицю і порахували здобуте!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нього завжди хтось винний - гравці, судді, погода, газон... але не він!

"Лож, піздьож і правакациї" (с)

Сам лічьно чув і не раз, як він в том числі і на себе гнав, мол не того випустив, хотів так, а треба було так і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на завершенні сезону подивились би на таблицю

О це точно!

Я був на стадіоні вперше, десь так за півтора року,хоча до цього ходив з 15 років і пропустив максимум 5-10матчів! І вкотре переконався , що наживо дивитися -це зовсім не те,навіть далеко не те, що по тєліку,хоч мені батько і доказує, що по телевізору краще( типа повтори,коментатори і т.д), але - це не правда і ніхто мені нічого не докаже.Отож коли дивися на стадіоні,то відразу сприймається загальна картина,а це "товаріщі" пизд.ць! реально потім переглядав в неті,да нууу(( зовсім не те,камера то слідкує за м"ячем, а те хто,як вертається,як САМЕ ГОЛОВНЕ! НЕ ВІДКРИВАЄТЬСЯ! це ващє пипець! усі нульові! реально Діденко цілий матч простояв, щось там у кінці пробігся пару разів і все,100% він навіть і не вспотів,Матей- нуль,Шиш-біда,закінчу, бо це на довго про всіх писати і це не я придумав люди, це усі бачили.Загалом я радий, що сходив, я хоч побачив РЕАЛЬНУ! гру Волиняк, а Зоря , щоб там хто не говорив, у другому таймі не грала,тому і у наших появилися ВИРИГАНІ! моменти,не комбіновані,не награні,а саме те,що я написав. Яка ЛЄ, народ! Я б і не сказав, що Зоря - супер команда,але не даремно говорять,що у них там супер колектив,сім"я!!!!!!!!!!!! У них там "лавочки" не має, та ще й команда живе по готелям,і грають на чужих стадіонах, але основа реально рулить,наскільки їх хватить - побачимо,але хлопаки реально бігають,комбінують,балдєють і вкінці-кінців грають у футбол :)

PS:хто осилив дякую!!!!)))) :rolleyes: звісно то моя проста думка лучанина, який вболіває за нашу Волинь.

PS2: Кварц не прав що втік,він сам говорить що хоче в ЛЄ, а там, так можуть рознести в кожному матчі,і що також псіхати і не давати інтерв"ю, нєє! то Європа,тра і все! такщо якщо хочеш то готуйся!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну все правильно! :) А таких "класних" гравців у команду хто запрошує, а потім тренує і пояснює на установках що і до чого - хто?! І мова навіть не про це, а таких ситуацій вже тьма була за всю історію тренувань "Волині" Кварцяним - коли все чікі-покі то Кварц на білому коні, а коли обіс...ся - то тікає! :) Ви хоч раз згадаєте ситуацію коли Кварц визнав свою помилку або сказав що прорахувався з тим-то і тим-то... В нього завжди хтось винний - гравці, судді, погода, газон... але не він! От що більш всього хвилює!

P.S. Меньше б він за єврокубки згадував, а тренував... а на завершенні сезону подивились би на таблицю і порахували здобуте!

Ну а де взяти класних футболістів з нульовим бюджетом на трансфери? Все ліпится з того шо є...

Друге, мені впадло шукати вьюхі де кварц визнає шо не тих випустив, чи як Ви кажете "прорахувався з тим-то і тим-то", але таке точно було.

Не то шо я захищаю кварца... для когось він клоун, для когось 3.14здабол, а для когось другий батько, хороший тренер і т.д. і цей кожен має аргументи про свою правоту. Але особисто я знаю наскільки він живе футболом, і щиро бажає і робить багато для того шоб великий футбол був в Луцьку, за це я його дуже поважаю.

п.с. Да і про єврокубки публічно він нікому нічого не говорив і не обіцяв... так шо можливо пора вже видихнути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да і про єврокубки публічно він нікому нічого не говорив

Перше що загуглив

Кварцяний: Хочу привезти до Луцька єврокубки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а перечитавши вью найдеш те що в цьому гучному заголовку?

Я вже не молодий. Хотілося б, щоб Луцьк побачив єврокубки. Ми не такий сильний клуб, але хотілося б потрапити туди, щоб лучани відчули запах цих зустрічей, щоб збільшилася кількість уболівальників. На таких матчах росте емоції.

Мені також хотілось б мати 1.000.000 $, трьох поверхову вілу і порш каєн, але чи зможу я це за життя досягнути (а в реаліях нашої країни - накрасти) далеко не факт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Круто, коли обсирання починається зі слів "я прийшов цілий один раз за півтора року" і закінчується словами я лучанин, який вболіває за ФК Волинь. Додати нічого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Круто, коли обсирання починається зі слів "я прийшов цілий один раз за півтора року" і закінчується словами я лучанин, який вболіває за ФК Волинь. Додати нічого.

От для чого чіплятися? Я ходив 15років!!!!!!!! щось говорить,а зараз то робота, то сім"я, хвороби різні, і я не ходжу щоб там напитися,як половина робить,шонеясно? Да я лучанин і вболіваю за Волинь як можу, і те що я написав пару слів про гравців, ото!!!!! обісрав, ви б послухали що люди на стадіоні кричали, коли гравці не знали що робити з м"ячем, вболівальника не обманиш!!!

Додати нічого, а до моїх слів не потрібно нічого додавати, я щось збрехав чи видумав,а!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стали відомі дати та час початку матчів-відповідей 1/8 фіналу Кубка України

Дирекція Прем’єр-Ліги затвердила дати проведення і час початку повторних матчів 1/8 фіналу розіграшу Кубка України сезону 2015/16:

27 жовтня (вівторок)

"Шахтар" Донецьк - ФК "Тернопіль" 14:00

"Зоря" Луганськ - "Геліос" Харків 17:00

"Динамо" Київ - "Оболонь-Бровар" Київ 19:00

28 жовтня (середа)

"Сталь" Дніпродзержинськ - "Гірник" Кривий Ріг 14:00

"Волинь" Луцьк - "Миколаїв" Миколаїв 17:00

ФК "Олександрія" - "Зірка" Кіровоград 17:00

"Дніпро" Дніпропетровськ - "Олімпік" Донецьк 19:00

"Ворскла" Полтава - "Чорноморець" Одеса 19:30

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто дивиться онлайн Волині з Олександрією? Таке враження що непотрібна нашим перемога сьогодні, якось сильно рослабляно себе почувають на полі футболісти Волині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...