Перейти до змісту

Вечірній велолаунж

vanus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А смысл тогда ехать в Центр, если можно собраться на том же ЗАГСе/Фуршете?

особисто мені нема різниці шо до центру шо до фуршету, всеодно в одну сторону їхати треба

Опубліковано

проїхались не погано, от тільки що траса трішки заросла а так все гууд

Дякую за чудову компанію

Опубліковано

Это только лишь начало - дальше будет интересней :)

Если в этом году ничего не провести, то следующей весной уже придётся с бензопилой ездить :)

Опубліковано

кто-нить ещё хочет сегодня из центра в ПЛ прокатиться на разведку перед завтрашней кулинаркой? проверить много ли там комаров, например? :smile3: старт в 19 от Леси

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Що вже ніхто не катає на 19:00? Є хтось з новачків, щоб покататись? Бо вдома криша вже їде, а компанії нема.

Опубліковано

Ну так мені зараз трохи не підходить. Ще не натренувався, щоб з вами в групі їздити. Та й велосипед херо8енький. А група це скільки людей (мінімум)?

Опубліковано

Фігня це все .. "вел херовий.., зараз не підходить"..))))

Пропоную приїхати завтра на тренування.. пристроїтись у хвіст групи і спробувати себе.. наприклад протриматись до Гаразджі. Перед гіркою розвернешся... якраз закатаєшся по дорозі додому.)

Багато нових вражень і стакан адреналіну гарантую.)

А група це вже 2 людини.. від комунікації між ними залежить відстань, яку вони покриють вдвох.. а вона ЗНАЧНО більша ніж по одному, можливість одного відпочити ховаючись за ведучим враховуючи вітер і розуміння того, що показує тобі ведучий.. тобто жести.. про зупинку, обїзд перешкоди, чи вставання "на ноги".

Хоча б мінімум для початку.. а далі розуміня прийде з практикою.)

Опубліковано

Я 2 рази вже їздив в Дерно з хлопцями. Задоволений. Думав не буду встигати, компанія серйозна, ще й на шосерах, влуплять 40 і пробуй дожени. Але не так страшно виявилось. Приїхали хлопці і на мтб, пристроївся в кінці (менший опір повітря), та й поїхали. Ніхто не гнав, хоч могли, зважали на інших. Туди й назад менш як 2 години зайняло. Тільки от важко доганяти групу, коли відстав на метрів 20 (пропускав машину на кільці), ніби відстань рукою подати, а сили швидко втрачаєш, вже не на колесі їдеш.

Опубліковано

Сьогодні планується покатушка на озеро (в с.Озеро). Скупнемось, перекусимо і назад! І прокатаємось і скупаємось. Виїзд о 18.00 від кільця на 40-ому! Жара, а водичка прохолодна, освіжає! Хто з нами?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...